Kako idu ovi update-i? Neki intervali ili? Ja imam otključati s6 kupljen u santa domenici ali zadnji update je iz 10 ili 11 mjeseca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako idu ovi update-i? Neki intervali ili? Ja imam otključati s6 kupljen u santa domenici ali zadnji update je iz 10 ili 11 mjeseca
Update su mi na manual, i sve je iskljuceno sto se toga tice, i jutros mi se pojavi ikona za nadogradnju software-a?!
I sad to nema šanse maknuti!!!
Ima netko ideju kako maknuti to sranje?
Update su mi na manual, i sve je iskljuceno sto se toga tice, i jutros mi se pojavi ikona za nadogradnju software-a?!
I sad to nema šanse maknuti!!!
Ima netko ideju kako maknuti to sranje?
Ne moze se maknuti
Molio bih ekipu koja ima Samsung S6 da mi preporuči gdje i kakvo kaljeno staklo kupiti.
Ako imate pozitivnih iskustava molio bih da stavite linkove koji kupiti.
Bitno mi je da bude približno kao i originalno staklo, odnosno da nema onaj nekakav premaz koji sjaji, odnosno mijenja boju ekrana.
Hvala svima.
LP
Molio bih ekipu koja ima Samsung S6 da mi preporuči gdje i kakvo kaljeno staklo kupiti.
Ako imate pozitivnih iskustava molio bih da stavite linkove koji kupiti.
Bitno mi je da bude približno kao i originalno staklo, odnosno da nema onaj nekakav premaz koji sjaji, odnosno mijenja boju ekrana.
Hvala svima.
LP
Nillkin nema problema sa stvarima koje si spomenuo, plus ima jos mnogo prednosti u poredjenju sa samim staklom ekrana (otisaka skoro i da nema, prst klizi puno lakse, odlicno legne na ekran te jos puno toga).
Daj nam malo više informacija. Koji konjak je u pitanju? Badelov? Zvečevački?
Prijavio kvar, kazu da je dobro sve tako da valjda je.
Nestane nakon sto zakljucas i otkljucas ponovo?
Trebao bih poslati svoj S6 na servis pa me zanima na koji način da sačuvam sve svoje podatke prije nego što napravim factory reset? Znači trebao bi mi backup koji bi obuhvatio većinu (ili sve moje podatke) tako da ih mogu vratiti nakon što mi se uređaj vrati sa servisa.
Meni jučer stiglo, BTU firmware imam... cca 380 MB je bio.
Ok, a kako da napravim clean update na najnoviju (dostupnu) verziju Androida (bez gubitka garancije)? Jel Kies dobar za to ili i to mogu preko smartswitcha?
Kies ne podržava s6 znači moraš koristiti smart!
Cekaj malo sto nije po novom zakonu ako je telefon kupljen u EU i ako ga rootas i flashas ne gubis garanciju. Pise na xda da u servisu ovi moraju dokazat da se je neki dio hardvera pokvario softverskom greskom koju je uzrokovao korisnik.
Tako je...nova verzija Androida...da je podverzija onda bi se moglo vratit.
Cekaj malo sto nije po novom zakonu ako je telefon kupljen u EU i ako ga rootas i flashas ne gubis garanciju. Pise na xda da u servisu ovi moraju dokazat da se je neki dio hardvera pokvario softverskom greskom koju je uzrokovao korisnik.
Čim je okinut knox gubiš garanciju. Nemaju oni šta dokazivar kad je okinut Knox.
E jebi ga sad...
Čim je okinut knox gubiš garanciju. Nemaju oni šta dokazivar kad je okinut Knox.
Knox ne bih trebao imati nikakve veze jer po EU zakonu korisnik smije rootati i flashati telefon jer to je softverska promjena koja nema nikakve veze sa hardverom. Link
Ne bi smijelo biti moguce jer CPU ima temperaturnu zastitu, tako da se to ne moze dogiti kako god okrenes, kod pregrijavanja telefona sam se ugasi dok se ne ohladi. Eh sad dal jos ima prenaponsku zastitu nzm.