Problem s Firewallom, molim pomoć!

poruka: 10
|
čitano: 6.488
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Radi se o sljedećem. Imam licencirani ,potpuno funkcionalni Online Armor Firewall i javlja mi se jedan problem. Zadnjih par dana ne mogu koristit ni jedan browser jer mi iskoči ova poruka na priloženoj slici. Primjetio sam da kad ugasim firewall sve normalno radi. Molim pomoć!

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 12:46 (makaweli).
17 godina
RE: Problem s Firewallom, molim pomoć!
makaweli kaže...

Radi se o sljedećem. Imam licencirani ,potpuno funkcionalni Online Armor Firewall i javlja mi se jedan problem. Zadnjih par dana ne mogu koristit ni jedan browser jer mi iskoči ova poruka na priloženoj slici. Primjetio sam da kad ugasim firewall sve normalno radi. Molim pomoć!

Taj firewall je odlican ali je malo kompliciran i negdje si zeznuo stvar vjerojatno jedan krivi klik moze napravit ovakav problem to sigurno ili je doslo do nekog bug-a u samom firewallu sve je moguce to se događa! Ako ne uspijes rijesit problem to nije nista strasno deinstaliras taj firewall i stavis na komp umjesto njega Outpost Firewall Free koji je laksi za koristenje a odlican je to je poznata stvar. Outpost je nedavno izdao svoju Free verziju na daleko poznatog firewalla pa fala ima na tome jer se radi o odlicnom potezu jer dalju zapravo isti firewall ko i Pro verzija bitnih razlika nema zapravo samo su izbacili ono kaj ionako ne cini firewall a dolazi u Pro verziji!Cool

http://free.agnitum.com/

17 godina
neaktivan

Ali dosad mi je sve normalno radilo. Ne želim ga brisat jer sam dobio licencu s one stranice na kojoj svaki dan u određenom periodu dijele besplatne licence poznatih shareware programa, pa ga nebi mogao kasnije opet aktivirat. Svugdje sam stavio da allowa ali ne ide :(

17 godina
makaweli kaže...

Ali dosad mi je sve normalno radilo. Ne želim ga brisat jer sam dobio licencu s one stranice na kojoj svaki dan u određenom periodu dijele besplatne licence poznatih shareware programa, pa ga nebi mogao kasnije opet aktivirat. Svugdje sam stavio da allowa ali ne ide :(

Neces nista izgubit s tim kaj ga neces imat na kompu to sigurno, vjerojatno si negdje zabranio nekaj kaj treba komunicirat s internetom meni se cini neku windows komponentu pa ti zato ti browseri ne rade ili neki Network Rule je na Deny di ne smije bit recimo. S firewallom moze bit velikih problema ako se nekaj napravi krivo takvih stvari ima puno nije to nista cudno koji firewall si imao prije njega na kompu?Cool
17 godina
neaktivan

Rješen problem, potražio sam malo po rulesima koje sam kreirao i uvidio da je neko slučajno kliknuo na deny jedan od procesa povezanih s browserima (vjerojatno moj brat). Hvala ramboxu na prijedlozima . Može lock.

16 godina
neaktivan

ne znam di da ovo pitam, pa cu tu...

znam da je malo banalno al kak da stavim nekom .exe programu da nejde na internet, kak da ga blokam, firewallam

16 godina
neaktivan

Koji firewall imas. Ja imam ZA i kad neki program hoce na net iskoci mi poruka i pita da li da mu dopustim ili ne.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
1986 kaže...

ne znam di da ovo pitam, pa cu tu...

znam da je malo banalno al kak da stavim nekom .exe programu da nejde na internet, kak da ga blokam, firewallam

Koji firewall imaš?

F1-IVO kaže...

Koji firewall imas. Ja imam ZA i kad neki program hoce na net iskoci mi poruka i pita da li da mu dopustim ili ne.

Tako je i kod mene s Online Armorom.. a uvijek se može i naknado pravit rulesi za određene procese i aplikacije :)

16 godina
neaktivan

imam NOD32 i nis vise

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 17:05 (1986).
16 godina
neaktivan

NOD32 je samo antivirus tj ako imas verziju 3 ili 4 onda u sebi ima i antispyware. Jel mozda imas ESET Smart security jer u njemu imas i firewall.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice