Kao sto naslov kaze, trebam malu pomoc.
Jel mi mozete reci koji je najjbolji program za provjeru temp. kod svi komponeta kod PC-a.
hvala.
Kao sto naslov kaze, trebam malu pomoc.
Jel mi mozete reci koji je najjbolji program za provjeru temp. kod svi komponeta kod PC-a.
hvala.
ja koristim speedfan i zadovoljan sam.
Također korsitim everest tako da ti njega mogu preporučiti....
Oprostite što upadam u temu no imam problem. Kad gledam temaraturu sa core temp on pokazje 83 stupnja, a everest pokazuje 78. Koji je od njih točniji?
E hvala vam puno, od svih program koji ste preporucili, speedfan mi se cini najjboljim.
Oprostite što upadam u temu no imam problem. Kad gledam temaraturu sa core temp on pokazje 83 stupnja, a everest pokazuje 78. Koji je od njih točniji?
Ja sam isto po preporuci instalirao CoreTemp pa onda HWMonitor od CPUID.
Rekli su mi da Everest, imam Everest Ultimate Ed. licencu ne pokazuje točno.
Razlika je u tome što everest očitava temp na površini procesora, a coretemp i hwmonitor unutar jezgre?
Ja nez što je točnije i relevantno kod procesora.
Inače ako se ravnam po Everestu onda su mi temperature CPU-a u granicama normale do nekih 70°, a kod CoreTemp prelaze 80 neki put
meni na laptopu koji nije "gamerski" i na kojem ne igram NIKAD igre, speedfan nekada pokazuje temp CPU-a i vise od 90°C... jeli vrijeme za zabrinutost ?
meni na laptopu koji nije "gamerski" i na kojem ne igram NIKAD igre, speedfan nekada pokazuje temp CPU-a i vise od 90°C... jeli vrijeme za zabrinutost ?
vrijeme je da uzmeš usisavač i malo posaugaš sve ventove
ventove?? ... laptop = 1 vent
...ma treba samo promijenit pastu na procesoru .. i malo procistit ga.. al ako je radio 1god tako onda ce valjda i jos neko vrijeme dok ne kupim pastu :D
(upravo dok ovo pisem temp varira oko 80°C
ventove?? .
no rupe/otvore za hlađenje/zrak,šta se čudiš,ionako spamaš bezveze