Kombinacije i konfiguracije sigurnosnih programa

poruka: 161
|
čitano: 64.068
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Kombinacije i konfiguracije sigurnosnih progra
Quilombo23 kaže...

Neznam gdje da napisem,pa cu ovde sorry al imam problem,od malo prije kad sam upalio PC,Pc tools firewall mi izbacuje ovo (slika),vidim da neradi dole u taskbaru ona furka upload-download...i non stop mi izbacuje ovo...u cemu je problem?

Reinstalacija firewalla?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Evo sad sam uninstal firewall,kad mi izbaci sad problem i sa driverima od grafickeViče,ev sad i to skidam i skidam firewall.pa cemo vidjeti,nesto me maler uhvatio

14 godina
Re: Kombinacije i konfiguracije sigurnosnih progra
brixy kaže...

Ma mrzim se ponavljati ali evo napravit ću copy/paste sam svoga posta, nemojte se ljutiti:

Evo ovako,

Avira personal, PCTools Firewall+ WinPatrol, WOT, Sandboxie

U pričuvi: MalwareBytes, SuperAntiSpyware

Ako treba konfigurirati, sve je tu na forumu već, naći ćemo linkove(uglavnom od rambox)

Vrlo, vrlo dobra kombinacija i mogu reci neprobojna.
Kakve su performansi?

16 godina
neaktivan

Evo da se i ja ubacim! 
Avast 6.0 free + Win7 firewall,a za jedno mjesecno skeniranje Malwarebytes + SAS!
Programe svaki dan update-am,nikad nije bilo virusa niti ce bit ! Zaboravio HITMAN PRO takoder za jednomjesenco skeniranje (ali njega ako zagusti npr.ako MBAM nade 200-300 sto se nikada ne dogodi,al doslovno nikada i to je to)NEMA VIRUSA!!! Winsi Legalni!

I sto je najbolje u ovoj mojoj "konfiguraciji" je to sto je sve free,a zastita je vrhunska,jos uz to sve ccleaner za dnevno ciscenje povjesti i ostataka od winsa,advanced system care za jedomjescno optimiziranje i defrag reg.-a i windows default defragmenter za jednomjescno defragmentiranje ! i to je to "ko singerica" !!!! :D :D probajte i uvjerite se!

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
15 godina
odjavljen
PhD in Security kaže...
brixy kaže...

Ma mrzim se ponavljati ali evo napravit ću copy/paste sam svoga posta, nemojte se ljutiti:

Evo ovako,

Avira personal, PCTools Firewall+ WinPatrol, WOT, Sandboxie

U pričuvi: MalwareBytes, SuperAntiSpyware

Ako treba konfigurirati, sve je tu na forumu već, naći ćemo linkove(uglavnom od rambox)

Vrlo, vrlo dobra kombinacija i mogu reci neprobojna.
Kakve su performansi?

Sve od navedenog što radi u rezidentnoj zaštiti je lagano i stvarno jako malo opterećuje sistem.

...
16 godina
neaktivan

Evo jel mi mozete reci,jel mi KAS 2011 radio sa Comodo Firewall mislim jel bi bilo ikakavih problema,naravno sa iskljucenim WinFW! Hvala!

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
16 godina
neaktivan
virus_cleaner kaže...

Evo jel mi mozete reci,jel mi KAS 2011 radio sa Comodo Firewall mislim jel bi bilo ikakavih problema,naravno sa iskljucenim WinFW! Hvala!

kaspersky je prilično hirovit,zašto bi uopće stavljao njega uz tako jaki hips kao što je comodo firewall?
imaš na raspolaganju besplatnu aviru ili avast,prednost aviri..

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
virus_cleaner kaže...

kaspersky je prilično hirovit,zašto bi uopće stavljao njega uz tako jaki hips kao što je comodo firewall?
imaš na raspolaganju besplatnu aviru ili avast,prednost aviri..

Ne mislim da si me krivo razumio,ja imam orginalni KAS 2011 (tj. 2010 al sam ga prebacio na 2011) i sad me zanima jel bi on radio sa CFW !

16 godina

misliš na KAV 2011 ili na KIS 2011?...KAV može raditi bez problema sa comodo firewallom..KIS ima firewall , pa ti onda komodov nije potreban

16 godina
neaktivan
total kaže...

misliš na KAV 2011 ili na KIS 2011?...KAV može raditi bez problema sa comodo firewallom..KIS ima firewall , pa ti onda komodov nije potreban

mislim na KAV znam da KIS ima firewall! Hvala

14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Evo instalirao sam na racunalo comodo firewall pa me zanima kako namjestiti postavke ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice