Kaspersky AntiVirus ili Internet Security

poruka: 15
|
čitano: 10.844
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pošto smo u novom BUG-u (a ja sam dobio i sa laptopom znači imam 2) dobili kupon za popust pri kupnji Kaspersky antivirusa ili Internet Security-a , zanima me što da uzmem Internet Security ili Anti-Virus?

Još samo jedno pitanje - dobio sam kupon u BUG-u i kupon uz laptop,zanima me dali mogu iskoristiti oba pa da dobijem 40% popusta? 

Puno pozdrava od Ezia! Smijeh

Ezio Auditore Da Firenze
15 godina
RE: Kaspersky AntiVirus ili Internet Security

rađe kupi kis 2011 ima dosta razlika od antivirusa

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
14 godina
protjeran
blackalbum kaže...

rađe kupi kis 2011 ima dosta razlika od antivirusa

Nema ga u Linksu.

Ezio Auditore Da Firenze
15 godina

kako nema sad sam pogledao na internetu,vjeruj mi isplati ti se kupiti kis 2011 nećeš ni znati da postoje virusi ni antivirusi,program je full automatic

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:15 (blackalbum).
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

kako nema sad sam pogledao na internetu,vjeruj mi isplati ti se kupiti kis 2011 nećeš ni znati da postoje virusi ni antivirusi,program je full automatic

Meni isto treba ovo,sad sam pogledao i nema kis 2011 u linksu ima samo 2010. Daj link kad vec ima!Namigiva

How about a nice cup of shut the fuck up?
15 godina

prvo instaliraš kis 2010 i ubaciš šifru a onda sa internetskih stranica skineš novu verziju i to je to

17 godina
protjeran
blackalbum kaže...

prvo instaliraš kis 2010 i ubaciš šifru a onda sa internetskih stranica skineš novu verziju i to je to

Šta je to ko nekavi besplatan apgrejd? Hehe

klik

trash bin can:S
15 godina
neaktivan

Definitivno KIS zbog potpunije zaštite. Provjeri u Mikronisu koja je verzija....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 12:46 (siketa).
16 godina
odjavljen

upgrade je besplatan...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
Ezio Auditore kaže...

Pošto smo u novom BUG-u (a ja sam dobio i sa laptopom znači imam 2) dobili kupon za popust pri kupnji Kaspersky antivirusa ili Internet Security-a , zanima me što da uzmem Internet Security ili Anti-Virus?

Još samo jedno pitanje - dobio sam kupon u BUG-u i kupon uz laptop,zanima me dali mogu iskoristiti oba pa da dobijem 40% popusta? 

Puno pozdrava od Ezia! Smijeh

Sa KIS-om dobijaš potpunu zaštitu te ti više ništa niti ne treba.

Evo usporedba antivirusa i internet securitya.

...
15 godina
blackalbum kaže...

Lakše je da instalira kis 2011 i ubaci šifru od kis 2010 i to je to

A u biti skoro isto, najbitnije je što blackalbum kaže da možeš imat kis 2011 sa šifrom od 2010

Ja sam to napravio sa kav 2010

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:38 (Joe Cooker).
14 godina
neaktivan

Ti u biti kupuješ jednogodišnju licencu, nije bitno koju varijantu koristiš. Ako ideš na upgrade s 2010 na 2011 licenca će ti biti automatski prepoznata.

Svakako uzmi KIS a ne KAV jer s prvim dobijaš potpunu zaštitu za računalo.

14 godina
neaktivan

nakon dosta razmisljanaj odlucio sam se kupiti KIS, vidim moze se sa licencom od KIS 2010 koristiti i KIS 2011...sve je lijepo objasnjeno i na sluzbenoj stranici..u Protisu vidim da imaju KIS 2010 za 220 kn, a na sluzbenim stranicama proizvodaca stoji da KIS 2011 kosta 60$...

uzimam proslogodisnju verziju puno jeftinije a mogu  koristit ovogodisnju verziju? uzimam definitvno...ako sam nesto krivo zabrijo slobodno recite...jer zivot nas uci da ako nesto predobro zvuci, vjerojatno nije istina ili ima neka caka??

16 godina

probaj ovako besplatno ugrabit licencu

Atomska bubamara
17 godina
jurluk kaže...

probaj ovako besplatno ugrabit licencu

znaci jedino tebi radi na engleskom,a ostalih "mrtnest" tisuca ima problema sa kineskim?

jesmo ovo vec apstrahirali da je nemoguce imati english?

jesmo!

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice