Ekipa koja je dobila SD karticu od Samsunga...
Danas mi je dosao mail da njim dostavim ispravnu adresu za dostavu, dali njim samo odgovorim na taj mail ili treba negdje na web stranici ispuniti nesto?
Danas mi je dosao mail da njim dostavim ispravnu adresu za dostavu, dali njim samo odgovorim na taj mail ili treba negdje na web stranici ispuniti nesto?
Samo odgovoris sa punom adresom i to je to. Neces ni dobit nikakav daljni odgovor na mail sam ce ti doci na kucnu adresu kartica
http://mob.hr/samsung-galaxy-s8-i-s8-plus-procurile-dimenzije-obaju-modela/
veci ekrani u istim gabaritima e to se trazi
Preporučio bih ti da se strpiš koji dan jer bi od sutra trebao krenuti Nougat nadogradnja na S7 i S7 Edge pa ga odmah ubacis...Inace, preporuka ide na britanski (BTU) ili francuski (XEF)...
Sa sammobile koji god da stavis dolazit ce ti OTA redovno jer je to zvanicni fabricki firm....
Covjeku je cudno zasto je android os puno aktivniji (tj. vise trosi bateriju) kad je mob na mobilnim podacima u usporedbi sa stanjem kad je na wifiu. Ako znas zasto je tako, objasni mu.
Izgleda da je false alarm...krenuo je u UK (CSC: BTU) i Kini, puna verzija...Korisnici koji nemaju nikakve veze sa betom javljaju na XDA da im dolazi update...vjerujem da će do kraja dana biti dostupan rom za flešnuti :)
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=466ff5dfa7de34467766cdb6426a513e&p=70589243&postcount=4633
https://www.sammobile.com/2017/01/17/nougat-rollout-begins-galaxy-s7-galaxy-s7-edge-china-uk/
Stigaooo....
Mrak, jesi flešnuo prije BTU ili je došao "sam od sebe"? :)
Stigaooo....
Stigla ota...
Stigaooo....
Stigla ota...
Jeli imas mob u nekog od operatera ili vrtis na njemu nebrandirani rom ?
kod kojeg si operatera?
Ja imam betu 7.0 (vidi screenshot)
Hoće li mi stići novi firmware OTA ili moram ručno skidati file negdje?
Ako da, molim neki link jer ne pratim baš "scenu"
S7 edge, t-mobile
Ako si flashovao betu direktno preko ODIN-a, kao sto sam ja, onda ti nece doci OTA. Tako da cekaj kao i ja na sammfirmware kada neko uploaduje ili na xda dev pa opet flash preko ODIN-a i poslije toga ce opet stizati OTA normalno.
Ja imam betu 7.0 (vidi screenshot)
Hoće li mi stići novi firmware OTA ili moram ručno skidati file negdje?
Ako da, molim neki link jer ne pratim baš "scenu"
S7 edge, t-mobile
Ako si flashovao betu direktno preko ODIN-a, kao sto sam ja, onda ti nece doci OTA. Tako da cekaj kao i ja na sammfirmware kada neko uploaduje ili na xda dev pa opet flash preko ODIN-a i poslije toga ce opet stizati OTA normalno.
da, preko odina. ništa, onda čekam
Stavio bi BTU MM i onda odmah pričekao OTA...jel moram sve fajlove staviti u Odin ili samo jedan (kao prije)?
Stigaooo....
Pretpostavljam da ništa nisi mijenjao?
Koji operater i koja ti je prethodva verzija bila?
Jesam. stavlje UK Btu...
Jesam. stavlje UK Btu...
Možeš ukratko napisati kako si to radio, ispao sam iz sheme s flešanjem Samsunga.
Jel se treba išta wipeati jer bi napravio cllean install nougata
Jesam. stavlje UK Btu...
Možeš ukratko napisati kako si to radio, ispao sam iz sheme s flešanjem Samsunga.
Uradi factory reset obavezno ukoliko zelis system bez bugova.
Jesam. stavlje UK Btu...
Uradi factory reset obavezno ukoliko zelis system bez bugova.
To naravno, uvijek radim
Znači mi na Tele2 mreži možemo očekivati update negdje za mjesec dana.