Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.347.105
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Pozz imam problema sa s7 ,nedostupan sam ,a pokaziva da je puna mreza ,jel ima neko rijesenje ??

1 0 hvala 0
16 godina
smot1318 kaže...
Pozz imam problema sa s7 ,nedostupan sam ,a pokaziva da je puna mreza ,jel ima neko rijesenje ??

Jesi možda na Tele2?

Ja ponekad imam istih problema.

9 godina
neaktivan
Ne ,Bh telekom ,kad restartujem mob opet radi normalmo
9 godina
odjavljen
smot1318 kaže...

Crljo kaže...
smot1318 kaže...

Jesi možda na Tele2?

Ja ponekad imam istih problema.

Probajte banalnu stvar koja je mene zezala mjesec dana.... Izvadite sim karticu i uzmite grubu gumicu za olovku najbolje onu plavu i predjite preko kontakata sim kartice.....Ocistite da sija. Moze i neki jako finim smirgl papirom... Poenta je da skinete oksidans koji uzrokuje slab konktakt. Pucala veza nedostupa i sl. Odradio ovo i od tada nista...

13 godina
neaktivan

Imao sam isti problem na tele2 sogor mi je reko da prebacim sa 4g na 3g od onda nema problema. 

10 godina
I na tomato mrezi isto zna zafrkavati, signal uvijek solidan ali zna biti nedostupno kod zvanja...
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
:/ Ne mogu da shvatim zasto je toliko skup displej cak i vise nego polovina novog telefona, haos.

0 0 hvala 0
10 godina

Istina, malo je cudno da je tako. Zato je kaljeno uvijek dobra solucija. Curi je dva puta pao na kamenje i otislo je samo kaljeno, evo bas jucer sam stavio novo... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz, mozes mi rec koje kaljeno staklo stavljas curi na s7 edge, trrnutno imam nextec tempered glass al trazim jos za rezervu.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo imate s8 full port pa koga briga za garanciju nek izvoli

0 0 hvala 0
10 godina
Ima s7 obicni, ne edge... :)
8 godina
neaktivan
Pa na edgeu ti prikazuje ako nisi skuzio

0 0 hvala 0
11 godina
Uzeo bih preko njuškala novi s7, ali tip nema racun, samo garanciju ovjerenu od tmobile-a... Jel mi to dosta u slučaju kvara, ili treba i racun? Jel ima tko iskustva?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Najbolje ti tamo provjerit u tcomu

0 0 hvala 0
14 godina
Dan1234567890 kaže...
Uzeo bih preko njuškala novi s7, ali tip nema racun, samo garanciju ovjerenu od tmobile-a... Jel mi to dosta u slučaju kvara, ili treba i racun? Jel ima tko iskustva?

Pošalji mi IMEI od tog S7 pa ti provjerim da li je kupljen u tcomu

16 godina
Dan1234567890 kaže...

Ukoliko je garancijski list ovjeren u T-Comu sa datumom kupnje, onda nema problema. Znam iz prve ruke.

15 godina

Evo iskemio sam.... u tele 2 mi izvukli racun i poslan je na garanciju....Problem je ovaj na slici sa ekranom kaze mi djelatnica da su ih dosta dolazili s tim problemom...sto mislite jel ide novi ekran?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 10:56 (galinjo24).
13 godina
Kolegica s posla je imala isti problem ali su njoj dali novi mob. Isti je bio problem s ekranom ali u radnom nalogu od servisa je stajalo da je maticna neispravna.
11 godina
Hvala svima, dao sam 200kn vise i kupio vec drugi, a ovaj se prodao u međuvremenu. Thx svima
16 godina

Evo i mene u S7 taboru. Uzeo običnog, ne Edge verziju, jer koliko sam "spretan", imam feeling da bi Edgeu ekran otišao za tren oka. Ovak sam "malo" sigurniji. 

Jedino što me zanima je da li se i vama (nadograđen do kraja, out of box tako došao [da, bio je sealan, u dućanu sam ga uzeo]) da čujete šum blagi u slušalici kod razgovora u tihom prostoru. Imam feeling da tišina malo blesira drugi mikrofon, pa se tu pojavljuje šum, ali... vi ipak imate duže mobove od mene, pa znate jel problem ili nije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ženi je prije nekog vremena pao s7e sa rubom ekrana na rub stola. Bilo je recimo 1 m visinske razlike. Ništa se nije razbilo, nije bilo nikakvih znakova oštećenja. Ali je ekran počeo treperiti.

Zamijenjeno pod garancijom u ovlaštenom servisu 

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 10:01 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WackyZG kaže...

Evo i mene u S7 taboru. Uzeo običnog, ne Edge verziju, jer koliko sam "spretan", imam feeling da bi Edgeu ekran otišao za tren oka. Ovak sam "malo" sigurniji. 

Jedino što me zanima je da li se i vama (nadograđen do kraja, out of box tako došao [da, bio je sealan, u dućanu sam ga uzeo]) da čujete šum blagi u slušalici kod razgovora u tihom prostoru. Imam feeling da tišina malo blesira drugi mikrofon, pa se tu pojavljuje šum, ali... vi ipak imate duže mobove od mene, pa znate jel problem ili nije. 

Ja imam S7 Edge od marta prosle godine i nedavno sam poceo primjecivati da mi zvucnik kada pricam (ako je pojacan do kraja) blago šušti. Sad ne znam da li to ranije nisam primjecivao ili je do zvucnika, uglavnom je skoro i neprimjetno. Al posto sam odnjeo mobitel na servis zbog odvajanja zadnjeg stakla, prijavio sam i to pa nek mijenjaju ako treba.

Nego, zna li neko da li mobitel kada dodje iz servisa (agram) i dalje ima validan IP68 cert?

Edit: upravo zvao servis i kazu da oni kao ovlasteni servis garantuju da je i dalje IP68 certificiran.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 10:20 (arnes_king).
8 godina
neaktivan
Pozdrav,mobitel mi je bio na servisui zamjenjen mu je display.
U pitanju je Samsung galaxy S7edge koji je vodootporan.Zanima me da li je on jos vodootporan i sto ako se osteti od vode hoce li to spadati pod jamstveni kvar?

0 2 hvala 1
15 godina
Omnicide22 kaže...
Pozdrav,mobitel mi je bio na servisui zamjenjen mu je display.
U pitanju je Samsung galaxy S7edge koji je vodootporan.Zanima me da li je on jos vodootporan i sto ako se osteti od vode hoce li to spadati pod jamstveni kvar?

A da pogledaš poruku 5 milimetara iznad svoje?

PSN - darklydexter
10 godina

ako netko zeli da mu baterija prilikom surfanja traje duplo duze, onda neka zaboravi na chrome.. ne vrijedi samo strogo za ovaj model nego opcenito, ali na ovom modelu mi se cini jos ekstremnija razlika u odnosu na neki drugi.. od zagrijavanja uredaja, trzuckanja prilikom skrolanja, do potrosnje baterije..

najbitnije je da ima adblock jer barem 50% prometa i zauzeca procesora generiraju reklame, pogotovo u desktop mode..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
digitall kaže...

ako netko zeli da mu baterija prilikom surfanja traje duplo duze, onda neka zaboravi na chrome.. ne vrijedi samo strogo za ovaj model nego opcenito, ali na ovom modelu mi se cini jos ekstremnija razlika u odnosu na neki drugi.. od zagrijavanja uredaja, trzuckanja prilikom skrolanja, do potrosnje baterije..

najbitnije je da ima adblock jer barem 50% prometa i zauzeca procesora generiraju reklame, pogotovo u desktop mode..

Od kako su chrome i firefox podlegli reklamiranju messengera i forsiranju instaliranja istoga, prešao na adblock browser. Ima ugrađen adblock i mogu uredno na fb i slati poruke preko toga. Tako da uopće nemam potrebe imati instalirane niti messenger niti fb aplikacije. Što mi samo dodatno štedi bateriju.

16 godina

Pozz svima, evo da se u ja pruključim klubu S7.

U cromu mi je sve, ima koji adbloker dobar da radi sa cromom? 

Kakvo stojite sa zagrijavanjem S7 ?

Nekidan imao navigaciju u pozadini zaboravio iskljucit kad skontam da se dobrano zagrijao u džepu, dosta je topliji od bivšeg sony-a z3 koji je slovio kao "vruč" a s kojim to nisam primjetio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 19:24 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
bik kaže...

Nekidan imao navigaciju u pozadini zaboravio iskljucit kad skontam da se dobrano zagrijao u džepu, dosta je topliji od bivšeg sony-a z3 koji je slovio kao "vruč" a s kojim to nisam primjetio..

Opera mi je godinama najomiljeniji browser, ima sve sta ti treba.

to sa zagrijavanjem ti je normalno, moj isto nakog navigacije od 2 sata rada je ugrijan, nista strasno, zali vodom i vozi 

10 godina
St0ka kaže...
digitall kaže...

Od kako su chrome i firefox podlegli reklamiranju messengera i forsiranju instaliranja istoga, prešao na adblock browser. Ima ugrađen adblock i mogu uredno na fb i slati poruke preko toga. Tako da uopće nemam potrebe imati instalirane niti messenger niti fb aplikacije. Što mi samo dodatno štedi bateriju.

ja vec neko vrijeme koristim "xman fastest mini browser", brz je, ima svoj adblocker, moze se odabrati desktop mode da bude default, duplo manje baterije od chroma mi potrosi, koji usput zna i dobrano zagrijati uredaj, s ovim mi uredaj mrtav hladan..

isto fejs app i messenger ne koristim, imam u tom browseru quick access ikonicu koju sam stavio da me vodi na mobilnu stranicu fejsa, a po defaultu mi je desktop mode nastiman, tako da mi stranica izgleda normalno mobilna a i poruke rade normalno..

bik kaže...

navigacija ce ti opcenito dobrano zagrijati bilo koji uredaj.. a meni je (kao sto sam gore napisao) znao i chrome normalnim surfanjem zagrijati uredaj posteno, dok koristeci bilo koji drugi browser (sa adblockom) za jednako surfanje je uredaj drzalo hladnim

15 godina
St0ka kaže...
digitall kaže...

ne kužim ovo opiranje messengeru. mislio sam da kukaju samo oni što imaju neke slabije mobitele. ali na flagshipu izvoditi kerefeke, nije mi to jasno...

PSN - darklydexter
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice