Pa ako ima razbuđenih da linkaju najbolji način roota (da ne okine knox). Uređaj kupljen u t-mobile.
Nemoj rootat jer je za S6 nepotrebno!!!
Nemoj rootat jer je za S6 nepotrebno!!!
R36 nisi mi odgovorio, ajd ako mos pls.. Hvala unaprijed
http://www.sammobile.com/firmwares/download/66452/G920FXXS3DPB1_G920FOXA3DPAE_XEF/
jucer stavio prvog francuza i napravio update, jutros skino u pola 8 sa punjaca, i evo slike od malo prije.
Loše jer je takva i meni bila...stavi ovog drugog francuza
Koji vam je problem stavit normalan OTA update i bit miran... za 15min SoTa, ne vjerujem kroz sta ste sve voljni proc.
Šta da ti ja na tko odgovorim...čim si to napisao ne kužiš priču.
A prolazak kroz sve to traje 2min (Odina)
ok, hvala na linku al ne pomaze jer moj je SM-G925F
Ovo je i meni najveći minus ne-rootanja... Uz smanjenu uporabivost Titanium Backupa
P.S. Je li ROM na stranici http://www.sammobile.com/firmwares/download/66452/G920FXXS3DPB1_G920FOXA3DPAE_XEF/ zasad "najbolji" za ovaj mobitel (Pod najbolji mislim na najduže trajanje baterije i najmanje bloatware-a)?
Sorry na kašnjenju...posao!!
Ti ne možeš stavit ovaj za S6., mora obavezno biti za S6 edge +. Tvoj model mobitela je Samsung S6 edge + (SM-G928F)
Koliko vidim cijela Europa ima isti firmware - G928FXXU2BPB6_G928FVFG2BPB6_SIM
Ja sam imao prije na S6 od (Si mobile) Slovenci - odličan je bio. Čist bez ikakvih aplikacija.,i update rade odmah. Nema čekanja kao kod naših operatera.
Mogu ti preporučit znači taj od (Si mobile) http://www.sammobile.com/firmwares/download/66361/G928FXXU2BPB6_G928FVFG2BPB6_SIM/
http://www.sammobile.com/firmwares/download/66452/G920FXXS3DPB1_G920FOXA3DPAE_XEF/
jucer stavio prvog francuza i napravio update, jutros skino u pola 8 sa punjaca, i evo slike od malo prije.
Loše jer je takva i meni bila...stavi ovog drugog francuza
Koji vam je problem stavit normalan OTA update i bit miran... za 15min SoTa, ne vjerujem kroz sta ste sve voljni proc.
Šta da ti ja na tko odgovorim...čim si to napisao ne kužiš priču.
A prolazak kroz sve to traje 2min (Odina)
ok, hvala na linku al ne pomaze jer moj je SM-G925F
Ok., onda si nađi na sammobile firmware za tvoj model.
Package Disabler Pro - 1 dolar košta i ja sam ga kupio.
Na MM ga ne koristim jel ne treba.
Stvarno mob radi za čistu pohvalu.
Evo danas svako malo na gmailu...whats app, surfanje, pozivi..., konstantno na 4G mreži (što nije zanemarivo jel to najviše troši bateriju). Sot : 1:55min i još mi je ostalo 44% baterije.
Sad da idem negdje van,kavica,večera i sl... izdržao bi do 23:00/24:00h bez beda.Znači kompletan dan mob izdrži.,i još bi ziher 20% baterije ostalo.
Sorry na kašnjenju...posao!!
Ti ne možeš stavit ovaj za S6., mora obavezno biti za S6 edge +. Tvoj model mobitela je Samsung S6 edge + (SM-G928F)
Koliko vidim cijela Europa ima isti firmware - G928FXXU2BPB6_G928FVFG2BPB6_SIM
Ja sam imao prije na S6 od (Si mobile) Slovenci - odličan je bio. Čist bez ikakvih aplikacija.,i update rade odmah. Nema čekanja kao kod naših operatera.
Mogu ti preporučit znači taj od (Si mobile) http://www.sammobile.com/firmwares/download/66361/G928FXXU2BPB6_G928FVFG2BPB6_SIM/
evo skida se,pa cu ga sutra staviti ..daj mi reci jel i ovdje ima mozda onaj korak sa onim sakrivenim fajlom sto se treba posbeno staviti??
probam drugog francuza, probam EU, nece pokaze fail, probao u 5 drugih portova na kompu ni jedan ne zeli ucitati kao da je mob ukljucen, prvi francuz prolazi bez problema.
sad kad spojim kabel se cuje na kompu da se spojio i odma ga odspoji. nije mi jasno di je sad problem, budem popizdio sve cu porazbijati
probam drugog francuza, probam EU, nece pokaze fail, probao u 5 drugih portova na kompu ni jedan ne zeli ucitati kao da je mob ukljucen, prvi francuz prolazi bez problema.
sad kad spojim kabel se cuje na kompu da se spojio i odma ga odspoji. nije mi jasno di je sad problem, budem popizdio sve cu porazbijati
Pa nije ti to do portova na USB-i.
Jel ti on krene radit i stane na hidden failu?? ili ti ga uopće ne nađe Odina kada ga spojiš??
Instaliraj Samsung info aplikaciju s google playa i reci mi pod CSC CODE što ti piše pod : Available CSC code - ili napravi screenshot.
Ma odig ga ocita, al cim stisnem start tu kaze fail
ne mogu instalirati jer sam napravio reset i sad mi stoji u downloadu i pokusavam vec sat vremena nes napraviti al ne ide.
evo ovo izbaci i na prvom francuzu kojem sam uspio neki dan instalirati. nakon sto izbaci tu gresku mi ga disconecta
Neko isprobao novi Germany rom?
ne mogu instalirati jer sam napravio reset i sad mi stoji u downloadu i pokusavam vec sat vremena nes napraviti al ne ide.
evo ovo izbaci i na prvom francuzu kojem sam uspio neki dan instalirati. nakon sto izbaci tu gresku mi ga disconecta
Imao sam isti problem sa tim drugim francuzom prekjučer. Probao uštekat u drugi usb port i odmah je počeo bootat. Tako se kod mene rješilo.
Imao sam isti problem sa tim drugim francuzom prekjučer. Probao uštekat u drugi usb port i odmah je počeo bootat. Tako se kod mene rješilo.
ma u drugim portovima mi u opce ne zeli ucitati mob, uspio sam da mi ucita u drugi al opet isto baca, sad cu na poslu probati ponovo, imam oba francuza ovaj novi njemacki i EU pa cemo vidit dal ce i jedan htijeti.
I, dojmovi? :)
I, dojmovi? :)
nez stavio prije 5min jos je rano za reci
malo mi je u pocetku trzalo na nekim mjestima, sad nez jel to zbog toga sto nisam pravio factory reset poslje dizanja iz odina ili sta
inace kad stavljam rom iz odina, prvo napravim factory reset i wipe cache, dignem rom i opet ponovim postupak factory reset i wipe... a sad nisam ponovio postupak poslje dizanja roma samo prije dizanja, nez jesam trebao ili ne al ako bude stucalo i poslje obicnog reseta mobitela napravit cu factory reset
ovako sve ostalo je ok, ima par gluposti koje dodu sa romom tipa fb, chrome, neke njemacke gluposti, pizza.de i slicno al sve se da deinstalirati ili iskljuciti
Ako je samo nadogradnja onda trza zato. I meni je prije i poslije reseta bilo nebo i zemlja razlika...
obicnog reseta mobitela, ili vracanja na tvornicke(factory reseta)?
Factory reset.
eto napravio factory reset po preporuci kolege, kad sve poslozim javim kakvi su dojmovi...
nez stavio prije 5min jos je rano za reci
malo mi je u pocetku trzalo na nekim mjestima, sad nez jel to zbog toga sto nisam pravio factory reset poslje dizanja iz odina ili sta
inace kad stavljam rom iz odina, prvo napravim factory reset i wipe cache, dignem rom i opet ponovim postupak factory reset i wipe... a sad nisam ponovio postupak poslje dizanja roma samo prije dizanja, nez jesam trebao ili ne al ako bude stucalo i poslje obicnog reseta mobitela napravit cu factory reset
ovako sve ostalo je ok, ima par gluposti koje dodu sa romom tipa fb, chrome, neke njemacke gluposti, pizza.de i slicno al sve se da deinstalirati ili iskljuciti
Ček, FB je istemska aplikacija na DBT-u? Jel se može uninstalirati?
Hvala za info, ja onda ostajem na XEU do daljnjega :)