Avast 5 problem

poruka: 105
|
čitano: 20.391
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Avast 5 problem
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

Ma ne. Ja imam i nešto slabiju konfiguraciju od tebe, koliko vidim, ali u nikom slučaju mi ne usporava komp. Vjerovatno kod onih koji imaju premalo RAM -a  i slabije procesore, da. Gotovo da ga ne zamjećuješ. Jedino što se mora malo bolje podesiti njegov vrlo dobri dvosmjerni firewall, a u krajnjem slučaju može se firewall i isključiti.   

drago mi je da kaspersky ne blokira jer kad malo pogledam puno mi se više isplati uzeti kaspersky internet security 2010 nego norton

velika je razlika u cijeni dok ne mislim da je tolika razlika u kvaliteti

također,planiram si malo nadograditi ram,ne bi me skupo došlo ali bi sigurno poboljšalo moje performanse tako da mi kaspersky onda sigurno ne bi usporavao komp,a valjda neće ni sada

evo jedno pitanje

ako uzmem KIS 2010 i instaliram ga na komp,i nakon toga srušim sistem da li ću nakon što opet podignem sistem morati nanovo kupovati KIS 2010 iako mi na onom nije istekla licensa ili mogu opet upotrijebiti onaj isti key

Ne moraš kupovati novu licencu. Tvoj key vrijedi cijelo vrijeme za koji je kupljen i jedino ga ti imaš i KIS možeš  deinstalirati i ininstalirati uvijek na svojem rašunalu. No zašto bi deinstalirao Nortona ako imaš trial na 90 dana. Ponavljam, to je odlični program. Ako misliš uzimati KIS trial on ti je na 30 dana. A što se tiče RAM -a imaš ih dovoljno, no ne znam što još sve imaš instalirano na računalu, možda nešto što "troši" dosta memorije. Ja sam KIS 2010 prvo testirao kao trial verziju, a onda sam kupio i licencu na 1 godinu za 1 PC.  

15 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

Ma ne. Ja imam i nešto slabiju konfiguraciju od tebe, koliko vidim, ali u nikom slučaju mi ne usporava komp. Vjerovatno kod onih koji imaju premalo RAM -a  i slabije procesore, da. Gotovo da ga ne zamjećuješ. Jedino što se mora malo bolje podesiti njegov vrlo dobri dvosmjerni firewall, a u krajnjem slučaju može se firewall i isključiti.   

drago mi je da kaspersky ne blokira jer kad malo pogledam puno mi se više isplati uzeti kaspersky internet security 2010 nego norton

također,planiram si malo nadograditi ram,ne bi me skupo došlo ali bi sigurno poboljšalo moje performanse tako da mi kaspersky onda sigurno ne bi usporavao komp,a valjda neće ni sada

evo jedno pitanje

ako uzmem KIS 2010 i instaliram ga na komp,i nakon toga srušim sistem da li ću nakon što opet podignem sistem morati nanovo kupovati KIS 2010 iako mi na onom nije istekla licensa ili mogu opet upotrijebiti onaj isti key

Ne moraš kupovati novu licencu. Tvoj key vrijedi cijelo vrijeme za koji je kupljen i jedino ga ti imaš i KIS možeš  deinstalirati i ininstalirati uvijek na svojem rašunalu. No zašto bi deinstalirao Nortona ako imaš trial na 90 dana. Ponavljam, to je odlični program. Ako misliš uzimati KIS trial on ti je na 30 dana. A što se tiče RAM -a imaš ih dovoljno, no ne znam što još sve imaš instalirano na računalu, možda nešto što "troši" dosta memorije. Ja sam KIS 2010 prvo testirao kao trial verziju, a onda sam kupio i licencu na 1 godinu za 1 PC.  

ne mislim deinstalirati nortona

nakon tih 90 dana,skinut ću si KIS 2010,pa onda ako mi se svidi kupujem

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
protjeran
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

evo jedno pitanje

Ispravno. Sorry što sam te krivo razumio.

16 godina
neaktivan
Avast 5 problem

Što se tiče Nortona mogu iznjeti svoja iskustva, naime u 12. mjesecu prošle god. kupio sam u Symantec oline store-u NIS 2010, licenca za 3 home pc-a. Platio masterom 69 dolara, zaba to obračunala

48 eura, kod nas cca 795 kuna. Sama instalacija programa traje cca 1 minutu, što me malo iznenadilo. Uz instalaciju dobivate Norton account u kojem vidite serial,koliko ste platili, i kolko ste instalacija od 3 kom. iskoristili. Kad pokrenete prvu instalaciju od tog trenutka kreće vrijeme update-a za sve tri, na drugo računalo sam instalirao nekoliko dana kasnije i bilo je još 357 dana trajanja licence. Na Norton accountu se vidi kolko ste licenci potrošili. Sa samim antivirusnim programom sam jako zadovoljan, ne jede puno resursa računala kao starije verzije. Što se tiče control panela nema nikakve ikone, kao u onim starijim verzijama. Probao sam i deinstalaciju, ide vrlo brzo. Moja preporuka.

15 godina
protjeran
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

evo jedno pitanje

Ispravno. Sorry što sam te krivo razumio.

Vidi ovaj link. To su stranice na kojima često ima  i koje upućuju na odlične promo programe s legalnim licencama. Ja ih gotovo svakodnevno posjećujem. Za neke stvari treba biti brz i malo se pomučiti. Tko zna možda ubodeš i KIS s besplatnom licencom ili neki drugi dobri program. Neke su stvari zastarjele,a neke još važe. Ja ću baš isprobati na pričuvnom računalu Outpost Antivirus jer sam koristio njihov fantastičan firewall. Puno sreće na ovim stranicama. I još nešto ako budeš uzimao promo programe s ovih stranica odnosno kamo te one upute svakako otvori alternativnu e-mail adresu. Sorry ako sam s ovim zadnjim bio dosadan. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 23:45 (BlackFoot).
15 godina
neaktivan
Avast 5 problem

...mozda sam preskocio...ali da pitam, jesi rijesio problem?

tema je malo otisla u drugom smjeru. ja sam prije bio obozavatelj Avire, htio sam isprobati Avast 4.8, i nasao mi je 2 gada (ne cookie-za to imam CCleaner)

na kompjuteru, koje Avira nije vidjela.

sad sam na free Avast 5.0 + Spyware Blaster + Malwarebaytes (on-demand).

za surfanje koristim Operu (navodno dosta siguran internet browser) i trenutno nemam nikakvih problema.

da li si pokusao napraviti boot-time scan? (kao na slici)

da li si pokusao rijesiti svoj problem sa Trend Micro House Call?

http://housecall.trendmicro.com/

ovdje mozes filterirati svoju odluku o AV ž

http://www.av-comparatives.org/

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 10:18 (hrabri zec).
15 godina
neaktivan

UGLAVNOM

nalon pisanja odgovora, po defaultu sam kliknuo Malwarebaytes da odradi full scan i gle ispod:

Avast....hmmmm.... ne znam sta da radim

Sta radi Chuck Norris u prokljucaloj vodi? -Ladi jaja.
15 godina
neaktivan
Avast 5 problem

nisam napravio boot time scan

a skenirao sam i ja sa malwarebytes i avirom i nisu pronašli ništa

norton mi je pronašao i obrisao 2 tracing cookiesa

17 godina
protjeran

Ja sam htio uninstall Avast 5 i nije mogao završiti setup čarobnjak za deinstalaciju. Nakon sam se sjetio u Safe Modu uninstall i onda je nekako deinstalirao program... Hmm. Sad nakon restarta javio mi je grešku prije boot screena (Log in into Windows) da je Windows ilegalan. lol Imam licencu Win7 Home Premium kupljenu u Linksu pred 4 mjeseci. Samo sam se sjetio stisnuti na genuine windows validation: Ask Me Later umjesto Get Genuine Software da ne moram kupovati i visiti po netu i Microsoft.com i onda je, hvala Bogu ipak sam išao provjeriti u Computer, System properties da piše još uvijek Windows Activated. lol Koji strah...?Viče Avast 5: THUMB DOWN!

weather changes moods
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ja sam htio uninstall Avast 5 i nije mogao završiti setup čarobnjak za deinstalaciju. Nakon sam se sjetio u Safe Modu uninstall i onda je nekako deinstalirao program... Hmm.

zašto ne koristišrevo unistaller za takve stvari i sve ostale deinstalacije?

napredna deinstalacija(zadnja) i sve označiš i brišeš do zadnje stavke u registru..

17 godina
protjeran

Koristim! Došao je do Create System Restore Point pa onda na Starting Applications Build-In Uninstaller, pokrenuo deinstalacijski file od Avasta i tu je stalo. Isto kao kada pokrenem u Uninstall Programs pod Control Panel. Nije htio deinstalirati Avast 5.Iznenađen

weather changes moods
15 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Koristim! Došao je do Create System Restore Point pa onda na Starting Applications Build-In Uninstaller, pokrenuo deinstalacijski file od Avasta i tu je stalo. Isto kao kada pokrenem u Uninstall Programs pod Control Panel. Nije htio deinstalirati Avast 5.Iznenađen

Sorry ali da li si prije deinstalcije Avasta! isključio dotični program . Ako jesi, a ne želi se deinstalirati posjeti nijihove stranice podrške ili probaj s ovim alatom.

17 godina
protjeran

Probao sam isključiti Avasta, ali svejedno... Thx za uninstall tool link

weather changes moods
15 godina
neaktivan
Avast 5 problem

da li se malwarebytes i antivirus međusobno kolju ???

jer lik iz shopa kad mi je dizao sistem stavio eset smart security i malwarebytes

sad me zanima da li jedan ometa rad drugoga jer mi se malwarebytes više čini samo kao skener a ne neka zaštita da virusi dođu na komp

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

da li se malwarebytes i antivirus međusobno kolju ???

jer lik iz shopa kad mi je dizao sistem stavio eset smart security i malwarebytes

sad me zanima da li jedan ometa rad drugoga jer mi se malwarebytes više čini samo kao skener a ne neka zaštita da virusi dođu na komp

koristiš malwarebytes bez zaštite u realnom vremenu?
ne kolju se..nemoraš ni isključit av kad skeniraš s njim

ako pak imaš ovaj sa rezidentnom zaštitom,isključi ju..taj eset ima antimalware/spyware zaštitu..
nepotrebno je da radi još i mbam

ukratko:malwarebytes i treba koristiti samo kao povremeni skener/čistač ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 17:30 (seneka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice