Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.111.263
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Almin94 kaže...

Ne mozes popravit bateriju, to svi znaju. Jedino sto se moze postici jeste preciznije ocitavanje postotka baterije. To je to.

Ja o tome cijelo vrijeme i govorim.

9 godina
odjavljen

U clanku pise da traje sat duze nakon kalibracije ;)

10 godina
neaktivan

Duže je više nego manje?

11 godina
Ako te zanima ova tema, mozes tu pročitati...
http://batteryuniversity.com/learn/article/battery_calibration
9 godina
odjavljen

A smart battery self-calibrates by taking advantage of occasional full discharges....

Suvise se vi zamarate glupostima.... Kupim mob koristim prodam kupim drugim. Vi imate vremena maziti ga i paziti i baviti se ovakvim glupostima....Imao s6 godinu dana koristio prodao i zamisli nikad kalibrisao bateriju. Niti na prethodnim mobovima i nisma primijetio nista posebno..... Ovdje e prica genealno o baterijama a ne baterijama u smartphonima koji imaju dovoljno pameti kao i smart baterija da to ne prepuste korisnicima inace to ne sljakalo nikako... Opusti se i uzivaj....

13 godina

Kako prebaciti kontakt iz imenika na početni zaslon?

0 0 hvala 0
11 godina

Widgets Contacts.

16 godina

Da li je tko od vas imao problema sa kabelom od mobitela? Kod mene unazad dužeg vremena fast charge nekada radi, a nekada ne, dok unazad 2 tjedna nikako ne radi, a u posljedniih dana mobitel mi se tijekom noći napuni za samo 20-30%. Kada uzmem drugi USB kabel sve normalno puni, jedino fast charge ne radi jer ga vjerojatno taj drugi kabel ne podržava. Da li kabel podliježe garanciji? Imam mobitel oko 13 mjeseci

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Scorp21 kaže...

Da li je tko od vas imao problema sa kabelom od mobitela? Kod mene unazad dužeg vremena fast charge nekada radi, a nekada ne, dok unazad 2 tjedna nikako ne radi, a u posljedniih dana mobitel mi se tijekom noći napuni za samo 20-30%. Kada uzmem drugi USB kabel sve normalno puni, jedino fast charge ne radi jer ga vjerojatno taj drugi kabel ne podržava. Da li kabel podliježe garanciji? Imam mobitel oko 13 mjeseci

Evo meni je bas juce puknuo kabal od s6 i uzeo sam stari kabel od sony neo v i dalje imam fast charge.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
15 godina
Ista stvar i kod mene. Kabel otišao u vječna lovišta nakon 12mj :)
12 godina
neaktivan

Isti problem imao i ja sa kablom

uzeo ovaj i provjereno radi brzo punjenje i na S6 i S7

http://www.ebay.com/itm/262388634356?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

iPhone 5s privremeno

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nakon 7-8 mjeseci korištenja galaxya s6 shvatio sam da se strašno pregrijava prilikom punjenja, a kada bih isključio quick charge mobitel bi se punio po 6-7 sati. Mislio sam da je do moba ili punjača ali kada sam punio s kabelom od lg g3 na samumgovom punjaču sve je opet bilo uredno.
Problem je dakle bio u kabelu, a primjetio sam i da ne dolazi jednak kabel sa svim s6 icama. Kod nekih je čvršći kvalitetniji doj je kod drugih tanji lošiji. Razočaravajuće s obzirom koliko mobitel košta...
15 godina
neaktivan

Da li neko ima iskustva sa Nillkin tempered glass 9H+ 2.5D? Narucio sam jedno, te se nadam da ce fino leci na ekran i da nece ostati odlijepljeno na rubovima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mijenjati S6 za Nexus 6P? Malo losiji hardver ali nexus experience je tu... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja zamijenio i nisam pozalio sekunde... Uredjej je fenomenalan.....Losiji hardware? ako ne gledas tabelu ne bi to nikad rekao u realnom koristenju.....

16 godina
Almin94 kaže...

Mijenjati S6 za Nexus 6P? Malo losiji hardver ali nexus experience je tu... :)

Definitivno.

8 godina
neaktivan
Dobar dan.Ovako,imam jedan sitni problem kod s6,navecer kad idem spavati stavim s6 na normalno sporo punjenje tokom noci i kad se napuni kako treba sam se nekako iskljuci(na punjacu je cjelu noc) i kad se probudim sa 100% baterije bude potroseno nekih 20-40% baterije.Ako neko zna kako rjesit problem puno bi mi znacilo.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dobar dan.Ovako,imam jedan sitni problem kod s6,navecer kad idem spavati stavim s6 na normalno sporo punjenje tokom noci i kad se napuni kako treba sam se nekako iskljuci(na punjacu je cjelu noc) i kad se probudim sa 100% baterije bude potroseno nekih 20-40% baterije.Ako neko zna kako rjesit problem puno bi mi znacilo.

0 0 hvala 0
13 godina
Pogledaj u statistici potrošnje baterije, koja aplikacija/servis troši najviše baterije. Ako je android system/sustav pokušaj restart moba..a ako je aplikacija uninstall/freeze.
Luc
15 godina

Ekipa, kolega ima Galaxy S6 i neki dan mu je samo od sebe u džepu nestalo slike na ekranu, reagira na punjač i na tipke za stišavanje i pojačvanje čuje se onaj beep, dali znači da je ekran umro? cca koliko bi mogao koštati porpavak jer je jamstvo izašlo

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 13:51 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
14 godina
Novi ekran u ovlaštenom Samsung servisu košta ~1500kn.
11 godina

Gdje ima original punjač za S6 da se može naručiti, u HR.

Ima i primus media al mi je malo puno punjač+kabao+dostava= 180kn ima li gdje jeftinije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 12:29 (WalterWolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
11 godina

Dal si to isprobao ili znaš nekog da ima, koliko je to pouzdano?

13 godina

Kako ti je jamstvo izašlo za model napravljen 2015. godine?!?

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
9 godina
odjavljen
WalterWolf kaže...

Dal si to isprobao ili znaš nekog da ima, koliko je to pouzdano?

Imam ga i odlicna je stvar..... Aukey je jako pouzdana i kvalitetna firma sa kvalitetnim proizvodima. Jedino nisam probao quick charge sa S6 jer sam prodao S6 prije nego je stiglo a nexus 6p ima neki svoj standard za brzo punjenje ali trebalo bi raditi jer isti je standard....Na amazonu kazu d aradi sa s7e pa bi trtebalo raditi i sa s6...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 14:19 (Torent).
12 godina
neaktivan

Uzeo sam si S6 Edge za Bozic, promjena sa S2 (skok 4 generacije ). S2 sam flashao nekih 20+ puta sigurno, preko Neat roma do cyanogena. Power useri sa S6com, kakvo je stanje s romovima? Ima li kakav ekvivalent neatu? Je li stabilan cyan? Je li velika razlika u odnosu na ovo bloatano samsungovo defaultno stanje? (Ne da mi se kopat po xda )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lazy_punk kaže...

Uzeo sam si S6 Edge za Bozic, promjena sa S2 (skok 4 generacije ). S2 sam flashao nekih 20+ puta sigurno, preko Neat roma do cyanogena. Power useri sa S6com, kakvo je stanje s romovima? Ima li kakav ekvivalent neatu? Je li stabilan cyan? Je li velika razlika u odnosu na ovo bloatano samsungovo defaultno stanje? (Ne da mi se kopat po xda )

Nema neki izbor custom romova. Trenutno najbolja stvar koju mozes postici sa S6 jeste to da nabacis TWRP pored stock roma, zatim flash Debloat skriptu i Arter97 kernel. 

Edit:
Obavezno konvertuj /data i /cache particiju u F2FS file system. To je to. :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 17:37 (Almin94).
13 godina
neaktivan

Frend mi ima problem sa s6edg pa mozda netko od Vas zna kako se to moze rijesiti... Stvar je u tome sto mu se tipkovnica uvijek blago vidi na ekranu, znaci stagod on radi po mobitelu njemu je uvijek tipkovnica vidiljiva... u cemu moze bit problem?

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
Vjerovatno problem sa ekranom. Burn-in ili sl. Zapečena slika.
Luc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice