Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.932
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
VeNN kaže...

Pitanje za ekipu na ne-tele2 MM ROM-ovima; da li vam application manager izgleda kao na LP (ss1) gdje možete vidjeti running apps i RAM usage ili je svima na MM isto kao i kod mene (ss2)?

Ugl, tražim RAM manager kakav je bio na LP. Uspio sam doći do aktivnih aplikacija preko Smart Managera, ali nije to to. Probao sam gledati na drugim logičnim mjestima, ali ništa, a ne bi radi tako banalne stvari htio skidati još neku aplikaciju (ali ako nejde, slobodno bacite preporuku).

Ovo što je kod tebe SS1 je sad prebačeno u developer options...

Ne znam zašto su to napravili, ali prebačeno je u "napredne postavke".

14 godina

Ja cu ponovno napraviti fr , wipe i ostale gluposti ali iz recoverya i zatim vratiti samo slike i glazbu. Mozda i stavim francuza, jer nisam baš zadovoljan sa ovim romom. Baterija mi je očajna, šteka do te mjere da surfanje nije moguce. 

Kako sam instalirao i što sam napravio? Cekao sam OTA od Tmobile i instalirao. Nisam izgasio package disabler pro (vjerojatno prva greška). Zatim nakon instalacije sam iz postavki resetirao sve i vratio preko onog samsung recovery podatke no on vrati i postavke i slicne šeme (druga greška). Ponovno sam sam disejblao neke stvari sa package disablerom umjesto da sam uzeo popis stvari sa LL s kojima sam bio prezadovoljan kad sam ih izgasio. Nakon toga baterija uzasna, znaci 2 sata SOTa u najboljem slucaju. I što je najbolja fora gsam i batery ne govore da nešto cucla bateriju, sve se cini ok. Jedno govori da mi textra ubija bateriju (pokusao sam reinstal, install) a drugo (gsam) govori da mi sve podjednako cucla bateriju. 

Samo mi je sada odluka dali da stavim francuza ili da idem na tmobile pokusaj 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta te sprecava da probas francuza a uvijek se mozed vratiti na tmobile....

10 godina
neaktivan

Hvala, to je to! Enableao sam dev opcije, ali uopće nisam gledao tamo za ram.

Koliko vas koristi theme store? Neugodno sam se iznenadio kad nakon FR nisam više mogao naći teme koje sam koristio na LP. Taman nađem odličnu temu i radi normalno na mm prije fr, a sad gledam i ne vjerujem da nema pola tema koje su prije bile u store-u. Svašta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 10:08 (VeNN).
9 godina
odjavljen

A sto gledas ram? ikad mi nije ni palo na pamet koliko trosi rama ;) bas me briga ;)

10 godina
neaktivan

Nije toliko stvar u RAM-u nego procesima koji se vrte u pozadini. Obzirom da imam ~60-ak aplikacija, tu i tamo provjerim što se sve vrti u pozadini i ubijem nepotrebno (ir remote ako ne koristim, wi fi direct procesi koji ostanu nakon korištenja a ne ugase se itd.). Iako, super im je ona fora s optimizacijom aplikacija gdje se automatski gase kad nisu u upotrebi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dali koristite package disabler pro na MM? Ako da, imate li listu procesa koje ste disejblali i koliko vam je prosjecno vrijeme SOT-a? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

kupio sam preko njuškala od jednog lika S6 ali verziju od AT&T SG920A i nema hrvatski jezik za sustav. da li netko zna kako instalirati hrvatski i da mi pošalje jer lakše mi je koristiti mobitel na hrvatskom iako mi je dobro i na engleskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ima li netko da nije dobio update na MM za Galaxy S6 Edge (Tele2)?

0 0 hvala 0
14 godina

Dobio mali update za francuza upravo sad. 50-tak MB...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

poz,ne radi mi samsung smart switch nakon dolaska na 6.0,jeli tako i kod vas ili?

Acta, non verba.

0 0 hvala 0
13 godina

JA i dalje nikako riješiti problem sa fejsom, i dalje piše povezivanje nije moguće ma šta god radio -.-"

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

To ti je Bozji znak da se okanis te napasti od fejsa.

14 godina
neaktivan

jeo ga patak, evo ovi iz Samsunga očito čitaju naš forum i prepisuju, baš o ovome sam pisao na 84 stranici ove teme pred mjesec-dva ;-) :

http://www.gizmag.com/galaxy-s7-vs-galaxy-s6-comparison/42047/

http://diyaudio.com.hr/

0 0 hvala 0
14 godina
Jesi napravio update SSa na zadnju verziju?
12 godina
1samek kaže...

Dobio mali update za francuza upravo sad. 50-tak MB...

imam francuza ali jos nisam dobio ni jedan update

12 godina

Dosao i meni danas, security bla bla...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jole iz Rijeke aj instaliraj Metal for Facebook

0 0 hvala 0
13 godina

Evo i meni doso... 1260mb, samo lagano... S6 Edge.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Evo dosao je i na S6 Edge od moje zene.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Evo dosao je i na S6 Edge od moje zene.

Pozdravi ženu.

10 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

poz,ne radi mi samsung smart switch nakon dolaska na 6.0,jeli tako i kod vas ili?

Koji točno dio ti ne radi? Imaš na zadnjih par stranica o tome.

10 godina
neaktivan
stops110 kaže...
gorguc kaže...
Ja bas nisam nesto zadovoljan nakon nadogradnje.
Gmail push mi ne radi (jos istrazujem zasto)

Znaci nisam jedini...

Prije bi mailovi (notifikacija) dosla iste sekunde kada bi mail dosao. Sada ili ne dode uopce ili dode sa par sati zakasnjena...
Ne znam u cemu je problem, postavke su ostale iste nakon updatea, prosao sam kroz sve zivo i sve je ukljuceno da se synca

Od jučer mi je samo na podatkovnoj i sad radi uredno. Kada šaltam između wifija i podatkovne, onda očigledno negdje "zaglavi" i prestane provjeravat dok ne napravim ručno sync.

Inače mi je Smart network switch na OFF, a Keep Wi-Fi on during sleep na ALWAYS.

Torent kaže...
Odradite reset jer neke stvari na mm rade drugačije nego ranije. Meni hr senzor nije radio malom nadogradnje alu poslije testa radi uredno

Odrađen je reset iz recovery moda, odmah nakon upgrade-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 7:31 (gorguc).
13 godina
neaktivan

MM mi je obično sranje za bateriju...lošija mi je za 15-20% naspram LL.

Svaka čast MM na svemu ali ja se vračam na LL.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja stari mislim da je tebi nešto sa mob. u qurcu.

Meni je baterija na MM osjetno bolja. Na LL bi mi jedva izdržala do 19h a na MM bez beda cili dan s tim da me je brat navuka na neki biljar kojeg igram zadnjih tjedan dana.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina

Nakon tjedan dana korištenja MM na edgeu iman samo pozitivna iskustva. Baterija mi je bolja, osjetno. Edge je sad funkcionalniji. Nikad nisan ima problema sa fingerprint skenerom, al' sad mi se čini da je ovaj zeru i bolji.

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Usporedba kamere s novim S7. Moram priznati da i nije neka velika razlika, očekivao sam više od S7. Na prezentaciji su ušminkali taj low light i prikazali ga kao revoluciju, ali ne vidim baš neki ogromni pomak. Možda je potrebno više usporednih low light fotki da S7 dođe do izražaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bilo bi lijepo da softverski rijese i za s6 always on display

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mariolla79 kaže...

Bilo bi lijepo da softverski rijese i za s6 always on display

Tocno to, nije mi jasno zasto nije doslo sa MMom. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Treba nešto i prodati novi telefon, a always on je jedan od featurea za to. Sumnjam da će ga ubaciti u nekom budućem apdejtu, prije ćemo vidjeti neku neslužbenu app za to.
S druge strane, s6 ionak ima slabašnu batku, ne znam kak bi to išlo zajedno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice