Pravljenje PC bunkera zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 5.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
Eto moze imena (i po mogucnosti kratki opis) programa koji zajedno ce napraviti - bunker od PC-a. Znaci popis (kvalitetnih) programa koji ce zastiti PC da ako i neki haker i/ili virus i namjerava uci u kompjuter, da mu se barem zapapri ulazak (ako se ne moze sprijeciti). Moze neki znalac? Za sad sam razmisljao ESET NOD32 Antivirus 6, Comodo Firewall i spotflux. Zna li jos netko neke (po mogucnosti dobre i popularne) sigurnosne programe?
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
12 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera

Jel bi ti pomogao Malwarebytes antimalware?

Ja koristim njega i eset 6.

Što hladnije to bolje...
13 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
Neki kazu da to nije bas pametno (2 antivirusa odjednom)... Ali staviti cu na popis, instalirati i vidjeti kako radi... ;)
Dalje?
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
16 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera

Common Sense 2013

15 godina
neaktivan
Re: Pravljenje PC bunkera
srdjan3 kaže...

Common Sense 2013

Najbolji AV, ja uz ovaj ne koristim ništa već par mjeseci!

A Malwarebytes nije aktivni AV (free verzija).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:51 (PLASMAorLCD).
13 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
Dodano, ali molim vas, ja i sam znam naci vrhunske antiviruse. A i sami znate da se ne mogu instalirati vise antivirusa na jedan sustav, pa sam ja stoga tu za aplikacije koje nisu antivirus nego dodatni firewalli, zasticeni VPN-ovi, itd... Imam 3 antivirusa vec preporucena, tako da sam tu za security "non-av" aplikacije... :)
15 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera

Probaj pronaći njegovu preporuku. :)

Malwarebytes/Hitman PRO/SuperAntiSpyware za skeniranje računala...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
Hocu, sutra kada budem bio na kompu... ;) A sad, ima li ovdje IKOGA tko barem zna za neki program koji NIJE antivirus?
16 godina
Svenos kaže...
Hocu, sutra kada budem bio na kompu... ;) A sad, ima li ovdje IKOGA tko barem zna za neki program koji NIJE antivirus?

VodooShield, WinPatrol i MCShield možeš slobodno staviti uz AV i FW.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
Praedator kaže...

Jel bi ti pomogao Malwarebytes antimalware?

Ja koristim njega i eset 6.

Pametno ti čovjek kaže. To ti je sve što ti treba. I nisu to 2 antivirusa, već jedan + antimalware program. Mogu raditi istodobno bez problema i bez ikakvih konflikata. Naravno govorim o pro verzijame a ne trial.

Malware ti nekad blokira stranice koje inače nisu štetne, tj ako si išao na neki forum ili web stranicu neko vrijeme, a nakon instalacije malwarea ne možeš, samo desni klik i ignore adress.

Novi eset smart ti po defoltu blokira windows firewall, što je dobro. Ova solucija mi se pokazala puno bolja nego sam Kaspersky koji ima vlastiti antmalware, ali mi je pretežak za PC.

Ako želiš osigurati podatke, fajlove - tu ti najbolji Truecrypt, a za lozinke KeePass i nemaš brige. Oba su besplatni programi ali daleko najbolji.

13 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
Hvala, to sam trazio (vise manje) :) Ako netko ima jos neki program slobodno moze staviti... :)
17 godina
neaktivan
Pravljenje PC bunkera
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice