Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.345.897
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Evo camparision graceux sa touchwizom

10 godina
neaktivan

Prvo moje isprike zato jer ovdje stavljam slike kako stoji zastitno staklo, ali nazalost ne znam poslati u PM.

Evo ovih nekoliko zainteresiranih to vam ovako izgleda

P.S-ne zamjerajte ali malo sam krivo zaljepio pa ne svijetle back i task window kako treba

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 19:28 (andrejmilos17).

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Meni je stiglo unutar 2 tjedna.
15 godina

Sta mislite kada ce android N za Samsung S7 Edge

17 godina

Predvidjeno je do kraja god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nadam se da nisam pogriješio temu sa sljedećim pitanjem.

Dakle, do kraja rujna traje ova akcija http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g935f-galaxy-s7-edge-32gb-srebrni.aspx pa bih volio čuti mišljenja isplati li se uzeti sedmica po toj cijeni ili da još pričekam? Vjerojatno će još pasti cijena pred Božić.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

6k kn je neka akcija ? Vani si ga mozes uzet za max 600€

cogito ergo sum
17 godina
odjavljen
Josip7g kaže...

Dakle, do kraja rujna traje ova akcija http://www.sancta-domenica.hr/mobitel-samsung-sm-g935f-galaxy-s7-edge-32gb-srebrni.aspx pa bih volio čuti mišljenja isplati li se uzeti sedmica po toj cijeni ili da još pričekam? Vjerojatno će još pasti cijena pred Božić.

Unaprijed hvala.

Radje bi ustedio 200+€ i uzeo na njuskalu novi zapakiran, iako tu postoji mali rizik, posebno za one koji se manje razumiju u to.

15 godina
neaktivan
17 godina
odjavljen
13 godina
Josip7g kaže...

Unaprijed hvala.

https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog/TV%2C-mobiteli-i-elektronika/Mobiteli-i-dodaci/Pametni-telefoni/c/FE201?q=%3Aprice-desc%3AabrakadabraBrand%3ASamsung%3AInternaMemorijaMobilniTelefoni%3A32+GB%3Aprice%3A5.000-10.000+HRK&text=&mode=GRID&size=40

Ako baš hoćeš u Hrvatskoj ovo ti je povoljnija opcija, pred vikend je bila neka akcija pa je bio  i na 4999 kn

Edit: crni je i dalje https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/Galaxy-S7-Edge-SM-G935F/p/1007WAS 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 13:25 (Roman007).
15 godina
Josip7g kaže...

Unaprijed hvala.

prije 4 mjeseca uzeo preko njuškala sestri zlatni edge za 4500kn (nov, nekorišten) , ak ideš preko njuškala poželjno je da ga osobno isprobaš i provjeriš papire

11 godina
Ja preko njuške uzeo novi nekorišten sa računom i garancijom za 4200kn prije 2 tjedna.

0 0 hvala 0
17 godina

ekipa, dal je ovaj flek dole na slici normalna pojava na edge-u?

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Tu je uvijek crno?

17 godina

da

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina

To nije ok i nije normalno, nosi na servis i trazi zamjenu uredjaja ak pocnu srat da se mora mjenjat ovo ono ds cekas odjebi to.. pozzz 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ekipa, dal je ovaj flek dole na slici normalna pojava na edge-u?

Meni se ta tocka ne pojavljiva. Jeli ti padao ? Bas taj dio je (cini mi se) najosjetljiviji na padove, ja sam jednog vec zamjenio radi crte bas na tom dijelu

cogito ergo sum
17 godina
Kad prođu ovi problemi i Note7 napokon dođe u normalnu prodaju, kako možemo znati da je mobitel koji kupujemo stvarno nov, a da Samsung nije samo uzeo neki koji je vraćen, izvadio lošu bateriju, stavio novu i prodaje ga kao novi mob?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

U cemu je razlika za tebe kao kupca?

17 godina

mob je od kolegice s posla. ona je kupila prek njuskala neki dan. veli da joj nije nikad pao....

15 godina
Torent kaže...

U cemu je razlika za tebe kao kupca?

U tome što je mob netko već koristio a trebao bi biti nov

Potpis!
9 godina
odjavljen

refurbished roba dolazi bez tragova koristenja a takva roba se mora i tako deklarisati sto znaci da ne smije do tebe doci refurbished a da ti to ne znas....

Ja sam kupio samsungov tablet originalno zapakovan sa naljepnicama ali je bila drugacija kutija i skoro duplo niza cijena...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 14:05 (Torent).
17 godina

neki su govorili da android nemre radit dugo dok se ne crasha i reboota. evo moj vec radi jako dugo bez reboota.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

Dva mjeseca koliko imam s7e, cura ga stalno "krade" radi fotkanja. Pa sam danas i njoj kupio jedan.

Potpis!
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

neki su govorili da android nemre radit dugo dok se ne crasha i reboota. evo moj vec radi jako dugo bez reboota.

To samo budale pričaju :P

Ali mene zanima zašto ti nisi nikakav update dobio u tih mjesec dana :D Šta nije da Samsunzi dobivaju one mjesečne security patcheve kao i Nexusi?

17 godina
Mirko935 kaže...

Ali mene zanima zašto ti nisi nikakav update dobio u tih mjesec dana :D Šta nije da Samsunzi dobivaju one mjesečne security patcheve kao i Nexusi?

evo ti link na poruku kad sam spomenuo da sam stavio zadnji updejt. znaci od onda mob se nije crashao/restartao...

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Mirko935 kaže...

evo ti link na poruku kad sam spomenuo da sam stavio zadnji updejt. znaci od onda mob se nije crashao/restartao...

Ma mislio sam: samo budale pričaju da Android ne može raditi dugo. Znam ja da radi on koliko treba bez restarta, crasha itd. :)

Nego, mislio sam da izlazi i za Samsung 5.-6. u mjesecu Security patch, pa mi zato čudno. 

15 godina

Mogao bi nas u 10mj iznenadit 7.0 za nase macane...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice