Ne mozes popravit bateriju, to svi znaju. Jedino sto se moze postici jeste preciznije ocitavanje postotka baterije. To je to.
Ja o tome cijelo vrijeme i govorim.
Ne mozes popravit bateriju, to svi znaju. Jedino sto se moze postici jeste preciznije ocitavanje postotka baterije. To je to.
Ja o tome cijelo vrijeme i govorim.
U clanku pise da traje sat duze nakon kalibracije ;)
Duže je više nego manje?
A smart battery self-calibrates by taking advantage of occasional full discharges....
Suvise se vi zamarate glupostima.... Kupim mob koristim prodam kupim drugim. Vi imate vremena maziti ga i paziti i baviti se ovakvim glupostima....Imao s6 godinu dana koristio prodao i zamisli nikad kalibrisao bateriju. Niti na prethodnim mobovima i nisma primijetio nista posebno..... Ovdje e prica genealno o baterijama a ne baterijama u smartphonima koji imaju dovoljno pameti kao i smart baterija da to ne prepuste korisnicima inace to ne sljakalo nikako... Opusti se i uzivaj....
Kako prebaciti kontakt iz imenika na početni zaslon?
Widgets Contacts.
Da li je tko od vas imao problema sa kabelom od mobitela? Kod mene unazad dužeg vremena fast charge nekada radi, a nekada ne, dok unazad 2 tjedna nikako ne radi, a u posljedniih dana mobitel mi se tijekom noći napuni za samo 20-30%. Kada uzmem drugi USB kabel sve normalno puni, jedino fast charge ne radi jer ga vjerojatno taj drugi kabel ne podržava. Da li kabel podliježe garanciji? Imam mobitel oko 13 mjeseci
Da li je tko od vas imao problema sa kabelom od mobitela? Kod mene unazad dužeg vremena fast charge nekada radi, a nekada ne, dok unazad 2 tjedna nikako ne radi, a u posljedniih dana mobitel mi se tijekom noći napuni za samo 20-30%. Kada uzmem drugi USB kabel sve normalno puni, jedino fast charge ne radi jer ga vjerojatno taj drugi kabel ne podržava. Da li kabel podliježe garanciji? Imam mobitel oko 13 mjeseci
Evo meni je bas juce puknuo kabal od s6 i uzeo sam stari kabel od sony neo v i dalje imam fast charge.
Isti problem imao i ja sa kablom
uzeo ovaj i provjereno radi brzo punjenje i na S6 i S7
http://www.ebay.com/itm/262388634356?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Da li neko ima iskustva sa Nillkin tempered glass 9H+ 2.5D? Narucio sam jedno, te se nadam da ce fino leci na ekran i da nece ostati odlijepljeno na rubovima.
Mijenjati S6 za Nexus 6P? Malo losiji hardver ali nexus experience je tu... :)
Ja zamijenio i nisam pozalio sekunde... Uredjej je fenomenalan.....Losiji hardware? ako ne gledas tabelu ne bi to nikad rekao u realnom koristenju.....
Mijenjati S6 za Nexus 6P? Malo losiji hardver ali nexus experience je tu... :)
Definitivno.
Ekipa, kolega ima Galaxy S6 i neki dan mu je samo od sebe u džepu nestalo slike na ekranu, reagira na punjač i na tipke za stišavanje i pojačvanje čuje se onaj beep, dali znači da je ekran umro? cca koliko bi mogao koštati porpavak jer je jamstvo izašlo
Gdje ima original punjač za S6 da se može naručiti, u HR.
Ima i primus media al mi je malo puno punjač+kabao+dostava= 180kn ima li gdje jeftinije?
Za te pare dobijes puno bolju stvar.....
https://www.aliexpress.com/item/Aukey-54W-Quick-Charge-2-0-5-Ports-USB-Desktop-QC2-0-Mobile-Charger-Station-for/32624626677.html
Dal si to isprobao ili znaš nekog da ima, koliko je to pouzdano?
Kako ti je jamstvo izašlo za model napravljen 2015. godine?!?
https://www.aliexpress.com/item/Aukey-54W-Quick-Charge-2-0-5-Ports-USB-Desktop-QC2-0-Mobile-Charger-Station-for/32624626677.html
Dal si to isprobao ili znaš nekog da ima, koliko je to pouzdano?
Imam ga i odlicna je stvar..... Aukey je jako pouzdana i kvalitetna firma sa kvalitetnim proizvodima. Jedino nisam probao quick charge sa S6 jer sam prodao S6 prije nego je stiglo a nexus 6p ima neki svoj standard za brzo punjenje ali trebalo bi raditi jer isti je standard....Na amazonu kazu d aradi sa s7e pa bi trtebalo raditi i sa s6...
Uzeo sam si S6 Edge za Bozic, promjena sa S2 (skok 4 generacije ). S2 sam flashao nekih 20+ puta sigurno, preko Neat roma do cyanogena. Power useri sa S6com, kakvo je stanje s romovima? Ima li kakav ekvivalent neatu? Je li stabilan cyan? Je li velika razlika u odnosu na ovo bloatano samsungovo defaultno stanje? (Ne da mi se kopat po xda
)
Uzeo sam si S6 Edge za Bozic, promjena sa S2 (skok 4 generacije ). S2 sam flashao nekih 20+ puta sigurno, preko Neat roma do cyanogena. Power useri sa S6com, kakvo je stanje s romovima? Ima li kakav ekvivalent neatu? Je li stabilan cyan? Je li velika razlika u odnosu na ovo bloatano samsungovo defaultno stanje? (Ne da mi se kopat po xda
)
Nema neki izbor custom romova. Trenutno najbolja stvar koju mozes postici sa S6 jeste to da nabacis TWRP pored stock roma, zatim flash Debloat skriptu i Arter97 kernel.
Edit:
Obavezno konvertuj /data i /cache particiju u F2FS file system. To je to. :-)
Frend mi ima problem sa s6edg pa mozda netko od Vas zna kako se to moze rijesiti... Stvar je u tome sto mu se tipkovnica uvijek blago vidi na ekranu, znaci stagod on radi po mobitelu njemu je uvijek tipkovnica vidiljiva... u cemu moze bit problem?