Adware when u

poruka: 5
|
čitano: 1.361
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Adware when u

imam pitanjce.čistio sam susjedu komp od raznih parazita,crva,miševa,štakora(haha...) i ono naj važnije od virusa.

nije bio čišćen nekoliko godiina.našao sam svašta.trojana kao u priči o trojanskom konju(haha...)

SAS je našao adware when u i označio ga kao opasnim(pretnjom).izbrisao sam ga kao i trojance i tracking cookije.

može li mi neko napisati kakav je to adware?koliko je opasan i možda neko zna na kojim stranicama se pobere(ovo

zadnje napamet pitam).

teško ovo život
14 godina
Re: Adware when u

Adware.WhenU is a desktop toolbar that monitors internet traffic, collects search profiles, and can execute code from a remote server using its update feature. Relevant searches may cause it to display a special offer, coupon, or other advertising content. The adware may also display advertisements.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
15 godina
protjeran

PhD ti je dao odgovor. Evo ti i link od Symanteca pa pročitaj sam. LINK

16 godina
neaktivan
stupido kaže...

imam pitanjce.čistio sam susjedu komp od raznih parazita,crva,miševa,štakora(haha...) i ono naj važnije od virusa.

nije bio čišćen nekoliko godiina.našao sam svašta.trojana kao u priči o trojanskom konju(haha...)

SAS je našao adware when u i označio ga kao opasnim(pretnjom).izbrisao sam ga kao i trojance i tracking cookije.

može li mi neko napisati kakav je to adware?koliko je opasan i možda neko zna na kojim stranicama se pobere(ovo

zadnje napamet pitam).

Nista se ti ne sikiraj oko adware, nece on nisa lose uciniti sa kompom. Trudi se da redovno brises sav ''cookie'' materijal sa browsera i rijesen problem.

blue sky
13 godina
neaktivan
Adware when u

hvala.radilo se kilncu susjedu.malo sam mu čistio komp pa nabasao na te stvari.

teško ovo život
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice