[Review]BitDefender 2009

poruka: 23
|
čitano: 10.269
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

Eto pošto mi je izašla licenca za NOD32 antivirus odlucio sam se ovaj put za BitDefender 2009.

Našao sam ga prilicno povoljno kao download+ key za $24.95 OVDJE.

Naruceno je preko njihovog obrasca kojeg se ispuni i izabrao sam placanje Master cardom.

Za minutu sam dobio potvrdu placanja i još jedan mail sa serijskim brojem i download linkom za program.

Instalacija je super.

Unio serijski broj i deri.

Program je sam po sebi tako nariktan da se ništa netreba poštelavat ali može.

Opcija ima i više nego dovoljno.

Testirao sam ga na detekciju virusa sa OVE stranice.

Jednostavno se proba skinuti taj file i odmah reagira i ni ne dopusti download.

Dakle ne skine se prvo na hard pa vice da je našao virus nego se odmah buni.

Vidi sliku 1 kak to izgleda

Program je dosta pregledan i ima puno opcija koje može nadgledati(Vidi slike)

Na kraju krajeva moram reci da mi se program jako sviđa.

I po detekciji i po funkcijama i po izgledu.

Eto pa ko voli nek izvoli.

ZLOČESTI MOD NR.1
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:04 (LUXX).
17 godina
neaktivan
RE: [Review]BitDefender 2009

Koristio sam ga godinu dana, ali taj antivirus mi iz meni (i njima očito) sasvim nepoznatog razloga jednostavno ubije i smrzne cijelo računalo pogonjeno Vista/7 OS-om. Problem se dogodio nekoliko puta, a kako ja nikada ne gasim računala, hard-reset (task manager je također umro) nikako mi nije po volji, pogotovo sa 100-tinjak otvorenih browsera i alata.

Dogodilo se na dva različita računala.

Posljednju šansu BitDefenderu dao sam na ASUS laptopu s Windowsima 7, ali i tu je računalo efikasno umrtvljeno odmah nakon prvog reboota u toj mjeri da sam procese BD-a morao ručno ubijati u Safe modu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 12:11 (naxeem).
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

Hmm znaci sa vistom ili sedmicom se baš ne podnosi.

Nisam testirao pa neznam.

Imam ga na xp-u i tu radi ko vurica.

Dobro znat i da ima poznatih problema.

Jesi otkrio u cemu je zapravo bila greška/problem?

Mora da se s necim grize

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan

Na Visti mi je tu i tamo radio probleme, a ja nikad nemam problema s računalom, dakle problem je u njemu, što sam na kraju izolirao. Ne znam točno u kojem segmentu antivirusa jer je sustav bio dovoljno paraliziran da ništa ne mogu nego mu gasiti procese dok ne umre i odblokira računalo dovoljno da pokrenem regedit i uklonim ga.

Certificiran je za Vistu, ali ima ovaj problem. ASUSov laptop je umro odmah nakon reboota na čistu instalaciju Windowsa i znao sam odmah što se dogodilo.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koristio sam ga godinu dana, ali taj antivirus mi iz meni (i njima očito) sasvim nepoznatog razloga jednostavno ubije i smrzne cijelo računalo pogonjeno Vista/7 OS-om. Problem se dogodio nekoliko puta, a kako ja nikada ne gasim računala, hard-reset (task manager je također umro) nikako mi nije po volji, pogotovo sa 100-tinjak otvorenih browsera i alata.

Dogodilo se na dva različita računala.

Posljednju šansu BitDefenderu dao sam na ASUS laptopu s Windowsima 7, ali i tu je računalo efikasno umrtvljeno odmah nakon prvog reboota u toj mjeri da sam procese BD-a morao ručno ubijati u Safe modu.

Imao sam isti problem na visti, taj BD mi nikako ne pase... I kad nebi smrznija cjeli PC, jako ga je usporavao!!
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Eto pošto mi je izašla licenca za NOD32 antivirus odlucio sam se ovaj put za BitDefender 2009.

Našao sam ga prilicno povoljno kao download+ key za $24.95 OVDJE.

Naruceno je preko njihovog obrasca kojeg se ispuni i izabrao sam placanje Master cardom.

Za minutu sam dobio potvrdu placanja i još jedan mail sa serijskim brojem i download linkom za program.

Instalacija je super.

Unio serijski broj i deri.

Program je sam po sebi tako nariktan da se ništa netreba poštelavat ali može.

Opcija ima i više nego dovoljno.

Testirao sam ga na detekciju virusa sa OVE stranice.

Jednostavno se proba skinuti taj file i odmah reagira i ni ne dopusti download.

Dakle ne skine se prvo na hard pa vice da je našao virus nego se odmah buni.

Vidi sliku 1 kak to izgleda

Program je dosta pregledan i ima puno opcija koje može nadgledati(Vidi slike)

Na kraju krajeva moram reci da mi se program jako sviđa.

I po detekciji i po funkcijama i po izgledu.

Eto pa ko voli nek izvoli.

24 $ za anti vrus toliko nisam dao za cijeli komp neračunajuči hardver
17 godina

Po nekim testovima koje sam gledao BITdefender je ili 1. ili odmah iza.

Svidja mi se sto je update svakih svakih sat vremena. Mislim da ce se pojaviti skoro BITdefender 10 koji ce biti prilagodjen vise Win 7 i Visti.

S druge strane, probao sam isti na Visti i nisam imao problema. Da kazem da je kod mene original licenca i da je 64-bitni Windows Vista. Medjutim, kad je prijatelj instalirao na piratskoj verziji Windows-a Viste doslo je do problema i blokiranja programa i to za vrijeme skidanja update-a.

Eh, sad se postavlja pitanje da li je to zbog cracka ili nije? Po ovome sto se desilo ocito da jeste. Racunari su i vise nego dovoljni za minimalne zahtjeve.

Posto pisem iz BiH, ovdje je licenca za Bitdefender 2009 manje od 100 KN, sto ce reci da se zaista isplati kupiti taj licencirani softver. Iz vise razloga.

16 godina
neaktivan
Adin kaže...

Svidja mi se sto je update svakih svakih sat vremena. Mislim da ce se pojaviti skoro BITdefender 10 koji ce biti prilagodjen vise Win 7 i Visti.

S druge strane, probao sam isti na Visti i nisam imao problema. Da kazem da je kod mene original licenca i da je 64-bitni Windows Vista. Medjutim, kad je prijatelj instalirao na piratskoj verziji Windows-a Viste doslo je do problema i blokiranja programa i to za vrijeme skidanja update-a.

Eh, sad se postavlja pitanje da li je to zbog cracka ili nije? Po ovome sto se desilo ocito da jeste. Racunari su i vise nego dovoljni za minimalne zahtjeve.

Posto pisem iz BiH, ovdje je licenca za Bitdefender 2009 manje od 100 KN, sto ce reci da se zaista isplati kupiti taj licencirani softver. Iz vise razloga.

ja s njim nema dobrog iskustva bolje ti je nod ili avira (može i free)
16 godina
neaktivan
Adin kaže...

Iman originalnu vistu, znaci nikakav crack nije bija problem, a i vecinu antivirusa mozes podesit da se updateaju svaki sat, ja aviru mogu podesit da se updatea svako 15 minuta...
17 godina
Fowix kaže...
Adin kaže...

Iman originalnu vistu, znaci nikakav crack nije bija problem, a i vecinu antivirusa mozes podesit da se updateaju svaki sat, ja aviru mogu podesit da se updatea svako 15 minuta...
 Kad sam govorio da se update radi svaki sat vremena, mislio sam da ljudi iz Bitdefendera svaki sat vremena izbacuju definicije. Ja imam NOD32 i nekad se zna desiti da prodje dan vremena a da ne bude novih definicija, a kod Bitdefendera svako malo je potrebno raditi update.
17 godina
[Review]BitDefender 2009

Samo da javim, kod mene i na XP nakon instalacije BitDefendera i prvog resetiranja sistem se potpuno smrzne.

Jedini nacin da izvucem situaciju bio je safe mod i koristenje prethodnog restore pointa.

Tako da predlazem svim potencijalnim kupcima BitDefendera da prije kupnje obavezno isprobaju trail verziju i vide kako im se doticni ponasa na njihovom sistemu

16 godina
[Review]BitDefender 2009

Ja koristim BD IS2009 vec duze vrijeme i na pc-u i na lapu (org licence). Kako sam na lapu presao na win 7, maknuo sam ga jer se FW nije htio startat (na Visti x64 radi bez problema). Sad na lapu imam ESET IS. Nadam se da ce BD FW 2010 radit na Win 7. Uglavnom, nikakvih problema nisam imao na XP-u ili Visti.

16 godina
neaktivan
vidim da prodajes tu licencu koliko je ostalo jos dana do isteka licence?
uff sto sam zgodan
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

22.5. sam ju kupio pa racunaj.

Uglavnom mjesec dana manje je.

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

koristio sam bd9 al sam prešao na kis9.

sada čekam bd10 i ako bude trošio malo(ram 512mb) i bude dobar vrata su mu širom zatvorena otvorena.

bit defender i kaspersky su glavne face u kvartu Cool

al bitdefender je dosadan sa firewallom i stalnim updateovima.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
17 godina
[Review]BitDefender 2009

Ja volim relativno često promjeniti internet security software, pa sam tako imao i BitDefender 2009. Nisam imao nikakvih problema s njim, osim što me jednom prekinuo u Gridu, ali to se rješi uključivanjem game moda. Sve u svemu za preporučiti.

...something diabolic
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

@ luxx kolko ti troši rama? i pogledaj u game modu da vidim kad izađe desetka da skinem. bit će to blizu ko i 9.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

nemam ga više instaliranog pa nemogu gledat a neda mi se sad deinstalirat nod pa instalirat.

Uglavnom nije puno

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
[Review]BitDefender 2009

Štaš kupovat antivirus. Skini free aviru i uživaj. Smijeh

17 godina
neaktivan
[Review]BitDefender 2009

Nije avira ni blizu "pravim" AV rješenjima

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
[Review]BitDefender 2009

Haha ali nije ni tih 25$ bliže.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 16:06 (Cherina15).
17 godina
LUXX kaže...

Bitdefender se nazalost ne moze mjerit pa ni s Avirom Free kaj je zalosno a kamoli sa Avirom Premium ja sam to osobno testiral Bitdefender i to u divljini a ne na nekim pustim online testovima. Za one koji znaju kaj znaci testiranje u divljini ne treba to posebno naglasavat. Velika vecina danasnjih antivirusnih proizvoda su samo razvikani marketinski proizvodi uz iznimku Kasperskog, Avire te NOD-a i to je tak!Cool

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

neznam od kuda ti ta izjava, ukoliko gledaš samo AV engine skupa sa heuristikom i generičkim potpisima Avira je u prvom rangu AV rješenja, nema testa u kojem nije na jednom od prva tri mjesta, problem eventualno može biti sa FPovima, ukoliko gledaš "dodatke" FW, antispam itd. onda si donekle u pravu, međutim iz tvoje izjave se to neda zaključiti, stoga molim pojašnjenje

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 23:13 ((s)izgoreo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice