Koji antivirus preporučujete, da mi pri tome ne šteka Megamenager
Juče sam stavila Bitdefender(nije kupljen) ali komp mi se usporio i pri tome mi pati MM, prije toga sam imala AVG, imate možda još šta za preporučit
Juče sam stavila Bitdefender(nije kupljen) ali komp mi se usporio i pri tome mi pati MM, prije toga sam imala AVG, imate možda još šta za preporučit
Za Windows - besplatni: Microsoft Security Essentials, Avast 5, Avira. Lagani, ne opterećuju kompjuter.
da da za windowse i valja šta taj Microsoft Security Essentials
želi besplatni....
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx
stavi avast free ili aviru.
MSE samo ako su ti windows legalni.
da da za windowse i valja šta taj Microsoft Security Essentials
Prije mjesec dana sam instalirao MSE. Za sada je dobar. Prije njega imao sam Avast 5 nekoliko mjeseci. Onda mi je komp počeo divljati - pojavio se neki lažni smart antivirus. Skenirao sam sa Avastom i pronašao je samo 3 problema. Zatim sam skenirao sa Malwarebytes Anti-Malware i on je pronašao 801 problem i očistio s njim. Dakle sve je to prošlo kroz Avast 5. Zato sam za promjenu instalirao MSE. Probaj i ti - uz napomenu da ga možeš skinuti i koristiti samo uz original Window.
Auuuu,skidam kapu ,maestro....
Avira free, Malwarebytes, Comodo firewall i WOT
Ovo ne usporava kompjuter