Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.791
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Pozz
Kako idu ovi update-i? Neki intervali ili? Ja imam otključati s6 kupljen u santa domenici ali zadnji update je iz 10 ili 11 mjeseca

0 0 hvala 0
10 godina

Update su mi na manual, i sve je iskljuceno sto se toga tice, i jutros mi se pojavi ikona za nadogradnju software-a?!

I sad to nema šanse maknuti!!!

Ima netko ideju kako maknuti to sranje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jbc0smith kaže...

Update su mi na manual, i sve je iskljuceno sto se toga tice, i jutros mi se pojavi ikona za nadogradnju software-a?!

I sad to nema šanse maknuti!!!

Ima netko ideju kako maknuti to sranje?

Ne moze se maknuti

13 godina
neaktivan

Molio bih ekipu koja ima Samsung S6 da mi preporuči gdje i kakvo kaljeno staklo kupiti.

Ako imate pozitivnih iskustava molio bih da stavite linkove koji kupiti.

Bitno mi je da bude približno kao i originalno staklo, odnosno da nema onaj nekakav premaz koji sjaji, odnosno mijenja boju ekrana.

Hvala svima.

LP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
knez_b kaže...

Molio bih ekipu koja ima Samsung S6 da mi preporuči gdje i kakvo kaljeno staklo kupiti.

Ako imate pozitivnih iskustava molio bih da stavite linkove koji kupiti.

Bitno mi je da bude približno kao i originalno staklo, odnosno da nema onaj nekakav premaz koji sjaji, odnosno mijenja boju ekrana.

Hvala svima.

LP

Nillkin nema problema sa stvarima koje si spomenuo, plus ima jos mnogo prednosti u poredjenju sa samim staklom ekrana (otisaka skoro i da nema, prst klizi puno lakse, odlicno legne na ekran te jos puno toga).

8 godina
neaktivan
Ljudi, nije da ne sumnjam zasto mi se identicno ovome pojavilo na ekranu nekiu 3 sec dok sam ga isao zakljucat. Naime, na rodendanu savim opusteno ostavio mobitel na stolu, vratio se po njega kad ono po njemu prolivena konjak-kola(jako popularno pice na rodendanima moje generacije) i kao bila brza reakcija, odma oni njega obrisali, nije dugo bio pod tom tekucinom i aj dobro. Provjerim sve i radi, malo nesto steka tipka za zakljucavanje, ali obrisao ju i sve super. Sada ga idem zakljucat i pojavi mi se ovo, naravno odma se sjetio konjak kole. Jel imao netko ovakvu situaciju ili da je vidio ovako sta i jel moguce da je je taj alkohol plus kola ostetio PCB?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
androids6edgeuser kaže...
Ljudi, nije da ne sumnjam zasto mi se identicno ovome pojavilo na ekranu nekiu 3 sec dok sam ga isao zakljucat. Naime, na rodendanu savim opusteno ostavio mobitel na stolu, vratio se po njega kad ono po njemu prolivena konjak-kola(jako popularno pice na rodendanima moje generacije) i kao bila brza reakcija, odma oni njega obrisali, nije dugo bio pod tom tekucinom i aj dobro. Provjerim sve i radi, malo nesto steka tipka za zakljucavanje, ali obrisao ju i sve super. Sada ga idem zakljucat i pojavi mi se ovo, naravno odma se sjetio konjak kole. Jel imao netko ovakvu situaciju ili da je vidio ovako sta i jel moguce da je je taj alkohol plus kola ostetio PCB?

Daj nam malo više informacija. Koji konjak je u pitanju? Badelov? Zvečevački?

8 godina
neaktivan
Badel majka
13 godina
neaktivan
Dogada se isto i na mom, a nije zaliven ni konjakom ni kolom :)
Prijavio kvar, kazu da je dobro sve tako da valjda je.
Nestane nakon sto zakljucas i otkljucas ponovo?
8 godina
neaktivan
Da, nestalo je kad sam ga ponovno otkljucao. Valjda je onda u redu.
13 godina
neaktivan
Jesu svi sa otkljucanim s6 dobili sijećanski patch ili to kod nas kasni?

0 0 hvala 0
13 godina

Trebao bih poslati svoj S6 na servis pa me zanima na koji način da sačuvam sve svoje podatke prije nego što napravim factory reset? Znači trebao bi mi backup koji bi obuhvatio većinu (ili sve moje podatke) tako da ih mogu vratiti nakon što mi se uređaj vrati sa servisa.

0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
skini smartswitch i napravi backup,kada ti vrati mob kliknes restore i opet sve isto bude
14 godina
zoky82 kaže...
Jesu svi sa otkljucanim s6 dobili sijećanski patch ili to kod nas kasni?

Meni jučer stiglo, BTU firmware imam... cca 380 MB je bio.

13 godina
Zlaco kaže...
skini smartswitch i napravi backup,kada ti vrati mob kliknes restore i opet sve isto bude

Ok, a kako da napravim clean update na najnoviju (dostupnu) verziju Androida (bez gubitka garancije)? Jel Kies dobar za to ili i to mogu preko smartswitcha?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2017 17:47 (Majesty).
11 godina

Kies ne podržava s6 znači moraš koristiti smart!

9 godina
neaktivan
U postavkama?nezz na sta mislis ali ako si na lollipopu o napravis backup i instaliras mm neces moc vratit backup ja mislim
9 godina
neaktivan
I ne gubis garanciju ako ga normalno updejtas ako stavis custom rom(nemoj) ili nesta mjenjas sam onda ju gubis
13 godina
neaktivan
Došao danas.
11 godina

Cekaj malo sto nije po novom zakonu ako je telefon kupljen u EU i ako ga rootas i flashas ne gubis garanciju. Pise na xda da u servisu ovi moraju dokazat da se je neki dio hardvera pokvario softverskom greskom koju je uzrokovao korisnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nezz ja sam sjebo knox na svojem mobu i izgubio garanciju a i uz to obrisao sam imei mobitela i sad ne mogu sim karticu koristit
13 godina
neaktivan
Zlaco kaže...
U postavkama?nezz na sta mislis ali ako si na lollipopu o napravis backup i instaliras mm neces moc vratit backup ja mislim

Tako je...nova verzija Androida...da je podverzija onda bi se moglo vratit.

WalterWolf kaže...

Cekaj malo sto nije po novom zakonu ako je telefon kupljen u EU i ako ga rootas i flashas ne gubis garanciju. Pise na xda da u servisu ovi moraju dokazat da se je neki dio hardvera pokvario softverskom greskom koju je uzrokovao korisnik.

Čim je okinut knox gubiš garanciju. Nemaju oni šta dokazivar kad je okinut Knox.

Zlaco kaže...
Nezz ja sam sjebo knox na svojem mobu i izgubio garanciju a i uz to obrisao sam imei mobitela i sad ne mogu sim karticu koristit

E jebi ga sad...

11 godina
WalterWolf kaže...

Čim je okinut knox gubiš garanciju. Nemaju oni šta dokazivar kad je okinut Knox.

Knox ne bih trebao imati nikakve veze jer po EU zakonu korisnik smije rootati i flashati telefon jer to je softverska promjena koja nema nikakve veze sa hardverom. Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:54 (WalterWolf).
9 godina
neaktivan
Al sto je jos gora stvar mobitel je iz njemacke tako da mi se neda slat tamo i svasta a ovdje bas i nema nekih boljih servisera koji bi mi reprogramirali efs sustav
11 godina
Thx za info... Inače sw itekako ima veze sa hw... Npr. Kernel moze nagurati jezgre da se pregriju u nekom overclocku i cijeli mob se malo "zadimi"... Original sw to priječi... ;-)
17 godina
neaktivan

Postovani!

Evo jutros vidim da je izasao novi update. Jeli se moze negdje vidjeti sto je novo donosi?

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
11 godina
Dan1234567890 kaže...
Thx za info... Inače sw itekako ima veze sa hw... Npr. Kernel moze nagurati jezgre da se pregriju u nekom overclocku i cijeli mob se malo "zadimi"... Original sw to priječi... ;-)

Ne bi smijelo biti moguce jer CPU ima temperaturnu zastitu, tako da se to ne moze dogiti kako god okrenes, kod pregrijavanja telefona sam se ugasi dok se ne ohladi. Eh sad dal jos ima prenaponsku zastitu nzm.

15 godina
January security update...ali meni je bio oko 350mb
11 godina
Ok, thx za info. U svakom slučaju, ako overclockas procesor, mozes ga oštetiti. Vidio i čuo za puno primjera po xda. Istina, zadnjih godinu i pol vise ne flešam romove, pa ne pratim jel ima kakvih zaštita kojih prije nije bilo, ali sa rootom sam siguran da se mogu maknuti. Samo sam htio napomenuti da sw itekako može "nauditi" hw-eru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice