Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.345.044
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
morrisoN kaže...
thebatman kaže...
CrossDeath kaže...

18.5. novi datum za oreo 

Iskreno nije me puno ni briga. Na svoje edge sam flashao batman rom 1.5. 

Izgled od s8, modana kamera sa qhd u 60fps, antutu 150k, mob radi brzo, fluidno, ekran cca 5h

Hm, ne znam koliko je danas isplativo išta osim stock-a. Nije problem rom, problem je ono što se gubi zauvijek stavljanjem non stock romova/ rootanjem. A gubi se puno toga - samsung health, knox, ....

Dobitak je nikakav ili skoro nikakav. Zadnji put kad sam imao neki custom rom je na s3. Tad se puno moglo profitirati custom romovima, no i tad je bila mukotrpna potraga za balansom između performansi i funkcionalnosti za svakodnevnu upotrebu bez problema. No, tad je bilo lako vratiti se nazad na stock, te odraditi triangle away. Danas, cini mi se, kad okines knox, to je nepovratno.

dodatak: gubi se i tajni način browsanja u samsungovom pregledniku. (Da ne bude zabune, gubi se zauvijek jer ništa od nabrojanog ne radi ni nakon reflashanja stock roma odinom)

Ne koristim nista od navedenog. A dobijem bolju kameru, 20 sec ekspoziciju, bolji video itd. 

16 godina
thebatman kaže...
morrisoN kaže...
thebatman kaže...
CrossDeath kaže...

18.5. novi datum za oreo 

Izgled od s8, modana kamera sa qhd u 60fps, antutu 150k, mob radi brzo, fluidno, ekran cca 5h

Hm, ne znam koliko je danas isplativo išta osim stock-a. Nije problem rom, problem je ono što se gubi zauvijek stavljanjem non stock romova/ rootanjem. A gubi se puno toga - samsung health, knox, ....

Dobitak je nikakav ili skoro nikakav. Zadnji put kad sam imao neki custom rom je na s3. Tad se puno moglo profitirati custom romovima, no i tad je bila mukotrpna potraga za balansom između performansi i funkcionalnosti za svakodnevnu upotrebu bez problema. No, tad je bilo lako vratiti se nazad na stock, te odraditi triangle away. Danas, cini mi se, kad okines knox, to je nepovratno.

dodatak: gubi se i tajni način browsanja u samsungovom pregledniku. (Da ne bude zabune, gubi se zauvijek jer ništa od nabrojanog ne radi ni nakon reflashanja stock roma odinom)

Ne koristim nista od navedenog. A dobijem bolju kameru, 20 sec ekspoziciju, bolji video itd. 

Koja kamera dođe sa Batman romom? Je li dostupna na Google playu? Daj nam na uvid primjere tih boljih fotografija i videa da ih uporedimo sa onim napravljenim stock kamerom?

Btw, ako budeš u prilici da trebaš prodati svoj telefon, većinu potencijalnih kupaca će odbiti nemogućnost korištenja jako korisnih samsungovih stvarčica (prvenstveno mislim na Health, koji je fenomenalan). Ja prvi ne bih kupio takav telefon. Dakle, teže ćeš ga prodati.

morrisoN
11 godina
morrisoN kaže...
thebatman kaže...
morrisoN kaže...
thebatman kaže...
CrossDeath kaže...

18.5. novi datum za oreo 

Koja kamera dođe sa Batman romom? Je li dostupna na Google playu? Daj nam na uvid primjere tih boljih fotografija i videa da ih uporedimo sa onim napravljenim stock kamerom?

Btw, ako budeš u prilici da trebaš prodati svoj telefon, većinu potencijalnih kupaca će odbiti nemogućnost korištenja jako korisnih samsungovih stvarčica (prvenstveno mislim na Health, koji je fenomenalan). Ja prvi ne bih kupio takav telefon. Dakle, teže ćeš ga prodati.

A cuj svako gleda po sebi, sto se tice kamere dobije se zerocamera, modana stock kamera od s8 koja ima neke dodatne funkcije kao duza ekspozicija, kontrola denoisea, kontrola oštrine slike, codeca snimanja videa, QHD video u 60fps itd, hdr video do 4k kvalitete, hdr video u 60fps itd.

Imas na xda primjere i usporedbe.

Sto se tice ovoga healtha i ostalih samsung stvari to ne koristim, a ovo za prodaju me ne briga puno jer ga imam kome dati na koristenje nakon sta sebi kupim novi.

15 godina
neaktivan

Gledo sam neke usporedne testove, S7 edge vs Ipohne X. kako je moguće da S7 edge rastura Ipohne Xšto se tiće brzine, tako isto sam gledo usporedbu S7 edge vs Galaxy S9 cak i tu S7 edge puno brže radi.

Sad moje pitanje je kako je to moguće zar nebi noviji modeli trebali bit brži nego stariji.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

bok, imam pitanje u vezi baterije, troši mi se brže nego inače. Mob je s7e i star je cca godinu dana. Prije je to bilo bolje a sad ne izdrži od jutra do navečer baterija.

Upravo sam napunio mob na 100% i procjenjeno trajanje baterije je 17h i 35min...
to se uvelike promjeni kod korištenja mobitela , a koristim mob za surfanje,vocap, viber, fejs, instagram...znaci sve po malo.

Da li je navedeno trajanje baterije i vama i da li je to normalno? meni je to manje nego prije i što mogu napraviti.

Mobitel nije nit zatrpan, ne koristim druge aplikacije, nit puno kameru itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ružičasta linija na ekranu je sad trajna i ne nestaje.Googlao sam da vidim šta se može uraditi da nestane,i kao jedino zamjena ekrana dolazi u obzir.Nije mi jasno zbog čega se pojavila?

Telefon mi nikad nije ispao.Spominje se neki ribon ili flex kabl ili kao rješenje da se grije taj desni dio telefona sušilom za kosu i vidi hoće li linija nestati.

Toliko me razočarao telefon da nemam komentara.

Također sam vidio da ima dosta ljudi kojima se to pojavilo i nisu našli rješenje sem zamjene ekrana,google "pink line on s7 edge".

Samsung ne daje garanciju na to,tvrdeći kako je telefon korisnicima ispao.

I opet ja budala pored toga kupim ponovo Samsung-ov telefon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako nema vidljivih oštećenja to mora biti u jamstvu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istekla je garnacija telefonu,koja je trajala godinu dana.Čitajući ovo je hardverska greška S7 edge serije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zelja kaže...

Istekla je garnacija telefonu,koja je trajala godinu dana.Čitajući ovo je hardverska greška S7 edge serije.

Ne traje li jamstvo inace dvije godine?

16 godina
neaktivan

Od Samsung-a da,ali od prodavača samo godinu dana.Lopovska država šta ćeš.

Nego mene zanima kako se riješiti ovoga jer ovo ne vjerujem da kvar u displeju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zelja kaže...

Od Samsung-a da,ali od prodavača samo godinu dana.Lopovska država šta ćeš.

Nego mene zanima kako se riješiti ovoga jer ovo ne vjerujem da kvar u displeju.

Pa odnesi ga direktno na servis, zaobidi prodavaca

To je hardverska greska, moze se rijesiti samo zamjenom ekrana

16 godina
neaktivan

Ne.zamjena ekrana je skupa,a telefon polovan se već može naći za nekih 250 eur pa se zamjena ekrana ne isplati.

16 godina

Ekipa, skidam OTA Oreo update, ima 1200MB i užasno sporo se skida, nije do moje brzine već do njihovih servera. Radi se o S7, see firmware... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 11:52 (Blade18).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Zelja kaže...

Ne.zamjena ekrana je skupa,a telefon polovan se već može naći za nekih 250 eur pa se zamjena ekrana ne isplati.

Pa čovjek ti želi reći da odneseš sam u servis zato jer si rekao da su dvije godine garancije od Samsunga. Ako imaš još garanciju, nosi. 

Nego, kakav je tele2 kaj se tiče softverskih nadogradnji? Koje su šanse da Oreo uleti uskoro od njih?

14 godina
Zelja kaže...

pa mislio sam da preko jamstva to zamijenis, ali ocito ne moze

to je jednostavno mana s7 edge uredaja i ne mozes tu puno uciniti

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 11:57 (CrossDeath).
13 godina
na kojoj si zemlji imao 7.0 pa si dobio update na 8.0?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 12:41 (Pacoo).
12 godina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kakva je to mana uredjaja koji je koštao preko 500 eura prvobitno?

Poser...m se na Samsung onda.

I zaslužuju zbog ovoga ti je Huawei prestigne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zelja kaže...

Pa kakva je to mana uredjaja koji je koštao preko 500 eura prvobitno?

Poser...m se na Samsung onda.

I zaslužuju zbog ovoga ti je Huawei prestigne.

nijedan uredaj nije savrsen i svaki ce imati neku svoju manu

tako jednostavno funkcionira masovna proizvodnja

14 godina
Blade18 kaže...

Ekipa, skidam OTA Oreo update, ima 1200MB i užasno sporo se skida, nije do moje brzine već do njihovih servera. Radi se o S7, see firmware... 

Zanimljivo, također sam na SEE i nema nikakav update available...

16 godina
Upravo sada. (Na BTU sam)
morrisoN

0 0 hvala 0
14 godina
Da, tak piše i na Sammobile, izlazi u UK, znači BTU rom.
SEE je onda blizu :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo upravo instalirao oreo, za sada odlično sve...

1 0 hvala 0
15 godina

I ja instalirao, osim par kozmetickih promjenica ne vidim nista novo? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koristi ko GCam? Radi li stabilno sve sa snapdragonom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pričekat ću da stigne na T-com, kao što je netko i napisao, samo minimalne kozmetičke promjene uglavnom pa se ne uzbuđujem previše. Šteta što je ovo vjerojatno zadnji "veliki" update za sedmicu pošto i nije neki update.

0 0 hvala 0
15 godina

Cak mi se sad cini sporiji mobitel na oreu, animacije su nekako duze i vise vremena treba da se nesto pokrene 🤔 

Jel se mogu te animacije kako namjestat?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Animation off u Dev modu, mob brži 3 put.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Oreo nije veliki update za nikoga. Sve su to varijacije na temu još od lolipopa koji je uveo najviše kozmetičkih promjena. Realno gledajući Oreo nije 8 nego 5.3.0. Po meni je kod Samsunga bitnije kako su riješili svoj touchwiz jer on zna štekati.
10 godina

moja preporuka je svakako hard reset NAKON instalacije orea (ili bilo kojeg veceg updatea)

tek onda se vidi pravo stanje baterije, brzije, fluidnosti, zagrijavanja i ostalog..

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice