Pozdrav drustvo. U petak hocu da pazarim S6 Edge pa me inteeresuju vasa iskustva... ima li nekih klasicnih problema oko telefona...na sta paznju da obratim?
Zale se da je baterija losa... moze li bar izdrzati od jutra do mraka ?
Pozdrav drustvo. U petak hocu da pazarim S6 Edge pa me inteeresuju vasa iskustva... ima li nekih klasicnih problema oko telefona...na sta paznju da obratim?
Zale se da je baterija losa... moze li bar izdrzati od jutra do mraka ?
od 8 do 22 :D
Ovisi kako koristis mob. Osobno nekad ga punim 2 puta dnevno dok nekad mi ostane pola baterije od ujutro do ponoci npr. Takoder dali koristis 3g ili 4g mrezu. Osobno dobijem cesto oko 3h sota. Ali rekord sto sam izvukao je 5h i 55min. Uz ugasen internet i sve ostalo.
Bas mu je znaci baterija problem .... trebao bih pazariti telefon, ima jos garancije 8 mjeseci i nema nikakva ostecenja ...
Al ajde, ako baterija bude losa, u servis zamjeniti ...
jos cemo se nacekati jer sumnjam da ce tako brzo t-mobile pustit nadogradnju
Ovisi kako koristis mob. Osobno nekad ga punim 2 puta dnevno dok nekad mi ostane pola baterije od ujutro do ponoci npr. Takoder dali koristis 3g ili 4g mrezu. Osobno dobijem cesto oko 3h sota. Ali rekord sto sam izvukao je 5h i 55min. Uz ugasen internet i sve ostalo.
Tako otprilike i kod mene. Baterija, iako deklarirano "samo" 2550 mAh u praksi i nije tako loša, kad ne koristim previše stavim u tzv. štedljivi mode i u zadnje vrijeme često izvučem gotovo cijeli dan sa jednim punjenjem. Zgodno je što prihvaća sve vrste punjača, pa čak i najobičniji USB sa kompa, a skroz Ok se puni i preko svih vrsta bežičnih punjača.
Prije par dana sam primjetila da mi se mobitel poceo sporije punit, a brzo praznit. Nakon dan, dva je doslo do toga da se ispraznio sa 100% na 5% za 1 sat, odlucila sam probat ispraznit ga skroz dok se ne ugasi, međutim pao je na 1% i nikako da se ugasi se i tako sam ga taj dan koristila sa 1% i trajala je baterija kao i inace, nakon nekih 9 sati se izgasio,, i tako vec 2,3 dana. Je li postoji neko rjesenje, sto bi trebala napravit da mi mobitel prikazuje stvarni postotak baterije ?
Kada upalite osvjetljenje kapacitivnih tipki , da li ispod njih vidite kao da se "duplaju" .... ? jel to samo kod mene ili je to normalno ? ono, kao da je materijal ovaj providan nekako .
U pitanju je Gold varijanta
Kada upalite osvjetljenje kapacitivnih tipki , da li ispod njih vidite kao da se "duplaju" .... ? jel to samo kod mene ili je to normalno ? ono, kao da je materijal ovaj providan nekako .
U pitanju je Gold varijanta
Normalno
Pozz, imam gold S6 medjutim u aplikaciji phone info pise white. Jel to neki bug, ima li jos neko da mu pise druga boja ili je matina mozda mijenjana
Kada sam se raspitivao za ovaj telefon, receno je da je baterija losa.... I kupio sam ga. Ehhh da sam znao da je bas ovoliko losa, ne bih nema sanse ...
Punim ga bar jednom dnevnog, a nerijetko i dva puta hahahaha .
Cim stignem prodati i kupiti s7
Kada sam se raspitivao za ovaj telefon, receno je da je baterija losa.... I kupio sam ga. Ehhh da sam znao da je bas ovoliko losa, ne bih nema sanse ...
Debloat.
Debloat.
????
koliko visis na mobitelu?? sta ocekujes da ces ga imati u rukama non stop i ne puniti ga??
sta znam, poprilicno normalno koristenje ... i ne moze od jutra do mraka . Svaki mobitel koji sam do sada imao, mogao je ...
Pa dobro .... zna se da mu je baterija mana . Samo nisam znao da je bas losa tako ...
stigao nougat i kod nas :)
stigao nougat i kod nas :)
di sta kad?? :)
možes li objasniti kako ta app funkcionira?