Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 962.546
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
NorthBlue kaže...
Uzmem S8+ u ruke ujutro i pokušavam otključat zaslon PIN-om. Ne prepoznaje PIN, wtf? Otključam normalno otiskom prsta ali u postavkama ne mogu ući da promijenim zaslon otključavanja jer ne prepoznaje PIN. Nakon par restarta i isključivanja WIFI-ja konačno uspijem otključati mob.
Nemam nikakve aplikacije koje traze dozvole zaključanog zaslona ili slično. Isti PIN koristim već godinama tako da nema šanse da ga zaboravim jer i drugi uređaj istim otključavam. Sad me strah da mi se ne zaključa opet, jer kad se restarta mob obavezan je unos PIN-a.
Ima li netko slična isustva?

pogledaj u postavkama sigurnosti opciju za iskljucit PIN kod startupa telefona, pa ti ostane samo otisak prsta kao security (nemam S8 ovo je opcija kod S7)

9 godina
I mora ukucati pin da je iskljuci :)
14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Nillkin 3D CP MAX sam ja uzeo ali touch response je loš, pogotovo na rubovima ekrana..a montiran je bez greške.

Eh i koje onda staklo ???

Ekipo imate li vi ostali staklo ili ? 

16 godina
odjavljen
X3M kaže...
NorthBlue kaže...
Uzmem S8+ u ruke ujutro i pokušavam otključat zaslon PIN-om. Ne prepoznaje PIN, wtf? Otključam normalno otiskom prsta ali u postavkama ne mogu ući da promijenim zaslon otključavanja jer ne prepoznaje PIN. Nakon par restarta i isključivanja WIFI-ja konačno uspijem otključati mob.
Nemam nikakve aplikacije koje traze dozvole zaključanog zaslona ili slično. Isti PIN koristim već godinama tako da nema šanse da ga zaboravim jer i drugi uređaj istim otključavam. Sad me strah da mi se ne zaključa opet, jer kad se restarta mob obavezan je unos PIN-a.

pogledaj u postavkama sigurnosti opciju za iskljucit PIN kod startupa telefona, pa ti ostane samo otisak prsta kao security (nemam S8 ovo je opcija kod S7)

Zar opet? To je već poznati Samsungov bug, koji očito nisu riješili... Katasamsung...

Nope.
9 godina
neaktivan
Umbel kaže...

jasno, ali sad mu radi, pa neka iskoristi to vrijeme dok funkcionira da za iskljucenje te opcije :)

10 godina
X3M kaže...
Umbel kaže...

jasno, ali sad mu radi, pa neka iskoristi to vrijeme dok funkcionira da za iskljucenje te opcije :)

komedija..

sreca pa ne koristim nikad ni pin, ni otisak, ni nista za zakljucavanje.. jos nisam shvatio zasto bi to trebao, osim da gubim vrijeme otkljucavajuci 8000 puta dnevno 

10 godina
neaktivan
Mene neće taj Samsung pa da ga hebeš, dobro radi prvi mjesec a onda problemi raznih vrsta. Sad mi se počeo UI renderirati nakon 2-3 sec kad izadjem iz bilo koje aplikacije

0 1 hvala 0
10 godina
NorthBlue kaže...

mislim da znam u cemu bi mogao biti problem, da li koristis neku drugu tipkovnicu osim stock i da li si u medjuvremenu promijenio rezoluciju ekrana? pazi, rezolucija se moze automatikom promijeniti i na onim blesavim opcijama ustede energije, visoke performanse, i sl. 

10 godina
neaktivan
Nisam ništa takvog, al skužio sam u čemu je problem. Naime ima opcija da je automatski otključan na određenoj lokaciji ili određenoj mreži. Kao i otključavanje ako je spojen bluetooth-om na određene uređaje. Jednostavno se zblesira i čim se odspoji traži nepostojeći pin.
Vidio sam da i neki drugi primjerci androida imaju taj problem tako da je sam sustav kriv.

1 0 hvala 0
10 godina
NorthBlue kaže...
Nisam ništa takvog, al skužio sam u čemu je problem. Naime ima opcija da je automatski otključan na određenoj lokaciji ili određenoj mreži. Kao i otključavanje ako je spojen bluetooth-om na određene uređaje. Jednostavno se zblesira i čim se odspoji traži nepostojeći pin.
Vidio sam da i neki drugi primjerci androida imaju taj problem tako da je sam sustav kriv.

gdje je to u opcijama?

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Našao sam post gdje je netko dobio update, nekih 750MB.

Meni ne nudi ništa... ostali?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gore u pretraživanju traži smart lock.
8 godina
neaktivan
Pozdrav kupio sam s8+ nisam siguran da li je orginal kako da provjerim

0 1 hvala 0
12 godina
Tornjo kaže...

stavi ga pod vodu i najbolje ces znati.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jučer kupljen S8 – vratio se u 21st,  nakon 2 tjedna druženja s Lumiom 640 iz 19st

Šta uopće reći :

Dizajn – Nakon S7e odlučio sam se za S8 a ne S8+. Nakon crnog odlučio sam uzet Arctic Silver., Orchid Gray mi je bezveze. S8 odlično leži u ruci i stvarno nemam zamjerke. Uzeo sam odmah tanku silikonsku prozirnu maskicu. Meni je bitna što veća iskoristivost ekrana naspram veličine.

Ekran – meni ova format 18:9 odgovara. Naviknuo sam se na AOD i to je po meni odlična stvar. Malo su AOD ga nadogradili naspram S7, ali to je sve u biti na istu foru.

Hardware – to je sve u današnje vrijeme top top tako da nema problema. Nema štekanja i sl stvari…zadnji put mi je štekao S3., a imao sam još S6 i S7E…

Software – po meni s najviše mogućnost prilagodbe…na to sam se naviknuo, tako da sam svoj na svome.

Kamera – Naspram S7e ova na S8 ima vjernije i točnije boje. Inače vrhunska kamera za amatere. Automatika odrađuje odlično svoj posao.

Baterija – ne znam još…ali očekujem da je u razini S7e

Neke mane – pa senzor otiska prsta…pošto je odostraga onda je isto gdje je. Da li je u sredini i lijevo gore kao na S8. Pošto ja jedino na taj način otključavam mob…već sam se naviknuo na to mjesto. Maska olakšava pronalaženje.

Pošto sam imao S7e, S8 je meni neki „redizajn“ kao kod automobila, a ne novi model.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 9:41 (R36).

1 0 hvala 1
9 godina
odjavljen
Nije svejedno gdje je. Na S8 je bas na cudnom mjestu poslije nexus 6p kod kojeg kako uzimas mob prst je vec na senzoru a da ne razmisljas o tome uopšte jer tu prst svakako bude...
Sad su mi svi ostali polozaji cudni....
13 godina
neaktivan
Torent kaže...
Nije svejedno gdje je. Na S8 je bas na cudnom mjestu poslije nexus 6p kod kojeg kako uzimas mob prst je vec na senzoru a da ne razmisljas o tome uopšte jer tu prst svakako bude...

Navika je navika...normalno da mi je bilo čudno.,ali nakon par korištenja sad prst "tamo sam leti". 

Ako nije naprijed, shvatiš da je sve isto gdje je odostraga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 13:16 (R36).
8 godina
neaktivan
Zasto kad gledam na yt nest sa s8+.nmg nikako gledat nis vise od 1080p

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tornjo kaže...
Zasto kad gledam na yt nest sa s8+.nmg nikako gledat nis vise od 1080p

Šta ne bi mogao.

Stavi si prvo rezoluciju zaslona na QHD, pa ćeš onda moći gledat na You tube 1440p

13 godina
neaktivan
Tornjo kaže...

Koliko si ga platio, gdje si ga kupio, da li ima garanciju???

9 godina
odjavljen
R36 kaže...
Torent kaže...

Navika je navika...normalno da mi je bilo čudno.,ali nakon par korištenja sad prst "tamo sam leti". 

Ako nije naprijed, shvatiš da je sve isto gdje je odostraga.

Nisam na to mislio. Na sve se moze navici naravno.... Mislio sam da je barem meni na nexus 6p na takvom mjestu da jednostavno nije bilo navikavanja. Izvadio telefon iz kutije i cim sam ga uzeo u ruke prst je vec bio na senzoru. Mozda nekome sa manjim ili vecim rukama ne bi bilo tako. Senzor naprijed mi je totalno nepraktican bio jer sam se stalno bojao da ce mi mob ispasti.

13 godina
Dardevil kaže...

Našao sam post gdje je netko dobio update, nekih 750MB.

Meni ne nudi ništa... ostali?

Meni stigao maloprije...SEE regija...

- poboljsana stabilnost kamere

- poboljsana stabilnost bezicnog punjenja

@Tornjo: skini aplikaciju Phone info sa google playa i sve ces saznati....

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.7.2017 15:49 (Purger155).
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Stigao i meni.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Svima je stigao...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Koji ste dobili ? Imam ovaj(HT) :

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

brijem da je to stari...mora imat 750megi

i sigunosnu zakrpu 1.7 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Jutros preuzet i instaliran. Mreža Tele2

Plehani vikleri
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav stavio sam ekran od s8 plus na WQHD i opet na yt nmg nista gledat vise od 1440p JEL I VAama tako neki kazu da mogu vise gledat..

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Tornjo kaže...

Pozdrav stavio sam ekran od s8 plus na WQHD i opet na yt nmg nista gledat vise od 1440p JEL I VAama tako neki kazu da mogu vise gledat..

Pa koliku bi ti gledao??????? Ekran na s8+ je 1440x2960 a 1440p je 1440x2560.....

1440p je najvisa standardna rezolucija videa koju ekran od s8+ moze prikazati....

8 godina
neaktivan

Neki kazu da mogu u vise gledat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice