Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.115.861
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
miksi2 kaže...
Da li ima neko problem sa Messengerom? Kad hoću da otvorim CHAT HEADS(da uđem na čet preko kao sličice one koja stoji na ekranu dok si u nekoj drugoj apk) otvara mi sa nekom teškoćom.... ne radi glatko? Da li ima neko isti problem? Inače messenger mi je ažuriran na poslednju verziju

I kod mene šteka i to debelo, ne pokazuje animacije niti ništa.  Isto zadnja verzija

15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
miksi2 kaže...
Da li ima neko problem sa Messengerom? Kad hoću da otvorim CHAT HEADS(da uđem na čet preko kao sličice one koja stoji na ekranu dok si u nekoj drugoj apk) otvara mi sa nekom teškoćom.... ne radi glatko? Da li ima neko isti problem? Inače messenger mi je ažuriran na poslednju verziju

I kod mene šteka i to debelo, ne pokazuje animacije niti ništa.  Isto zadnja verzija

Ista stvar se desava na Nexus uredjajima, tako da nije problem u mobitelu ili sistemu. To je svakako užas od aplikacije.

9 godina
odjavljen

Ne desava se na nexusu 6p....

12 godina

danas stigla maska vodo nepropusna, samo ju jos moramo testirati. stavim slike maske i snimak kroz koji dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Na rujan updateu SOT od 4.5-5h..na listopadskom oko 3.5...pa wtf više rade

0 0 hvala 0
12 godina

Tjeraju nas da kupimo s7 to rade..lol

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li je moguće vratiti se na rujandski update?

edit: u biti skinem ovo http://www.sammobile.com/firmwares/download/99021/G920FXXS4DPIJ_G920FOXA4DPGW_XEF/ ? i samo flešam i ostat će mi podaci?

i da li je moguće ugasiti obavijest o novom softveru bez roota?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 22:08 (ROXX).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li zna neko na koji način mogu da utvrdim da li uređaj(S6 naravno) ima neki hardveraki probem?

0 0 hvala 0
12 godina

Ako nekog zanima prodaje masku za more.testirao ju neki dan radi lijepo cak i otisak prsta funkcionira. 50kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
miksi2 kaže...
Da li zna neko na koji način mogu da utvrdim da li uređaj(S6 naravno) ima neki hardveraki probem?

http://www.solvemix.com/index.php/android-smartphones/434-samsung-galaxy-s6-how-to-open-the-secret-test-menu-solved

10 godina
neaktivan
Upravo skuzio da mi nijedan kod ne radi. Npr ukucam *#06# za dobivanje IMEI broja, nista se ne dogodi. Kad pozovem taj kod izbaci gresku kao da nema veze ili sl.

U tcomu sam kupio mob i flashao sam vipov firm da nemam onu tcomovu muziku a i vip najbrze izbacuje update.

Sta bi moglo biti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa sta moze biti? Stavi nebrandirani firmware... Ko zna sta je vip radio sa firmom...

13 godina
Almin94 kaže...

Da li je neko imao ovaj problem sa kamerom na S6

Evo danas sam odnio mobitel u Agramservis sto se tice te stabilizacije i rekli su da to traje 2 ili 3 pa javim sto se rjesilo na kraju

10 godina
neaktivan
O čemu ti? Pa taj kod mora raditi. Onda svi vipovci na bonovima ne bi mogli ni pogledati stanje računa putem koda. Firm je vipov i za nasu regiju. Mora valjat
13 godina
matrix777 kaže...
O čemu ti? Pa taj kod mora raditi. Onda svi vipovci na bonovima ne bi mogli ni pogledati stanje računa putem koda. Firm je vipov i za nasu regiju. Mora valjat

Mora valjati na bilo kojem firmwareu. Mozda si stavljao neki mod koji gasi ussd ili je vec bio stavljen.

pogledaj jos ovo

13 godina
Novi update. Jel valja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kad hoću da stavim novi firmware, Odin izbaci mi ovu grešku a na tekefonu mi piše SW REV. CHECK FAIL. DEVICE: 4, BINARY: 3.. Probao sam sa 2 različita firmware-a i isto..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miksi2 kaže...

Kad hoću da stavim novi firmware, Odin izbaci mi ovu grešku a na tekefonu mi piše SW REV. CHECK FAIL. DEVICE: 4, BINARY: 3.. Probao sam sa 2 različita firmware-a i isto..

Isprobaj Odin v3.10

9 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
miksi2 kaže...

Isprobaj Odin v3.10

Preko njega krene i stigne do NAND Write Start!!! i stane... i čekam preko 20ak minuta i više i ništa se ne dešava...

10 godina
Zanimljivu situaciju sam doživio
Godinu i pol dana imao galaxy s6 bez greske i neki dan se prestao punit tj pisalo da se puni ali bio na 0% stalno
Odnio ga na servis
I danas me zovu iz t-coma i kazu da mi je odobren zahtjev za potpuno novi uređaj haha s time da uz neku nadoplatu mogu i drugi, skuplji neki ili besplatno novi S6
Ko bi to mogao ocekivat. Bas sam ostao iznenađen al ne žalim se

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
miksi2 kaže...
...

Preko njega krene i stigne do NAND Write Start!!! i stane... i čekam preko 20ak minuta i više i ništa se ne dešava...

Drugi kabel, drugi port drugi komp sa drugim OSom...

15 godina
neaktivan
AudioGorilla kaže...
Zanimljivu situaciju sam doživio
Godinu i pol dana imao galaxy s6 bez greske i neki dan se prestao punit tj pisalo da se puni ali bio na 0% stalno
Odnio ga na servis
I danas me zovu iz t-coma i kazu da mi je odobren zahtjev za potpuno novi uređaj haha s time da uz neku nadoplatu mogu i drugi, skuplji neki ili besplatno novi S6
Ko bi to mogao ocekivat. Bas sam ostao iznenađen al ne žalim se

Fino od njih jer su ponudili novi uređaj. Pa i da uzmeš S6 ponovo nije greška. Uređaj je zvijer još uvijek. 

10 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
matrix777 kaže...

Mora valjati na bilo kojem firmwareu. Mozda si stavljao neki mod koji gasi ussd ili je vec bio stavljen.

pogledaj jos ovo

nisam ništa stavljao niti rutao. samo vipov cro flashao. ništa ne pomaže. 

15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava

Da li netko može pomoći. Nako promjene ekrana zbog crnog polumjeseca u lijevom gornjem kutu na Galaxy S6 Edge u Smartsonu ( Agramservis ) pojavilo mi se bljeskanje ekrana u području tipkovnice. To se ne javlja stalno nego u nepravilnim razmacima i nemogu povezati sa čime je to u vezi. U Smartsonu su mi opet resetirali software, nakon moje ponovne pritužbe po drugi puta nakon toga napravili kompletnu diagnostiku i njihov zaključak je da ugređaj radi u granicama tvorničkih parametara te da je problem u instaliranim trećim aplikacijama (nakon zamjene ekrana je još 2 puta bio još na servisu). Po treći puta im neću nositi mobitel na servis. Svi programi koji su na njemu su povućeni je učitan sa google računa i ti programi su apsolutno isprabvno bez problema radfili od 12 mjeseca do 10 mjeseca ove godine. Da li netko zna da li je MR servis ovlašten za Samsung mobilne uređaje ( vrijedi garancija) ? Da li mi netko može pomoći savjetom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 10:25 (Smokey1976).
16 godina
Stavi fotku ako mozes
9 godina
odjavljen

Zar se ne moze putem screenshota utvrditi je li greska u ekranu ili neem drugom? Ako je ekrna na screen shotu se to ne bi trebalo vidjeti ili ja pogresno mislim....

16 godina

Ako mislis na ovo zuto....to je defekt ekrana, trebali bi ga zamjeniti ali ne mozes dobit novi.

Ja sam imao burninan status bar i tipkovnicu nedugo nakon 2 mjeseca....da nisam platoo 150$ ne bih dobio novi.

Pretpostavljam da je u HR odgovoran Agram, MR, Mobis.

12 godina
Smokey1976 kaže...

Da li netko može pomoći. Nako promjene ekrana zbog crnog polumjeseca u lijevom gornjem kutu na Galaxy S6 Edge u Smartsonu ( Agramservis ) pojavilo mi se bljeskanje ekrana u području tipkovnice. To se ne javlja stalno nego u nepravilnim razmacima i nemogu povezati sa čime je to u vezi. U Smartsonu su mi opet resetirali software, nakon moje ponovne pritužbe po drugi puta nakon toga napravili kompletnu diagnostiku i njihov zaključak je da ugređaj radi u granicama tvorničkih parametara te da je problem u instaliranim trećim aplikacijama (nakon zamjene ekrana je još 2 puta bio još na servisu). Po treći puta im neću nositi mobitel na servis. Svi programi koji su na njemu su povućeni je učitan sa google računa i ti programi su apsolutno isprabvno bez problema radfili od 12 mjeseca do 10 mjeseca ove godine. Da li netko zna da li je MR servis ovlašten za Samsung mobilne uređaje ( vrijedi garancija) ? Da li mi netko može pomoći savjetom.

mozda tipkovnica neka koju koristis radi taj problem ako mozd akoristis neku drugu, jer bas nekako na poziciji di se ona otvara, pa kad se zatvori ostane bug. probaj neku drugu staviti

11 godina
neaktivan

Ovdje potrazi lokalne servise: http://www.samsung.com/hr/support/servicelocation/

0 0 hvala 0
9 godina
Almin94 kaže...
miksi2 kaže...

Isprobaj Odin v3.10

ta ti se greška javlja jer ideš na nižu verziju firmwwarea.  verzija koju instaliraš je G920FXXU3COIA. provjeri koja verzija ti je trenutno instalirana, ako si instalirao update-ove onda imaš G920FXX4...

ovo boldano 3 ili 4 ti je ključna stvar. isti problem sam i ja imao i jedva. skini na sammobile BTU ili XFE firmware (može i neki HR) samo da je taj broj veći ili isti trenutnome.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice