Ma ne. Ja imam i nešto slabiju konfiguraciju od tebe, koliko vidim, ali u nikom slučaju mi ne usporava komp. Vjerovatno kod onih koji imaju premalo RAM -a i slabije procesore, da. Gotovo da ga ne zamjećuješ. Jedino što se mora malo bolje podesiti njegov vrlo dobri dvosmjerni firewall, a u krajnjem slučaju može se firewall i isključiti.
drago mi je da kaspersky ne blokira jer kad malo pogledam puno mi se više isplati uzeti kaspersky internet security 2010 nego norton
velika je razlika u cijeni dok ne mislim da je tolika razlika u kvaliteti
također,planiram si malo nadograditi ram,ne bi me skupo došlo ali bi sigurno poboljšalo moje performanse tako da mi kaspersky onda sigurno ne bi usporavao komp,a valjda neće ni sada
evo jedno pitanje
ako uzmem KIS 2010 i instaliram ga na komp,i nakon toga srušim sistem da li ću nakon što opet podignem sistem morati nanovo kupovati KIS 2010 iako mi na onom nije istekla licensa ili mogu opet upotrijebiti onaj isti key
Ne moraš kupovati novu licencu. Tvoj key vrijedi cijelo vrijeme za koji je kupljen i jedino ga ti imaš i KIS možeš deinstalirati i ininstalirati uvijek na svojem rašunalu. No zašto bi deinstalirao Nortona ako imaš trial na 90 dana. Ponavljam, to je odlični program. Ako misliš uzimati KIS trial on ti je na 30 dana. A što se tiče RAM -a imaš ih dovoljno, no ne znam što još sve imaš instalirano na računalu, možda nešto što "troši" dosta memorije. Ja sam KIS 2010 prvo testirao kao trial verziju, a onda sam kupio i licencu na 1 godinu za 1 PC.