Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 672.925
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
thebatman kaže...
nex987 kaže...

da

Nije ti do moba. Frendu isti problem. Stavio ja svojj TELE2 karticu u njegov i radi bez greske, a on svoju vip u moj i opet zeza. Dakle nesto je do njih.

Ja koristim vip-ovu mrežu,nikakvih problema.

10 godina
neaktivan

Vec sam pisao da sam imao problem sa kamerom, tj. kamera nije radila nasumicno, samo se pojavi poruka "GREŠKA KAMERE" i kamera ne radi dok se telefon ne resetuje, nakon restovanja radi neko vrijeme i problem opet isti, i problem za pregrijavanjem. Danas sam odnio mob na servis i covjek mi rekao da ce biti popravljeno u toku dana, maloprije odem po telefon i u garanciji pise da je navedeni kvar uocen, DA JE KAMERA PROMJENJENA i NEKI "PBA" sta to znaci, i zanima me da li je neko imao isti problem i da li je uopce moguce zamjeniti kameru na ovom telefonu i to  za par sati i taj neki PBA koji ne znam ni sta znaci, pa eto ako neko zna volio bi da mi odgovori. Nekako mi je sve ovo sumnjivo, Agram servis mi je radio popravku. Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
clublife kaže...

Vec sam pisao da sam imao problem sa kamerom, tj. kamera nije radila nasumicno, samo se pojavi poruka "GREŠKA KAMERE" i kamera ne radi dok se telefon ne resetuje, nakon restovanja radi neko vrijeme i problem opet isti, i problem za pregrijavanjem. Danas sam odnio mob na servis i covjek mi rekao da ce biti popravljeno u toku dana, maloprije odem po telefon i u garanciji pise da je navedeni kvar uocen, DA JE KAMERA PROMJENJENA i NEKI "PBA" sta to znaci, i zanima me da li je neko imao isti problem i da li je uopce moguce zamjeniti kameru na ovom telefonu i to  za par sati i taj neki PBA koji ne znam ni sta znaci, pa eto ako neko zna volio bi da mi odgovori. Nekako mi je sve ovo sumnjivo, Agram servis mi je radio popravku. Hvala :)

Moguče je zamijeniti ako imaju dijelove u servisu.PBA bi trebalo biti ovo: http://www.ebay.com/itm/Antenne-Flex-Cable-PBA-SUB-Samsung-Galaxy-S5-G900-GH96-07166A-100-Original-/151433069266

10 godina
neaktivan

Hvala ti, i telefon je resetovan na fabricko stanje, nekako sumnjam u sve ovo, pa eto ako ima jos neko da je imao slican problem volio bi da odgovori. Da li je sve to uradjeno kako treba  da li je i dalje vodootopran, jer ipak mislim kad se nesto vadi pa stavlja da to vise nije to to, kao iz "fabrike" :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 19:43 (clublife).
16 godina
spajder68 kaže...

Voza se CM12,sve radi ko zmaj!!!

Stavio si ga sa Odinom?

14 godina
neaktivan

Nemre odinon ide sa TWRP touch recovery-om ili nekim drugim.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Moze li neko preporuciti originalnu zastitnu foliju i masku, zelim da promjenim pa zelim originalno

0 0 hvala 0
16 godina

kolko ti baterija traje na CM12?

14 godina
neaktivan
ludimata kaže...

kolko ti baterija traje na CM12?

Ovisi,5/6h,svako malo nova nadopuna pa se teško sastat sa baterijom.

11 godina

Jesi jos na cm12 ili si se vratio na tw?

Ja sam odlucio flashati svoj, ali ne znam nili cm12 ili neki tw based. 

Kod cm12 me privlaci novi dizajn, animacije i fluidnost, ali snimam dosta fotografija i videa pa me strah da kamera nije dorasla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Jesi jos na cm12 ili si se vratio na tw?

Ja sam odlucio flashati svoj, ali ne znam nili cm12 ili neki tw based. 

Kod cm12 me privlaci novi dizajn, animacije i fluidnost, ali snimam dosta fotografija i videa pa me strah da kamera nije dorasla.

Onda nema druge nego neki custum rom na bazi TW tipa alianc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716535 ,ako si ljubitelj thema i razno razne cutumizacije.BTW exclusive final preview android 5.0 lollipop:http://www.sammobile.com/2014/11/21/exclusive-second-preview-android-5-0-lollipop-on-the-galaxy-s5/ 

16 godina

ides... {#}

13 godina

Haha eto zahvaljujuci mučenju kolege spajdera uspio sam stockati fino s5. Knox i dalje na 0x1 ali nosio sam bio s4 na garanciju koji je imao to i nisu ništa rekli. Bio je hardverski kvar doduše.

Ako nekog zanima prodajem ga za 2400kn sa 64gb karticom LP i hvala još jednom na pomoći kolega :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Haha eto zahvaljujuci mučenju kolege spajdera uspio sam stockati fino s5. Knox i dalje na 0x1 ali nosio sam bio s4 na garanciju koji je imao to i nisu ništa rekli. Bio je hardverski kvar doduše.

Ako nekog zanima prodajem ga za 2400kn sa 64gb karticom LP i hvala još jednom na pomoći kolega :D

Ništa,zato i moj otplovija jutros stavija,popodne odletija.BTW malo ti je mala cijena ako je stroj tip top.

17 godina
neaktivan

Zas si ga prodo vec?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma ostajem na istom brendu,dva terminatora držat previše za mene,tako da sam se od jednog morao rastat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozz,

imam priliku uzeti novi zapakirani s Vip garancijom za 2800?

Jel to ok cijena?

Inače prelazim s G2 koji je već drugi telefon na servisu zbog žute fleke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok je cijena.

14 godina

Pozdrav, evo i ja se pocastio ovim telefonom. Presao sa G2 (treceg sa zutom flekom na ekranu) i zadovoljan sam. 

Medjutim ima jedna banalna stvar koja me muci. Koja vam je boja led notifikacije kad dobijete poruku na viber? Meni je neka bijelo zuta, na g2 mi je bila ljubicasta kak i treba..

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvone07 kaže...

Pozdrav, evo i ja se pocastio ovim telefonom. Presao sa G2 (treceg sa zutom flekom na ekranu) i zadovoljan sam. 

Medjutim ima jedna banalna stvar koja me muci. Koja vam je boja led notifikacije kad dobijete poruku na viber? Meni je neka bijelo zuta, na g2 mi je bila ljubicasta kak i treba..

Hvala unaprijed!

14 godina
neaktivan

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ako ocu flashati tu poljsku verziju preko odina dali treba nekaj dodatno jos uz to (modem ili kajgod) ili je to to? (kupljen u vipu, otkljucan)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 10:36 (ibosilj).

0 0 hvala 0
16 godina

ma tko bi li reko, tko bi li se nado...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ibosilj kaže...

ako ocu flashati tu poljsku verziju preko odina dali treba nekaj dodatno jos uz to (modem ili kajgod) ili je to to? (kupljen u vipu, otkljucan)

14 godina
protjeran

ja sam ga stavio preko odina i zasad mi se cini da je sve u redu, jedini bug koji sam primjetio je da krivo prikazuje postotke potrosnje baterije, trajanje baterije mi se cini oke (ko i prije) al to budem videl tek za par dana sigurno, sve animacije idu glatko i nema nikakvog laga, fingerprint scanner radi puno bolje, kak god prst povucem preko uvijek mi dobro ocita, na antutu sam dobil malo preko 44k score(nesto sitno bolje nego na kk)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dosao mi update na Kiesu - Android 5.0. ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 16:13 (Almin94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je drago sto su napokon sredili taj fingerprint scanner, i sada cak i vibrira ako je otisak tocan. Odusevljen sam. Jedino sto mi smeta jest to da kad je na lockscreenu ne mogu vidjeti ikonice od notifikacije u gornjem lijevom kutu nego mi pise "T-mobilre".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vi što ste napravili update na 5.0, dali ste radili reset poslije ?

PSN ID: ST1950
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 19:45 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Vi što ste napravili update na 5.0, dali ste radili reset poslije ?

Ja nisam. Iako je prvih 10 min sve trzalo, samo sam restartao mob i nakon toga je sve bilo ok. :)

14 godina
protjeran

nisam ni ja, mislil sam da bude se samo sve zbrisalo (tak sam procital negde), al se nije i nema nikakvih problema

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice