Kombinacije i konfiguracije sigurnosnih programa
- poruka: 161
- |
- čitano: 64.174
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

to sam isto vidio, a i s wot ratingom je isto,jednom ga prikaže a onda opet ništa,možda to ipak riješe
ajd laku noć obojici
ja već dugo vremena koristim aviru u kombinaciji sa comodo vatrozidom. i tu su još wot za ff, mbam i sandboxie. i više sam nego zadovoljan
Malo sam pojačao svoju zaštitu. Sada glasi ovako:
Avast + Clam AV + Comodo firewall + MBAM + SAS.
WOT nemam jer ipak volim malo rizika.
Malo sam pojačao svoju zaštitu. Sada glasi ovako:
Avast + Clam AV + Comodo firewall + MBAM + SAS.
WOT nemam jer ipak volim malo rizika.
dobra zaštita,ali mislida bi trebao staviti wot ako ne zbog sebe,onda zbog drugih..
ti si dosta aktivan i stavljaš linkove,a nemaju ni svi neku višeslojnu,proaktivnu zaštitu ..
Nagovorio si me, evo stavio sam ga.

avira antivirus i wot na warning modu,ništa više,windowsov firewall ne računam
Sada sam WOT stavio na Operu (pomoću skripte), ali ne znam kako ga podesiti na blocking mode s obzirom na to da nema Postavki.
Sada sam WOT stavio na Operu (pomoću skripte), ali ne znam kako ga podesiti na blocking mode s obzirom na to da nema Postavki.
nećeš ni moći,i to je dovoljno
WOT me upozori da je stranica opasna, ja kliknem na Don't go i otvori mi stranicu! WTF???
Legalni Nod32 Antivirus i Win firewall.
WOT me upozori da je stranica opasna, ja kliknem na Don't go i otvori mi stranicu! WTF???
ma kakav dont go ,izađi s X
Prva stranica koju sam ocijenio je BUG.
Bacam se dalje na posao...
jesi se registrirao...mislim da to ocjenjivanje ne radi bez reganja? jeli seneka?!
jesi se registrirao...mislim da to ocjenjivanje ne radi bez reganja? jeli seneka?!
Pitaš mene ili seneku?
Ako pitaš mene, jesam.
Pitaš mene ili seneku?
Ako pitaš mene, jesam.
e odlicno..ja ti to ne ocjenjivam,ali mi se ucinilo da treba reganje.
nejde bez registracije,da..
.
Evo ti pa vidi kak je to kad platiš nekaj kaj bi te trebalo zastitit. Ovaj dole paket je najbolji po vecini misljena, i to je tak normalno podešenja su defoltna i kaj se dogodilo to se vidi na kraju na nekoliko uzoraka firiške gamadi. Moš si samo mislit kak bi to zavrsilo na Avirinom paketu ili ili Bitdefender, koji su lošiji od ovog rusa po pitanju Proactive zastite i to za dosta a i po ostalim stvarima. Platiš nekaj i dobiš kaj nista, Rotkit TDSS obavi svoje kaj god oce totalni Fail ko i obicno s Rootkitima. A sve se moglo tak lagano sprjecit, da je imal samo jedan pišljivi bezvezni besplatni Sandiboxie.
Komercijalno rjesene ti je kad platiš nekaj kaj ti uopce ne treba zapravo,
jer si mogel to imat i za badave pa i jos bolje. Samo tesko je to ljudima objasnit onda kupuju sve u jedan rjesenja, koja dozive ovakav uspjeh ko Kaspersky kaj drugo. Zalosna istina za Kaspersky je to kaj bi besplatni Comodo IS u toj istoj situaciji sve blokiral, pokvareni besplatni gad svašta nije to ljepo od besplatnog Comodo. No ima tih besplatnih rjesenja još, s kojima si miran ko u bunkeru samo treba malo mislit. Kak se to danas bas ljudima ne da rezmisljat, onda placaju komercijalne programe da rade umjesto njih i dozive ovak nekaj pa ti onda kupuj i dalje bez frke.
vi stvarno pusite i dalje ove klipice sa tube
vi stvarno pusite i dalje ove klipice sa tube
Ak si frajer pokreni kod sebe taj rotkit, tj tu novu varijantu pa bus videl kaj se bude dogodilo i jos nadoplati malo za neko novo rjesenje usput da buš siguran.
znas da apstrahiram ove masturbacije, dapace podrzavam vas na forumu.
neka svak uziva u svojim rjesenjima.
cak necu komentirati ovog tipa sa klipica...svakog pogledao do pete minute.
a jak je na cis beti 2011
evo kaze...bete,izasla u opticaj ima 10 minuta. lik ne da je kisao kao neki na njihovom forumu i cekao sekunde da prvi downloada.
naravno,tamo su vec u bazu unijeli sto ce testirat....pa kako moze bit tako glup.
al eto, vama su objektivni.
nema veze.
stvarno sam apstrahirao ovu nebulozu od silovanja u uvjeravanje u nesto na racun nicega...nekih anonimusa sa klipicima.
evo kaze...bete,izasla u opticaj ima 10 minuta. lik ne da je kisao kao neki na njihovom forumu i cekao sekunde da prvi downloada.
naravno,tamo su vec u bazu unijeli sto ce testirat....pa kako moze bit tako glup.
nema veze.
stvarno sam apstrahirao ovu nebulozu od silovanja u uvjeravanje u nesto na racun nicega...nekih anonimusa sa klipicima.
Nema to veze ko testira gamad je stvarna, i nije to magla pa i vrapci na grani znaju da za Rotkite nema bas prave zastite na 32bit Windowsima. Znaci ak imas 32bit Windowse i neznam kak skupu zastitu to je nula bodova zaboravi. Staviš 64bit Windowse pa si miran kaj se toga tice, ali vecina normalno vozi na 32 bit pa se uzda u neku zastitu na vrbi sviralo treba promjenit pristup i razmisljanje a ne se oslonit na placenu zastitu ko da je bog i batina. Zapravo nije nista posebno, samo dok to ljudi skuže ode lova u vjetar kaj se tice kucnog normalnog korisnika na poslovnom planu i kod velikih sistema u firmama i njihove zastite je to malo drukcije.
nod 32 (cjeli) , comodo i malvarebaytes (samo za skeniranje) jel dobro ili da izmjenim
Prodaje se u dijelovima?
;)

hahahaha da svaki dio 1 kn :D
nod 32 (cjeli) , comodo i malvarebaytes (samo za skeniranje) jel dobro ili da izmjenim
Kaj ti znaci to "cijeli" NOD uopce, ak imas NOD a ne Eset Smart Security onda mozes uz njega Comodo ali bez njegovog antivirusa samo Firewall instaliraš i to je to.
nema veze.
ovaj lik nije anonimus, već tester antivirusa...
ja se uvijek skruseno povucem i na mene se vrsi kamenovanje.
dapace, pozivcani se nakon dobronamjerne slike sa dozom humora.
nista ne velicam da je bogom dano,ali se opet to podmece,kao da ja to radim
gdje je to na ovom topicu?
imate mesaje i sljedbenike, fali vam jos goruci grm...ali ja stvarno ne uticem na vasu vjeru niti je sotoniziram.
stavite ruku na srce i recite da nije tako?!
evo @djigibao, njega je dusa zabolila jer se bavi istim anonimnim radom ;) unutar sekte.