Pitanje u vezi Malwarebytesa

poruka: 8
|
čitano: 4.718
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Instalirao sam Malwarebytes (trial version) i sad kad sam otišao na Internet, na jednu stranicu koju inače stalno posjećujem, blokira mi je i ne mogu je otvoriti...stranica nije uopće opasna, što pokazje i WOT, ali Malwarebytes mi ju blokira. Možete li mi reći kako mu mogu "reći" da ostavi tu stranicu na miru?

Hvala,

Matija

13 godina
odjavljen

koristi besplatnu verziju koja te nece ogranicavati

17 godina
Re: Pitanje u vezi Malwarebytesa
The Chaser kaže...

Pozdrav!

Instalirao sam Malwarebytes (trial version) i sad kad sam otišao na Internet, na jednu stranicu koju inače stalno posjećujem, blokira mi je i ne mogu je otvoriti...stranica nije uopće opasna, što pokazje i WOT, ali Malwarebytes mi ju blokira. Možete li mi reći kako mu mogu "reći" da ostavi tu stranicu na miru?

Hvala,

Matija

Ugasi Realtime zaštitu u Malwarebytes, tj Protection opcija u njemu i nema problema jer ta zaštita ionak ne valja isključi i gotovo.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Pa i je free verzija, samo što mi trial traje 13 dana...ali neću sad čekat dva tjedna da bi opet mogao pristupiti toj stranici. Može li se nekako podesiti da mi ne dira te neke stranice?

14 godina
neaktivan

Desni klik na tray ikonicu i isključiš blokiranje web stranica

16 godina
neaktivan

Hvala vam svima na pomoći...bilo je zbilja jednostavno. Mislim, imam WOT...ako on kaže da je stranica OK, onda mi ju Malwarebytes stvarno ne treba blokirat.

@bigtoy: Thanx, budem si skinuo.

13 godina
odjavljen
The Chaser kaže...
Arnold Layne kaže...

Pa i je free verzija, samo što mi trial traje 13 dana...ali neću sad čekat dva tjedna da bi opet mogao pristupiti toj stranici. Može li se nekako podesiti da mi ne dira te neke stranice?

to nije free verzija to je trial premium verzije 

16 godina
neaktivan

OK.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice