Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.216
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima jedna druga stvar koja me iritira a ne mogu otkriti kako to riješiti. Naime, često mi se javlja zvučni signal obavjesti i kad ne vidim nikakvu obavijest.

I još nešto. Pala mi je brzina WiFi-a 5G sa 350 na 250 Mbps za download. Upload je ostao isti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
cRoNuS kaže...

Ne znam što je onda mom mobitelu. Baš je primjetno sporije otključavanja, otprilike sekundu više mu treba.

Probaj sve poništiti i ponovo obnovi otisak prsta za fingerprint otključavanje. Onda restartaj mob i možda problem nestane.

11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Meni fali mogučnost odabira crne pozadine svih menija, aplikacija itd. Na Win 10 mi je to jedan od dražih funkcija. Ne volim kada je sve bijelo...

Uglavnom, koliko vidim, Oreo nije uveo nikakvu pametnu i korisnu funkciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
RobotTitan kaže...

I još nešto. Pala mi je brzina WiFi-a 5G sa 350 na 250 Mbps za download. Upload je ostao isti.

Kakav to net imaš? 5G je samo u ZG dostupan?

15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Meni fali mogučnost odabira crne pozadine svih menija, aplikacija itd. Na Win 10 mi je to jedan od dražih funkcija. Ne volim kada je sve bijelo...

Uglavnom, koliko vidim, Oreo nije uveo nikakvu pametnu i korisnu funkciju.

Tamna tema neka?

Bears, Beets, Battlestar galactica!
13 godina
Mislim da je mislio na 5GHz Wifi na routeru.
12 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
RobotTitan kaže...

Kakav to net imaš? 5G je samo u ZG dostupan?

Ne. Dostupan je svakom u HR tko ima optički kabel i najnoviji router. Taj router za WiFi radi na 2 frekvencije. Sporija je na 2,4 GHz i ova brža na 5 GHz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2018 15:16 (RobotTitan).
11 godina
DwightSchrute kaže...

Tamna tema neka?

Teme su pretežno custom. Imaju neke čudne ikone ili imaju bugova. Sve koje sam probao još na S7 mi nisu bile nešto.

16 godina
slažen se, meni ovde nema ništa zanimljivije ni korisnije nego na nougatu.
lol
7 godina
MatijaZG kaže...
DwightSchrute kaže...

Tamna tema neka?

Teme su pretežno custom. Imaju neke čudne ikone ili imaju bugova. Sve koje sam probao još na S7 mi nisu bile nešto.

Nadam se da trolaš

PS4 account - nattvindens
13 godina
Dardevil kaže...

Da, Facebook aplikacija je poznata po tome, ja ju namjerno ne instaliram.

Stvarno je ovo bilo. Onemogućio sam ju i sad opet normalno troši 2-3% preko noći. Katastrofa je aplikacija.

11 godina
Nattvindens kaže...
MatijaZG kaže...
DwightSchrute kaže...

Tamna tema neka?

Nadam se da trolaš

Zašto? Jučer sam cijeli dan koristio sd_Black temu. U dialleru kada pritisnem jedan broj, iskače plavi krug koji pokrije pola ekrana. Neki detalji su grafički loše izrezani pa je rub jako loš (u pregledu potrošnje baterije npr.). Neaktivne ikone WiFia, bluetootha itd su toliko nevidljive da moram potražiti odgovarajuću. Ima još takvih detalja. Stavio sam ju i na S5 Neo. Za njega je malo bolje izvedeno.

Probao sam i par ostalih ali su im kombinacije boja totalno promašene. Crne pozadine sa nekim tamnoplavim slovima.

Niti jedna tema nije funkcijonalna kao standardna.

7 godina
MatijaZG kaže...
Nattvindens kaže...
MatijaZG kaže...
DwightSchrute kaže...

Tamna tema neka?

Nadam se da trolaš

Zašto? Jučer sam cijeli dan koristio sd_Black temu. U dialleru kada pritisnem jedan broj, iskače plavi krug koji pokrije pola ekrana. Neki detalji su grafički loše izrezani pa je rub jako loš (u pregledu potrošnje baterije npr.). Neaktivne ikone WiFia, bluetootha itd su toliko nevidljive da moram potražiti odgovarajuću. Ima još takvih detalja. Stavio sam ju i na S5 Neo. Za njega je malo bolje izvedeno.

Probao sam i par ostalih ali su im kombinacije boja totalno promašene. Crne pozadine sa nekim tamnoplavim slovima.

Niti jedna tema nije funkcijonalna kao standardna.

Probaj ovu temu - For(neki kineski znakovi)2018 - crna je i meni je sasvim ok, a ikone su mi standardne

10 godina
siljo90 kaže...
Dardevil kaže...

Da, Facebook aplikacija je poznata po tome, ja ju namjerno ne instaliram.

Stvarno je ovo bilo. Onemogućio sam ju i sad opet normalno troši 2-3% preko noći. Katastrofa je aplikacija.

sad sam provjerio kod sebe, u informacijama o aplikaciji (facebook jel) piše mi da je aplikacija potrošila 4% baterije od posljednjeg punjenja, zadnji put sam punio mob ujutro oko 7, 20ak minuta i sigurno nisam ni jednom ušao u facebook, stoposto sam sigurna. dakle aplikacija mi je potrošila 4% baterije u 4 sata a da ju nisam ni taknio. kak da ju onemogućim, idem na ono "prisilno zaustavi" ili?

10 godina
neaktivan
Godra kaže...
Stigao Oreo, CSC je SEE/SEE/DBT.

Ja sam isto SEE/SEE/DBT ali nula bodova. Kupio u Njemačkoj, tu sam T-Com. Još sam na NRD90M.G950FXXU1AQL5. Ne kužim.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Kako rade ovi prodavači na njušci što svako par dana nabave mob iz tele2/tcom centra,uzeto na produljenje pretplate te ga onda prodaju dalje,koja je caka?Je li to sigurna kupnja? evo dolje primjer dvaju oglasa

https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s8-plus/samsung-galaxy-s8-black-64gb-racun-garancija-oglas-24989563

https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s8-plus/samsung-galaxy-s8-plus-crni-racun-jamstvo-2-god-rijeka-oglas-22527622

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
vlatko27 kaže...
Godra kaže...
Stigao Oreo, CSC je SEE/SEE/DBT.

Ja sam isto SEE/SEE/DBT ali nula bodova. Kupio u Njemačkoj, tu sam T-Com. Još sam na NRD90M.G950FXXU1AQL5. Ne kužim.

Budi sretan, ja kod update-a imam jedan bug koji mi krv pije.

Nemam vibra notifikaciju za Viber kod Gear Sport-a i to me nervira za poluditi. Dobijem sam silent notifikaciju.

To mi je jedini bug koji sam primjetio, za sad, kod nadogradnje na Oreo

11 godina

Ja sve mobitele tako kupujem. Nove, kupljene na produljenje ugovora. Ne znam kako se nekome isplati otvarati pretplatu da bi dobio nešto keša od prodaje uređaja. Znam samo da nisam nikada imao problema. 

U Italiji je naprimjer drugačije. Ako osoba koja je potpisala ugovor ne plaća rate pretplate, onda mobitel stave na blacklistu i onemoguće mu pristup mreži. Uređaj radi bez problema u bilo kojoj državi, ali u Italiji ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2018 12:06 (MatijaZG).
13 godina
Stisni ono do toga. Ne znam kako je na hrvatskom. Mislim da je onemogući.

Kod nas nema blacklista i sumnjam da ce i bit. Pretplatu dignu ljudi koji su na socijali i kojima i kad sjedne ovrha, svejedno im je jer im nemaju sta oduzet. Prodaju ispod cijene ovim preprodavacima i oni dalje rijesavaju na njuskalu.
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jedan cool feature koji sam otkrio. Ne znam da li je bio i prije dostupan. Odvajanje zvuka. Muziku slušam preko kučnih  2.1 zvučnika spojeni bluetoothom a mogu komotno zvati i slušati zvuk videa i sl na mobitelu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Gdje je nestala opcija instalacije sa ''unknown'' izvora na Oreu? S8+

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2018 9:12 (robee1).

0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

"can't capture screenshot due to security policy" wtf ?

Nisam dobivao ovo do sada,je li poznato nekom?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Kako rade ovi prodavači na njušci što svako par dana nabave mob iz tele2/tcom centra,uzeto na produljenje pretplate te ga onda prodaju dalje,koja je caka?Je li to sigurna kupnja? evo dolje primjer dvaju oglasa

https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s8-plus/samsung-galaxy-s8-black-64gb-racun-garancija-oglas-24989563

https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s8-plus/samsung-galaxy-s8-plus-crni-racun-jamstvo-2-god-rijeka-oglas-22527622

Možda radi kod nekog operatera i sklapa ugovore s ljudima pa odmah otkupi od njih mob i dalje proda. Meni je nedavno frend reko da će njegov frend imat par komada A8, baš na tu foru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2018 17:45 (kbenzema).
14 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
DuMe kaže...

Možda radi kod nekog operatera i sklapa ugovore s ljudima pa odmah otkupi od njih mob i dalje proda. Meni je nedavno frend reko da će njegov frend imat par komada A8, baš na tu foru.

neznam,nekako sam sumnjičav oko toga,izgleda mi ko neka mutna posla

13 godina
Nemas se sta bojati tu, ako imas racun i garanciju mogu ti staviti soli na rep.. nitko ti ne moze nista, najgore moze biti da je ukradena osobna a tada prodavac mora imati deal sa prodavaonicom ( slika, potpis ).. ako je mobitel kupljen na firmu opet ista stvar, najgore se moze dogoditi da firma ode u stecaj i da krene naplata ovrhe i preko IMEI- ja idu traziti mobitel i zapljene ti ga

Za sve to je mogucnost minorna

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Uzet račun i garu i provjerit u trgovini.

0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Al ga komplicirate...nabavio sam na taj način 15ak mobitela u zadnje tri godine. Nikada nisam imao problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Nisam siguran ako je do mene ali od kada sam stavio Oreo kada instaliram aplikaciju ona mi se više ne pojavi na zaslonu gdje su i ostale aplikacije. Već moram ić u sve aplikacije te je ondje pronaći i postaviti na početni zaslon.... dal se još nekome to dešava....

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

U postavkama Play Store-a moraš uključiti to, lako ćeš naći.

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav.

Evo ja prije par dana instalirao Oreo na S8 (VIP/VIP/VIP) i zasad mi se ne svida. Vizualnih promjena ima dosta i vecina mi se svida, ali najveci problem definitivno je to da je mobitel 10-ak posto sporiji nego na Nougatu. Ali osjetno sporiji. Kad ga otkljucam treba mu oko sekunde da dode sebi, kad palim aplikacije treba mu osjetno vise vremena da otvori aplikaciju, prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju zapinje svako drugi put. Frustrirajuce je da takav mobitel toliko padne u performansama na jednom updateu. 

Ima li netko slicno iskustvo ili jos bolje ima li netko neko rjesenje? :)

Nick na BL: [CRO] Pegasus_HR

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice