Pitanje ...
stavio sam curi na komp nod 32 definitivno najbolja stvar.
ona oce one fucking smajlice,pa kak da ih propustim kroz nod jer on ne dopusta da se to skine...
kak to rijesit?
thx
Pitanje ...
stavio sam curi na komp nod 32 definitivno najbolja stvar.
ona oce one fucking smajlice,pa kak da ih propustim kroz nod jer on ne dopusta da se to skine...
kak to rijesit?
thx
Jesu li to oni dodaci za MSN?
Ma to je onaj smiley centar il kak se to vec zove....
to bi trebao instalirat na komp al nod neda.
Ja sam to susjedu instalirao bez problema.Ako si siguran da nije virus tj.skinut je s neke pouzdane stranice onda iskljuci nod pa kad zavrsis instalaciju ukljuci ga ponovo.Za svaki slucaj probaj taj fajl skenirat jos nekim antivirusom tipa AVG i Avasta.Oba imas kao freeware.
probao jesam medjutim nema sanse....
cim sam ga ponovno pokrenuo odma a je nasao i karantenu ga bacio....
jos kakve ideje?
Iskljuci ga Task Manager-om (na XP-u je Ctrl+Alt+Del, svima dobro znana kratica) ne samo Control centar .
I da ga isključi, ne vrijedi, jer kada ga opet uključi NOD će automatski pronaći "prijetnju" i obrisati fajl...tako sam i ja imao problema, ali sam odustao i našao drugo riješenje, skinio s drugih stranica...
I da ga isključi, ne vrijedi, jer kada ga opet uključi NOD će automatski pronaći "prijetnju" i obrisati fajl...tako sam i ja imao problema, ali sam odustao i našao drugo riješenje, skinio s drugih stranica...
Evo skini s ovog linka:
http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?ac=0
Provjereno sa NOD32.Skinuo i isprobao.
Šta nije taj centar neki spyware ili neki vrag?
Pa s tog sam linka i skido i to vec par puta medjutim uvijek isto mi javlja,
i nemrem installirat to cudo.
Dobar taj nod....nemres ga zajebat.
I Avira to prepoznaje kao prijetnju.Mislim da se bolje kloniti stranice ( gledajte komentare ) :
http://www.siteadvisor.com/sites/smileycentral.com?ref=safesearch&client_ver=FF_26.6_6275&locale=en-US&premium=false&aff_id=0
Da ovo ne izgleda tak dobro,al aj ti to zenama objasni...
a dal postoji neka druga stranica gdje bi se to cudo moglo skinut a da nije virus il trojan
Pa tu je sve jasno SiteAdvisor jasno sugerira o kakvoj se stranici radi i jos Nod i Avira kazu svoje a njima treba vjerovat cemu onda ic na takve stranice koje su oznacene kao cuspajz gamadi stvarno svasta, treba se drzat preporuka SiteAdvisora i onda nece bit problema a ak se neko nemre drzat osnovnih sigurnosnih preporuka koje su u Advisoru lijepo oznacene bojama ko na semaforu nek ne ide na internet!!!
Hvala Bogu na Site Advisoru.Zbilja pomaže jer s njim još nijedan virus nisam s interneta pobral.A tu je još i Avira.Ne kužim kak netko nemre bit oprezan i ne padat na te Eye Candy gluposti.
Ne instaliraj to i ne preuzimaj to ako Ti je važna sigurnost tvog računala i podataka. Smajlići sami po sebi nisu opasni ali preuzimanje i " instalacija " ti mogu donesti svakog vraga i nevraga. Govorim ovo iz vlastitog iskustva. Zato pusti to, ima i boljih i sigurnijih stvari od toga. I za kraj, normalno je što jedan vrhunski antivirus program reagira na takvo što.
Ne instaliraj to i ne preuzimaj to ako Ti je važna sigurnost tvog računala i podataka. Smajlići sami po sebi nisu opasni ali preuzimanje i " instalacija " ti mogu donesti svakog vraga i nevraga. Govorim ovo iz vlastitog iskustva. Zato pusti to, ima i boljih i sigurnijih stvari od toga. I za kraj, normalno je što jedan vrhunski antivirus program reagira na takvo što.
Daj procitaj kad je zadnja poruka postana!
skoro god dana pa nije puno...hehehhe