Avast i Comodo Firewall zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 9.299
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Avast i Comodo Firewall
Imam instaliran avast free antivirus i comodo firewall oće li svee biti u redu sa comodo firewall i avastm i oće li biti ikakvih problema
Josip1811Matković
15 godina
RE: Avast i Comodo Firewall
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Pozz,

koliko sam primjetila da dosta forumaša ovdje preporučuje upravo Comodo Firewall ili čak kompletan Comodo Internet Security, ali u kombinaciji sa Avastom ne bi trebao imati nikakvih problema. Samo isključi defaultni Windows firewall.

15 godina
neaktivan
Josip1811Matković kaže...
Imam instaliran avast free antivirus i comodo firewall oće li svee biti u redu sa comodo firewall i avastm i oće li biti ikakvih problema

Nebi trebalo biti problema jel i ja isto kod sebe imam Avast free i Comodo firewall.Njih dvoje dobro rade u paru samo moraš naučiti s Comodom da nebi nekaj blokiro kaj netreba.Imaš na forumu gdje ostali govore o Comodu pa pogledaj...Smijeh

15 godina
protjeran
Avast i Comodo Firewall
Kako ću isključiti defaultni Windows firewall.
Josip1811Matković
15 godina
neaktivan
Avast i Comodo Firewall

Odeš u control panel i potražiš Windows Firewall postavke i samo prebaciš na disabled. Ne bi trebalo biti problem Namigiva

15 godina
protjeran
Avast i Comodo Firewall
Jeli to u windows firewal i na off staviti
Josip1811Matković
15 godina
neaktivan

Da

16 godina
neaktivan
Avast i Comodo Firewall

Sve o sigurnosnim programima pitaj u jednoj temi a ne za svako malo otvarat!

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/koji-najbolji-antivirusni-program/12723.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/zastita-racunala-mrezi-internetu/48240.aspx

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
15 godina
protjeran
Avast i Comodo Firewall

U security Center pod na nazivom firewall piše on i comodo firewall  on.Jeli sad to opasno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice