ESET smart security

poruka: 25
|
čitano: 10.217
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ESET smart security

Šta mislite o tom antivirusu ja ga imam i vrlo sam zadovoljanCool

17 godina
ESET smart security

Glup firewall...

Da ga se moze malo vise konfigurirat bio bi super, ovako... sve ok osim firewalla...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
ESET smart security

ja ga imam i osobno me dobro sluzi

-.-
17 godina
ESET smart security

ja sam ga morao deinstalirati jer mi eset firewall blokirao dolazne konekcije prema virtualnoj mašini u vmwareu. mreža je bila u bridege modu, vjerojatno ga je bunilo više IP adresa na istoj mrežnoj kartici. a antivir je inače odličan.

sad imam comodo firewall i nisam ni snjim baš zadovoljan, ali radi. a antivirusni više nemam i tak nikakve koristi od toga Smijeh

17 godina
neaktivan
ESET smart security

Antivirus mu je super (ipak je to NOD...), a ni firewall nije loš.

Imam ga već dva mjeseca i nisam imao nikakvih problema.

17 godina
neaktivan
ESET smart security

Imam Windows Vistu Ultimate i odlično radi cijeli program na njemu. Ono što me oduševilo odmah je to što je jako jednostavan i uopce ne dosađuje. Imao sam prije zone alarm i za svaki ***** me ispitivao dal da dopusti ili ne...

I moram napomenuti da će vam jedino original biti odličan, sve ove piratske verzije su bezveze. Odvojite koju kunu i uzmite ga u Ve-milu (mislim da ga jedino tamo mozete kupit, bar je tako bilo kad sam ja kupovao)!

BUG rulz!
17 godina
neaktivan
RE: ESET smart security

Prije nego sam kupio original koristio sam i pirtaski i radio je savršeno ,naravno da sam za original ali također se može naći
dobar piratski ali rijetko.Stoga original svakako.Nisu sve bezveze,provjereno na Visti i na XP-u.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
ESET smart security

Moje je iskustvo bazirano na crackiranoj 'verziji' i moram reči da nije dobro.  Ili kupi original, ili neki od besplatnih firewalla i antivirusa/spywarea .

17 godina

Koristim ga već 6mj, skinuo trail verziju s ESET-ove stranice, nisam ga creckao i još mi i dan danas skida redovito updatove i nejavlja mi ništa da moram ga kupiti ili da će istjeći. Verzija je za 64bit-nu Vistu, nadam se da se ovim postom nisam urekao pa mi javi da će uskoro isteći.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
ESET smart security

Previse toga NE dopusta...U tome i je problem. Pokusaj igrat COD2 u mrezi (lokalnoj) sa ukljucenim FW pa ces vidit... ili skidaj torrente sa uTorrent sa i bez FW pa ces i tu vidit razliku!

I'm going woo woo
17 godina
tnakir kaže...

Previse toga NE dopusta...U tome i je problem. Pokusaj igrat COD2 u mrezi (lokalnoj) sa ukljucenim FW pa ces vidit... ili skidaj torrente sa uTorrent sa i bez FW pa ces i tu vidit razliku!

Imam Smart Securty (legalni, dakako) i skidanje torrenta s njim i bez njega je apsolutno identicno, tj. brzine su identicne - skidam s uTorrentom i kad siba na maksimumu obicno je stabilan na oko 210 kB/s (2 Mbit veza).
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
ESET smart security

Danas kupljen, jednogodišnja licenca.

Imao sam prije verziju 2.7 sa fixom, nikad problema.

17 godina
Za sada sve šljaka.
Nije još bilo "security britc"
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
protjeran
Goran Racic kaže...
tnakir kaže...

Imam Smart Securty (legalni, dakako) i skidanje torrenta s njim i bez njega je apsolutno identicno, tj. brzine su identicne - skidam s uTorrentom i kad siba na maksimumu obicno je stabilan na oko 210 kB/s (2 Mbit veza).
 Hvala. Zanimalo me kakav je ESET danas. Prije dvije godine je bio odličan, danas se promijenio, a nisam ga koristio neko duže vrijeme pa zato ne znam još!
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 512Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E
17 godina
neaktivan
ESET smart security

ja ga isto koristim... prvo je je*o firewall al sam to sredio...

za sad imam sam pohvale na njega... al sam kad malo središ firewall...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
stoncin3 kaže...
Goran Racic kaže...
tnakir kaže...

Hvala. Zanimalo me kakav je ESET danas. Prije dvije godine je bio odličan, danas se promijenio, a nisam ga koristio neko duže vrijeme pa zato ne znam još!
 Firewall bi mogao biti malo bolji jer na nekim testovima privatnosti pada, tj. daje mogucnost citanja nekih informacija pomocu internetskog pretrazivaca. Prije sam koristio Outpost koji je bio super strog po tom pitanju, no s njim sam nekoliko puta ima specificnih problema sa specificnim programima (sa specificnim verzijama Outposta - mislim da je dosta specificno :) ), pa sam radije probao s kompletnim ESET-ovim paketom. Antivirus mi je jos uvijek najdrazi - nikad nije pustio nesto sto nije trebao, zanemari stvari na koji drugi dizu lazne uzbune, a brz je i stabilan.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
ESET smart security - NX klijent problem

Da ne otvaram novu temu, imam pitanje za one koji su se eventualno susreli sa sličnim problemom.

Naime imam instaliran na jednom računalu ESET smart security 4.0.474 (Win 7 Ultimate x64) i sve radi uredno, osim Nomachine NX klijenta za Windowse.

Iz nekog meni trenutno nepoznatog razloga, ESETov firewall blokira NX klijent, no na vrlo čudan način.. Prolazi SSH dio, no puca na X session dijelu.

Ako ugasim firewall, sve radi normalno..

Isprobao sam raznorazne kombinacije i savjete sa raznih foruma, no ovo je lagano frustrirajuće..

Htio bih to podesiti, jer ako budem morao ugasiti firewall, na kraju ću požaliti što nisam uzeo običan NOD32, a ne ESS..

Ima li netko sličnih problema sa ESS-om i NX klijentom?

UTERE SED NE ABUTERE!
15 godina
neaktivan
RE: ESET smart security - NX klijent problem
Probaj ga u exceptions dodat.
hmda
17 godina
neaktivan
RE: ESET smart security - NX klijent problem
Slash 666 kaže...
Probaj ga u exceptions dodat.

Sorry, nisam napisao šta sam već isprobao.

Probao sam i ručni unos pravila (zone and rule setup grupa) za sve aplikacije nxclient.exe, nxssh.exe, nxservice.exe, nxauth.exe.. itd.. praktički sve u NX folderu.

Pokušano je i sa aktivacijom svih dopuštenih servisa (IDS and advanced options grupa opcija).

Pokušano i sa application modification detection opcijama.. bez uspjeha..

Praktički sve opcije koje su bile u firewall opcijama sam isprobao no eto ništa ne pomaže... Već treći dan me izluđuje ovaj ESS..

Ono što me fascinira da sam pratio što ESS logovi kažu da je blokirao promete na portovima i ip adresama koje sam omogućio unosom pravila..

čak sam pokušao pratiti Wiresharkom promet između ta računala na kojima imam nxserver.. ali jednostavno nešto drugo ESET vidi kao uljeza u NX-u.. samo ne znam što...

Izgleda da ću morati još istraživati.

EDIT: Evo nakon dva mjeseca problem je riješen. Nedavno je izašla je nova verzija ESS-a 4.2, koja očito nema problema s konekcijom prema NX-u... Jel bio to neki bug ili ne, to znaju samo u Esetu.

No meni je drago, da konačno program radi u cjelini. Eto, pa ako netko bude imao sličan problem s verzijom 4.0, neka proba nadogradnju na novu verziju.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 22:34 (Prometej).
17 godina
ESET smart security

ja već 6 godina koristim nod 32.....unazad dvije ess i sve ok do sada....

e neki dan sam ga deinstalirao jer kad bi radio download npr. film od 10gb zauzeće memorije bi raslo

dok se komp nebi zagušio....maknuo sam ess i stavio aviru i sad mi komp radi sve ok....

ide i download i ripanje i prženje, surfanje sve istovremeno a memorija ne prelazi 1.50gb a imam 8gb rama....

riječ je o win 7  x64....e sad me zanima ako je ess 64 bitna verzija zašto u servisima piše

ekrn*32 tj radi u 32 bit modu......

www.apriliabase.com
15 godina

ja imam nod 32 licenciran,nisam zadovoljan ne vridi ništa a platio sam ga 270 kn,sad sam stavio kis 2010 i prezadovoljan sam

15 godina
neaktivan
ESET smart security

Koristim crni nod32 na winXP vec par godina, bez ikakvih problema. Nakon sto sam presao na win 7 sam kupio legalnu verziju takoder bez problema. U svakom slucaju, preporucujem.

15 godina
Moje iskustvo c/p sa druge teme.....inace koristim Eset godinama.....

Pazite sada ovo....inace uvijek skeniram samo "c" particiju posto je sistemska i bas me briga sto je u nekome programu trojan ili bilo sta sl. kada ga ne pokrecem tj. stoji kao instalacija sa pripadajucim patchem, crackom ili necim desetim.

Danas proskeniram kompletan komp i program a-squared free nade ravnih 78 trojana i razne gamadi....sto me ne cudi posto su to programi sa racnim crackovima i sl.

No ne da mi vrag mira i idem samo "c" particiju proskenirat sa Malwarebyte's-om i ne nade nista...skeniram sa ESES SS i ne nade nista.....pokrenem Sybot ne nade nista.......pokrenem opet onaj a-squared free i on mi nade na "c" particiji 35 ili 36 trojana!? Toliko o "razvikanim" programima.....

Kazem, oni na drugim particijama me ne zabrinjavaju posto su mi 99% njih u RAR-u i ne pokrecem ih vec su to crackani programi, igre i ostale stvari koje sam skinio sa neta i naravno da posteni AV odmah neki crack detektira kao trojana ili sl....ali ovo na "c" me malo iznenadilo. Uglavnom, sada sve programe (i one koji mi nisu instalirani te sve torrente odmah stavljam na vanjski disk....neka bolje budu tamo), a mjenjam pod hitno i AV i FW.....znam samo da se vracam Comodu za FW, jos samo da nadem posteni AV.

Izgleda da cu se opet vratiti na "paranoicni" AVG...bolje i to nego ovo sto se sada desava....i nemam pojma od kuda toliko trojana kada vjerojatno godinama nisam otvorio neku xxx stranicu....i jedine stranice koje posjecujem (radi posla i akademije), a da su malo cudne su "astalavista", "hack in the box" i sl.
http://www.speedtest.net/result/708892644.png
17 godina
neaktivan
Creative kaže...

Odvojite koju kunu i uzmite ga u Ve-milu (mislim da ga jedino tamo mozete kupit, bar je tako bilo kad sam ja kupovao)!

Može ga se kupiti i putem interneta sa nekom od kreditnih kartica. Zatim download. Bez problema.

17 godina
neaktivan
Misionar kaže...
Creative kaže...

Odvojite koju kunu i uzmite ga u Ve-milu (mislim da ga jedino tamo mozete kupit, bar je tako bilo kad sam ja kupovao)!

Može ga se kupiti i putem interneta sa nekom od kreditnih kartica. Zatim download. Bez problema.

Može se normalno kupiti putem narudžbe.. Kod nas je Nort d.o.o. zastupnik ESET-a.

Osobno sam kupio ESS na taj način i sve je prošlo unutar 2 dana (budući sam narudžbu preko neta napravio izvan radnog vremena).

Pošalješ narudžbu, oni ti pošalju predračun po kojem izvršiš plaćanje na način koji želiš, a onda kad potvrde plaćanje ti pošalju korisničko ime i lozinku na e-mail, zajedno s računom, a nakon toga download.

Možda malo traje, ali eto sve prolazi ok.. Samo uzmite u obzir da je ono cijena bez PDV-a, dakle na tu sumu još dodajte PDV.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice