Kaspersky Internet Security 2011 Giveaway

poruka: 8
|
čitano: 6.155
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Na stranici ispod možete sudjelovati u giveawayu besplatnih licenci za KIS 2011. Sve detalje saznajte na:

http://www.7tutorials.com/spot-mistakes-and-win-kaspersky-internet-security-2011

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
16 godina

a strašan giveaway, trebaš se baš namućiti da dobiješ licencu

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina

heh, daju samo 3 licence.

Upravo sam dobio licencu za KIS 2010 na 90 dana i ja sretan Smijeh

14 godina
neaktivan

al ima aktivacijskih kodova za KIS 2011 ?? mislio sam ga skinit, a na netu nenađem da se može aktivirati. Hvala

14 godina
protjeran
RE: Kaspersky Internet Security 2011 Giveaway
manzzetta kaže...

al ima aktivacijskih kodova za KIS 2011 ?? mislio sam ga skinit, a na netu nenađem da se može aktivirati. Hvala

Mislis skinut aktivacijski key sa interneta? Nebih ti to preporucio,davno sam to radio i to sa Nod-om pa ti oni nakon dan,2 skuze i stave ti taj key na black listu i nemozes vise update skidat tako da ti je to sizifovski posao svako malo novi key skidat.Bolje ti je skinut si Avira 10 Free i WOT na firefox-u + neki dobar firewall (naravno besplatni ,npr Online Armor Free ili Outpost Free) nego se zezat svako malo sa key genom.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
14 godina
neaktivan
Crypto kaže...
manzzetta kaže...

Mislis skinut aktivacijski key sa interneta? Nebih ti to preporucio,davno sam to radio i to sa Nod-om pa ti oni nakon dan,2 skuze i stave ti taj key na black listu i nemozes vise update skidat tako da ti je to sizifovski posao svako malo novi key skidat.Bolje ti je skinut si Avira 10 Free i WOT na firefox-u + neki dobar firewall (naravno besplatni ,npr Online Armor Free ili Outpost Free) nego se zezat svako malo sa key genom.

ma da skužio sam, stavio sam key i već sutra dan je bio blokiran, al ima neka stranica di stavljaju malo malo nove key-eve, pa ču se probat služit njim dok nepoludim. Hvala svedno :D

17 godina
manzzetta kaže...

ma da skužio sam, stavio sam key i već sutra dan je bio blokiran, al ima neka stranica di stavljaju malo malo nove key-eve, pa ču se probat služit njim dok nepoludim. Hvala svedno :D

i da stavljas, svakih max 2-3dana bi ti skuzili..bolje instalirat i imati trial 30dana i onda ga kupi, jer je program jako dobar, a kosta ispod 50€..ili uzmi neku besplatnu alternativu..

trebate neki serial ili crack za neku igru ili porgram a nemozete ga nigdje naci? pisite mi na vtxcro@gmail.com i u najkracem roku dobivate odgovor
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
manzzetta kaže...

i da stavljas, svakih max 2-3dana bi ti skuzili..bolje instalirat i imati trial 30dana i onda ga kupi, jer je program jako dobar, a kosta ispod 50€..ili uzmi neku besplatnu alternativu..

čak sam i to razmišljao, al sam pljuno sad prek 6000 kuna za komp, pa sam malo švorc, i sad se štekam ovak za KIS :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice