Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.345.863
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
5220 kaže...

Jeli zamjenom matične ploče ostaje isti IMEI? Mobitel mi je vraćen sa servisa. Piše da je zamjenjena matična ploča i zvučnik slušalice. Nešto brzo su to rješili, pokupili su mob par dana prije Božića i danas stigao nazad.

Još jedna stvar koju primjećujem je da više nemam T-comov branding nigdje u mob. Valjda su stavili neki drugi firmware.

Kakav je ovo update? Da ovo nije ovaj T-comom bloatware?

Mijenja se IMEI zamjenom matične ploče. Mora ti pisati i na radnom nalogu novi IMEI.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 17:15 (siljo90).
14 godina

Meni je isti IMEI kao i prije servisa, hmm...

14 godina
5220 kaže...

Jeli zamjenom matične ploče ostaje isti IMEI? Mobitel mi je vraćen sa servisa. Piše da je zamjenjena matična ploča i zvučnik slušalice. Nešto brzo su to rješili, pokupili su mob par dana prije Božića i danas stigao nazad.

Još jedna stvar koju primjećujem je da više nemam T-comov branding nigdje u mob. Valjda su stavili neki drugi firmware.

Kakav je ovo update? Da ovo nije ovaj T-comom bloatware?

Da sam sebi odgovorim na ovo zadnje pitanje. Da, s time dolazi sve ono od T-coma.

10 godina

evo stigo update, sigurnosna razina 1.12.2017.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
digitall kaže...

Sjebao mi telefon ovaj update. Zaglavio na logo screenu tako da - oprez s ovim.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
15 godina
digitall kaže...

Meni na Tele2 prošlo sve kako treba

10 godina
skank666 kaže...
digitall kaže...

Sjebao mi telefon ovaj update. Zaglavio na logo screenu tako da - oprez s ovim.

meni prosao normalno kao i svaki do sad

15 godina
Meni ga na tele2 uopce ne pronalazi
14 godina

Meni isto sve prošlo super, S7Edge, kupljen u slobodnoj prodaji (SEE).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Meni isto sve prošlo super, S7Edge, kupljen u slobodnoj prodaji (SEE).

+1, došlo i na moj flat. Napokon. 

16 godina
odjavljen

Ma, nešto se zablesalo... Bio zaglavio u na logo screenu i nisam ga mogao niti ugasiti, samo restart. Nekako sam uspio ući u recovery mode i napraviti hard reset... I sad pitanje, postoji li koja app za napraviti image sistemske particije? Tj da kad se ovako nešto opet desi mogu vratiti uređaj u točno onakvo stanje kakav je bio kad sam napravio image, da ne moram opet logiravati se u app, osposobljavati mobilno bankarstvo itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Možda nisi imao strpljenja. Meni je stajao na logo par minuta...
16 godina
odjavljen
Sil kaže...
Možda nisi imao strpljenja. Meni je stajao na logo par minuta...

Nope,cca pol sata ga je vrtio.

13 godina
Kada stize Oreo na s7e?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kakova je baterija sa ovim updateom da znam jeli se isplati dizat.
Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Roko B kaže...
Kakova je baterija sa ovim updateom da znam jeli se isplati dizat.

Security patch nema utjecaja na bateriju. Tako da će ti baterija biti isa kao i prije updatea.

17 godina
Pacoo kaže...
Kada stize Oreo na s7e?

Nema službene informacije. Postoje samo nagađanja. Vjerojatno jedno mjesec do dva nakon što S8 dobije Oreo.

17 godina

Ja nakon zadnjeg updatea ne mogu mutati zvukove preko tipke, radi samo vibracija i pojačavanje zvukova. Za mute moram otići u postavke i tamo to namjestiti

Tako je i frendu isto, reset moba nije ništa riješio.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pero Dinamit kaže...

Ja nakon zadnjeg updatea ne mogu mutati zvukove preko tipke, radi samo vibracija i pojačavanje zvukova. Za mute moram otići u postavke i tamo to namjestiti

Tako je i frendu isto, reset moba nije ništa riješio.

Da, i meni je tako...

10 godina
odjavljen
Isto i kod mene, kupio prije tjedan dana mob i to me dočekalo, još me čudi da preko tipki dopušta samo vibraciju, mislio sam da je to općenito tak na samsungu al sad vidim da je do updatea.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na S7 radi sve ok.

0 0 hvala 0
10 godina

tek sad sam se poigrao postavkama zvuka, tj. "adapt sound" opcijom, i mogu reci da se kvaliteta zvuka moze osjetno poboljsati (i sveukupno pojacati), uz neke malo bolje slusalice od ovih sto dodu s njim.. a dobra razlika se moze cuti i na njegovim slusalicama..

fora je i sto ti kroz proceduru podesavanja odmah testira sluh na oba uha pustajuci sve frekvencije (kao na medicinskom pregledu sluha), i na kraju dobijes graficki prikaz koliko si gluh na koje uho :D

jedino sto sam skuzio je da postavke ne utjecu na tunein aplikaciju.. :( na youtube i na bilo koji player utjecu.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.1.2018 18:08 (digitall).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ekipa pitanje jedno, kad uključim režim štednje baterije na uređaju, promjeni se rezolucija na uređaju i recimo aplikacija messenger u njemu je sve ogromno, u čemu je problem? 

I u zadnje vrijeme sam primjetio da dok je uređaj na punjaču jako se utor od punjaca grije to se prije nije događalo do čega bi moglo biti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.1.2018 19:07 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina
sta je to "utor od punjača"?
15 godina

Vjerojatno misli na dio oko charging porta

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Meni se instalirao neki update od 25 mb al i dalje zeza ono s tipkama za glasnoću, nema mute već samo vibra.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problema sa S7 edge i toliko sam se nasekirao da mi je došlo da ga bacim kroz prozor.
Od kako sam kupio ga brzo punjenje je nekad radilo nekad ne.Dobio sam orginalni punjač uz njega.
Onda se desilo da brzo punjenje ne radi nikako.Promjenio sam kabl pre 2 sedmice i punjač.
Međutim sa drugim punjačem svaki par minuta telefon se isključivao sa punjenja.Vratio sam se na stari punjač uz novi kabl i brzo punjenje je radilo sve do danas kad je stalo.Otišao sam do lokalnog servisa da vidim šta da radim jer sam promjenio 2 punjača i 2 kabla i on je spojio sve kod njega je proradilo brzo punjenje sa njegovim novim kablom.Probao je i moj stari kabl i proradi a kod mene kući ne.Kupio sam taj njegov kabl i spojio evo da se puni.Sada radi brzo punjenje ali do kad će ne znam.On sumnja da je neki naponski regulator u telefonu otišao čega me strah jer se ne isplati mjenjati ga pošto je jako skupo zamjenita ga.
Više ne znam šta da radim,najgore što sam se nasekirao.

Šta da radim?

12 godina

Došao update od 450 MB na T-Mobile verziji software-a. Zasad što sam primjetio je sigurnosni update od 1. prosinca te ažurirani widget za sat i vremensku prognozu.

MT22
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.1.2018 14:50 (Marijano22).

0 0 hvala 0
14 godina
Jel se meni cini ili je sad sve pomaknuto nize. Tj. Puno je vise praznog prostora izmedu nakviseg reda ikona ili sata do notification bara?
9 godina
dal ima ko problema sa data prometom, npr radi sve kako treba i odjednom ne radi, treba off/on data promet i opet radi normalno jedno vrijeme pa opet off/on ak zasteka, to mi se pocelo dogadat prije koji mjesec kad je dosao update... tmobile sw je.. lp

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice