Program za zastitu podataka

poruka: 7
|
čitano: 4.844
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Trebam neki pouzdan program za zastitu podataka, odnosno da recimo mogu napraviti jedan Folder na disku i napraviti kao neku enkripciju, te da se tome folderu moze pristupiti samo sa lozinkom ili slicno. Nemam bas iskustva s takvim stvarima, tako da je svaki savjet dobro dosao :) 

Hvala i LP

17 godina

TrueCrypt - maximalna zastita za nula kuna

11 godina
protjeran

Dobar je truecrypt ali ako ti je možda prekompliciran, možeš probati jednako dobar Privatedisk:

http://www.dekart.com/products/encryption/private_disk/

17 godina
neaktivan
Re: Program za zastitu podataka

Hvala obojici, ali vec sam rjesio 'problem' sa TrueCrypt, bitno da je sigurno i da je free :)

11 godina
neaktivan
Re: Program za zastitu podataka

ako je free - ne mora znacit da je i sigurno (najjjcesce nije). Na programima takve vrste (po meni) nebi se trebalo igrati sa free programima ili krekiranim programima. Znam kakvo nam je financijsko stanje, ali ako se radi o nekim 'vaznim' podacima - ... To ti je isto kao da svoje novce stavis u Lju. banku. :P ili das bivsem premjeru na cuvanje. nema kruha od toga..

17 godina
neaktivan

Ili prvo pogledaš što je to što je čovjek instalirao, proučiš malo i vidiš trenutno skoro da i ne postoji bolje rješenje od TrueCrypta.

Don't believe what you're told. Double check.
11 godina
protjeran

Koliko su  jake zaštite datoteke koja se kompresira uz korištenje lozinke koju treba upisati kod otvaranja takve arhive. ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice