AVG Rescue CD

poruka: 3
|
čitano: 6.298
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AVG Rescue CD

AVG Rescue CD je alat kojim možemo ukloniti probleme bootanja u Windows uzrokovane virusom ili  napronu virusnu zarazu na računalu!

Sada cu vam pokazati kako napraviti AVGRCD i sto napraviti da bi se izbrisali virusi!

___________________________________________________________________________________________________________

Kao prvo trebate skiniti AVGRCD koji dolazi kao .ISO file,a ako zelite to napraviti preko USB odnosno ako imate notebook pa nemate CD/DVD citac morate to ovako napraviti

prvo skiniti AVG Rescue CD for USB,nakon toga trebate formatirat USB i extractirat .rar datoteku na USB i zatim otvoriti "makeboot.bat" i to je to 

u biosu postavite da vam se boot-a preko USB-a i sljedite upute koje ce biti potpuno iste kao da ste to radili sa CD-om!

Nakon sto ste skinili AVGRCD morate ga sprziti na CD/DVD sa nekim program kao sto je Nero ili UltraISO

Poslje toga u biosu postavite da vam se boot-a sa CD/DVD-a 

Boot Boot
 Nakon toga ce vam se pokazati AVG Rescue CD welcome screen,da biste pokrenuli morate cekati 10 sec ili pritisnuti Enter!
Welcome Welcome
Poslje toga ce vas pitati dali zelite update-at virusnu bazu (preporucljivo je da pritisnite "Da" jer ce se tako AVGRCD moci "boriti" protiv vise virusa)
Update Update
 Kada ste to napravili doci ce vam glavni screen,opcija koja nama treba je ona prva "Scan",kada pritisnete "Scan" dobiti ce te dvije opcije,"Volumens" i "Directory (Volumens=Skeniranje odredene particije,Directory=Skeniranje odredenog direktorija)
Meni Meni

Pritisnete jednu od te dvije opcije potvrdite skeniranje i cekate dok skeniranje ne zavrsi!

Nakon sto je zavrsio dobit cete mnogo opcija,ali nama trebaju dvije "Individual" i "Delete all","Individual" je opcija koja ce vam pokazati gdje se nalazi virus i koja je vrsta virusa i nakon toga mozete ih izbrisati,a "Delete all" ce vam izbrisati sve viruse!

Nakon toga se vratite u windowse pomocu opcija "Retrun" i opcije "Exit"!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I to bi bilo to,nakon toga stavite nekakav dobar antivirus (free:Avast,Avira,AVG,BitDefender (samo on-demand skener ,Comodo....Placeni:Avast,Avira,AVG,BitDefender,Comodo,Kaspersky,Eset.....) u kombinaciji sa Malwarebytes antimalware !

I to bi bilo to mozete staviti firewall,ali ja mislim da vam to netreba ako se pazite i imate ukljucen WinDefaultFW!Eto ga nadam se da sam pomogao,sva pitanje posaljite u PP ili napisite post!Hvala!!!!

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 12:42 (virus_cleaner).
15 godina
protjeran
AVG Rescue CD

Samo mala korekcija. Među besplatnim antivirusnim proizvodima si naveo i BitDefender. Istina, postoji i BitDefender Free Edition ali je to samo on-demand skener koji može pomoći u detekciji i otklanjanju eventualne infekcije ali taj proizvod ne štiti sustav u realnom vremenu i kao takav se nikako ne može preporučiti kao osnovna zaštita sustava. Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 9:29 (BlackFoot).
16 godina
neaktivan
Re: AVG Rescue CD
BlackFoot kaže...

Samo mala korekcija. Među besplatnim antivirusnim proizvodima si naveo i BitDefender. Istina, postoji i BitDefender Free Edition ali je to samo on-demand skener koji može pomoći u detekciji i otklanjanju eventualne infekcije ali taj proizvod ne štiti sustav u realnom vremenu i kao takav se nikako ne može preporučiti kao osnovna zaštita sustava. Pozdrav.

Znao sam to ali sam totalno zaboravio jer samo BD free koristio prije vise od 2-3 godine ! btw. Hvala!! :D

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice