Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.025
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

https://twitter.com/SamMobiles/status/554710858648268800

izgleda da bi mogli i 5.0.2 uskoro dobiti 

0 0 hvala 1
14 godina

Što dirat nešto kad valja,ja ćekam službenu verziju!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
ibosilj kaže...
vrx kaže...

sranje, vjerojatno više nije ip67, koliko god oni tvrdili...

nego, i ja primjećujem da je tema malčice zamrla...

što nitko ne isprobava lolipop? vidim da su 2-3 ofišl verzije vani.

ja se još dvoumim da okinem taj famozni knox i da probam :)

doduše, nije da imam potrebe, stvarno sve radi,

stavio nova launcher samo zato jer se može postaviti veći grid na screenu,

inače, TW i nije tako loš kako ga ljudi pljuju, al me smeta mala mogučnost customizacije.

možeš probati slobodno nebude se knox okinul (ako flesas preko odina sluzbenu verziju), preporucam ti factory reset nakon kaj se prebacis na lollipop (ak se prebacis)

ja sam na poljskom od samog pocetka i sve radi odlicno, baterija mi je nesto bolja, pogotovo u standby-u, jedino kaj me smeta je to kaj se recent apps menu sporije otvara dok imas puno aplikacija otvorenih

taj dio kužim, al me zasad ne tjera,

pogotovo kad čitam da nexusi imaju problema sa gubljenjem poziva, odnosno zvuka na lolipopu,

a i vidim da s5 nije imun na pokoj bug tak da rađe čekam EU ofišl

ibosilj kaže...

https://twitter.com/SamMobiles/status/554710858648268800

izgleda da bi mogli i 5.0.2 uskoro dobiti 

ovo je fina vijest :)

volegradele kaže...

Što dirat nešto kad valja,ja ćekam službenu verziju!!

pa trenutno i ja imam takav stav, iako me "grebe" da barem root-am

jedina stvar koja me ubija u pojam (al da se preživjeti) je hangout app, imam onaj bug di ne prebaci na novu pristiglu poruku ako je tipkovnica na display-u, nego tekst ostane "iza" nje :/

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 21:16 (vrx).
10 godina
neaktivan

Imam lollipop 5.0 ovaj poljski, g900f je kod mene s5. Uredjaj je fluidan da fluidniji ne moze biti, nema nikakvih bugova za sada koliko ga koristim a koristim ga dugo. Garanciju neces izgubiti. Ljepsi mi je i dizajn svega sto se tice lollipopa, baterija nesto bolja a osjetim neke promjene pozitivne i u kameri koja je isto tako doradjenija na lollipopu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moja topla preporuka za lizalicom...imao sam ih sve nebrendirane do sad i svi od reda rade poprilicno dobro

trenutno sam na Švicarskom....vidim da su poceli sada svakim danom pristizati novi 5.0 tako da vise nema razloga za cekanje

palite odin i uzivajte u lizalici

knox naravno 0×0 

Ali da vas pitam usput, dali vama radi Smart Remote tj. dali mozete upaliti TV ?

Imao sam S4 i na njemu takoder nisam mogao upaliti TV ( Panasonic, Grundig ) instalirao sam WatchON i on je radio savrseno, dakle bez ikakvih problema TV sam mogao upaliti preko WachON app sa S4

e sad nedavno sam uzeo S5 i na njemu imam predinstalirani Smart Remote koji naravno nemoze upaliti TV (sve ostalo radi ali upaliti TV nemoze ) pokusavam instalirati WatchON ali vele od 1.1.2015 se app "gasi" 

imali li tko slicnih problema ?

Galaxy S5

1 0 hvala 0
15 godina
drazen991 kaže...

Moja topla preporuka za lizalicom...imao sam ih sve nebrendirane do sad i svi od reda rade poprilicno dobro

trenutno sam na Švicarskom....vidim da su poceli sada svakim danom pristizati novi 5.0 tako da vise nema razloga za cekanje

palite odin i uzivajte u lizalici

knox naravno 0×0 

Ali da vas pitam usput, dali vama radi Smart Remote tj. dali mozete upaliti TV ?

Imao sam S4 i na njemu takoder nisam mogao upaliti TV ( Panasonic, Grundig ) instalirao sam WatchON i on je radio savrseno, dakle bez ikakvih problema TV sam mogao upaliti preko WachON app sa S4

e sad nedavno sam uzeo S5 i na njemu imam predinstalirani Smart Remote koji naravno nemoze upaliti TV (sve ostalo radi ali upaliti TV nemoze ) pokusavam instalirati WatchON ali vele od 1.1.2015 se app "gasi" 

imali li tko slicnih problema ?

isprobao smart remote na nekih cca 10tak televizora i svojoj klimi, i svugdje uredno radi :)

no međutoa, pošto imam android tv box koji ne radi na smart remote (samsungova verzija), koristim Smart IR remote 

jedino je malo "kompliciranije" za namjestiti pošto moraš znat model uređaja koji spajaš ili barem približno seriju ili napikavaj na ponuđene modele dok ne naletiš na ispravan kod

al kad ga poštelaš sve radi uredno.

13 godina
neaktivan

Koristim ja Smatr IR Remote  i on naravno radi bez ikakvih problema

ali ovaj samsungov smart remote ne,  cak vidim na TV-u da indikator blinka ali ipak ga ne moze upaliti, a ista stvar mi je bila i na S4

Galaxy S5

0 0 hvala 0
15 godina

onda je to vrlo vjerojatno do tv-a (odnosno ne podržavanja istog), jer prepostavljam da sve te aplikacije rade po principu kodova uređaja kao na zamjenskim daljincima.

moj tv je "prastari" LG lcd, skoro 5 i kusur godina.

al čisto za provjeru, nedavno je bio update aplikacije, jel imaš najfriškiju verziju 7.11.0.14?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 10:25 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam... netko je pisao da priliko otkljucavanja uredjaja putem orginalnog koda se gubi garancija. Moze netko potvrditi, jer sam danas zvao covjeka i kaze da 100% garancija ostaje i nevidi se nigdje da je otkljucavan ako se s kodom otkljuca pomocu serijskog broja... budem ucinio unlock ovih dana pa vam javim

0 0 hvala 0
15 godina

Meni ovaj stock remote radi uredno na LM660S.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Smart IR ima tipkovnicu? Pitam zato jer mi se sere kad upalim tv pa moram ici slagat netflix ili amazon video pa moram upisivat email i pass sa onim retardiranim strelicama slovo po slovo.
13 godina
neaktivan

Evo sad sam pokusao i na LG TV-u i ista prica....tako da sumljam da je do telke

Gledam sada da nemam navedenu verziju aplikacije...a nemogu je ni azuritati na noviju

Galaxy S5

0 0 hvala 0
16 godina

Ja koristim smart remote ovaj kaj je bio instaliran odma.

Nikad problema imam 10-ak uredaja spojenih, televizori svakakvi, imam liniju sony iz 2000godine koju mogu palit gasit i pojacat smanjit. Jedino nisam nasao za pioneer liniju iz 90-ih kod. 

Inace radi super. Probao sam to na galaxy s4mini tam je lag katastrofa. A tu je bolje od daljiskog :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavio ovaj :
http://www.sammobile.com/2015/01/13/samsung-rolling-out-android-5-0-lollipop-update-to-the-galaxy-s5-in-the-uk/

Konačno to izgleda kako treba, TW je ispeglan, osjetno ubrzanje, kako njega, tako i kamere, galerije. nema laga kod imenika, poruka..
Jedino standardno steka recent aps.

Preporuka ko se ne zeli za*ebavati sa costum romovima.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ludimata kaže...

Stavio ovaj :
http://www.sammobile.com/2015/01/13/samsung-rolling-out-android-5-0-lollipop-update-to-the-galaxy-s5-in-the-uk/

Konačno to izgleda kako treba, TW je ispeglan, osjetno ubrzanje, kako njega, tako i kamere, galerije. nema laga kod imenika, poruka..
Jedino standardno steka recent aps.

Preporuka ko se ne zeli za*ebavati sa costum romovima.

Koji si prije koristio?

16 godina

Poljski drugi.
Iako sad kad sam vratio aplikacije sve, osjeti se teret,ali, opet, osjetno bolje nego poljak.

14 godina
neaktivan

Stigao na VIP ovog trena....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina

Dali mi je dovoljno da provjeravam dali je stigao update na Tmobile ( settings > general > software update ) 

Ili moram spajat na komp pa preko kiesa ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ti nudi preko mobitela ili kaže da su najnovije aktualizacije gore a onda znači da nema nadogradnje i nemaš potrebe preko Kiesa,

ja moram preko Kiesa jer je rotan pa mi preko moba javlja da je software mijenjan ali mi preko Kiesa daje nadogradnje !

Ali vidim daa je i Tmobile stigao

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 12:53 (robijan).
15 godina

a jel se zna kad tele2 izbacuje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nebi preporucao da updateate na 5.0 od VIPa, jer steka prejako.

Ja sam updateao i nisam nimalo zadovoljan...
Bit ce bolje... nadam se...

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Jesi napravio factory reset?

14 godina
neaktivan

ja nemam u ponudi update, vip, nije rootan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zstef kaže...

Jesi napravio factory reset?

nisam, imam previse stvari pa zato...

Autoclimb kills more people than AIDS
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 22:03 (Svrzic).
17 godina
odjavljen
Svrzic kaže...

Nebi preporucao da updateate na 5.0 od VIPa, jer steka prejako.

Ja sam updateao i nisam nimalo zadovoljan...
Bit ce bolje... nadam se...

Samsung ne moze napraviti softver koji ne steka, ja vise ne znam ko je ludji tu, oni jer ne mogu to slozit kak spada ili ljudi koji kupuju Samsung, a vec zadnje 3 generacije stekaju.

S3 sam moro prodat nakon par mjeseci, to je bilo katastrofa, iPhone 4 ga je pojeo s fluidnoscu dok je jos bio na iOS 6.

Btw. ,meni je na Nexusu popunjeno 27/32 GB pa lagg osjetim jednom u 2 mjeseca ako me potrefi, tak da to nije razlog.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 23:35 (Edge).
16 godina
neaktivan

Ekipo imam problem.

Ne mogu preko odina flashat vipov lolipop 

Javlja fail na (pretpostavljam zadnjim koracima) hidden.img

Reinstalirao usb drivere, kies3 probao i sa i bez njega...ugasio antivirusni...pokusavao vise puta

sad se mob ne moze upaliti: firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again.

HELP!

MSI GX630
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 8:03 (monkeymoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tko god ne napravi factory reset nema se pravo žaliti na štekanje.

17 godina

Googlaj malo, al mislim da ćeš morati uključit reparticioniranje u odinu.

Zašto nisi upgrade-o preko Kies-a?

16 godina
neaktivan

Eto...jer sam zelio clean instal.

A sad drek...evo nece ni na drugom compu sa windows 7.

MSI GX630
16 godina

Clean install? ako si bio na stock romu, apsulutno bi imao isti "clean" instal apdejto ga preko odina,kiesa ili preko zraka..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice