Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.809.910
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

da mozes

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

a ovo prvo pitanje? :D

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
15 godina
petar269 kaže...

imam pitanje hitnoo :)

moj frend je iz švicarske dobio galaxy s 3, ne radi na hrvatske mreže, pa ga mi je odlučio prodati za 700kn, (DA 700kn)

znači dobio ga je prije 3 dana, kutija, oprema sve uz njega..

e sad mene zanima koiko košta otključavanje na hrvatske mreže išta da još provjerim da vidim da je sve u redu s njim i jel se on može rootat

iako je zaključan na švicarsku mrežu?

(a i taj lik ima para pa mu nije bas do novca)

100 kn

posaljes IMEI broj i mrezu na koju je zakljucan

i stigne ti za 20 minuta UNLOCK KEY

14 godina
neaktivan

znas link mozda?

17 godina

pa odgovorio sam ti kolko kosta otkljucavanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim šta bih trebao provjeriti na mobitelu kad ga budem kupovao, prije nego ga keširam , da vidim dali je sve u redu snjim, da nema neke cake koja ne radi,

vi ste tu iskusni pa znate sta bi trebao provjeriti...itd...

14 godina
neaktivan
petar269 kaže...

imam pitanje hitnoo :)

moj frend je iz švicarske dobio galaxy s 3, ne radi na hrvatske mreže, pa ga mi je odlučio prodati za 700kn, (DA 700kn)

znači dobio ga je prije 3 dana, kutija, oprema sve uz njega..

e sad mene zanima koiko košta otključavanje na hrvatske mreže išta da još provjerim da vidim da je sve u redu s njim i jel se on može rootat

iako je zaključan na švicarsku mrežu?

(a i taj lik ima para pa mu nije bas do novca)

Ne budi bedast i davat tolike novce za nesto sto mozes doma napraviti dzabe. Aplikacija ti se zove GalaxSim Unlock. Rootas mob, instaliras BusyBox i vec spomenutu aplikaciju. Gotovo dok si rekao keks {#}

http://make-everything-ok.com/
14 godina

Pošto još nisam dobio "update" na 4.1.2 zanima  me dali ste s "updateom" dobili na autonomiji baterije, te koje su još novine, osim onih koje znamo :)

Ili link na web site gdje mogu naći dodatne informacie

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Pošto još nisam dobio "update" na 4.1.2 zanima  me dali ste s "updateom" dobili na autonomiji baterije, te koje su još novine, osim onih koje znamo :)

Ili link na web site gdje mogu naći dodatne informacie

hvala

Post broj: 7073

molim {#}

EDIT: sad sam tek shvatio da prelazis sa 4.1.1. Link koji sam stavio se odnosi na razlike izmedu poljskog i njemackog/ruskog ROM-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 18:04 (Phill).
15 godina
neaktivan

ma imas sve tu na forumu prozvakano je toliko vec puta...

link

po meni jedna stvar koju nisam nigdje vidio da pise je mogucnost screenshota iz videa jednom tipkom....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 18:02 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Screenshot?

a prelazak bočnom (donjom) stranom dlana preko ekrana (s jedne strane na drugu)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 18:57 (gvego).
14 godina
neaktivan
gvego kaže...

Screenshot?

a prelazak bočnom (donjom) stranom dlana preko ekrana (s jedne strane na drugu)?

Screenshot videa, dakle kao sto pri snimanju mozes u isto vrijeme opaliti fotku, tako mozes i za vrijeme reprodukcije videa. (Tipka u sredini gore)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 19:03 (Phill).
14 godina
Phill kaže...
gvego kaže...

Screenshot?

Screenshot videa, dakle kao sto pri snimanju mozes u isto vrijeme opaliti fotku, tako mozes i za vrijeme reprodukcije videa. (Tipka u sredini gore)

Dal je ta mogućnost dostupna samo na 4.1.2 ili ?

14 godina
neaktivan

Da. To je feature Note 2 Gallery aplikacije koja je dosla skupa sa kamerom u 4.1.2.

14 godina
Phill kaže...

Da. To je feature Note 2 Gallery aplikacije koja je dosla skupa sa kamerom u 4.1.2.

Onda još više očekujem 4.1.2 "update" Hvala vam!!

15 godina
neaktivan

ta tipka je samo novost... dlan normalno radi a i kombinacija meni i power tipke isto...

;)

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobio sam danas update preko kiesa za 4.1.2 sad me zanima instalirati ga ili ne ? sa 4.1.1 sam zadovoljan samo mi je malo sproije kad ulazim u imenik ili kad pisem broj za zvat pa me brine ocu li s ovim imat jos kakvih problema sta se tice brzine i to zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina

gdje ukljuciti na poljaku 4.1.2 screenshot da slikam trenutnu pozadinu na kojoj se nalazim u mobitelu?

0 0 hvala 0
13 godina

Kako da znam koji je fw sa sammobile nebrendirani?

Npr.treba mi 4.1.2 koji radi.

Veceras sam flasho lean kernel na liquid smooth nakon cega mi se izgubio imei!

Evo, do sad sam ga vracao, cijeli sam mokar! Uspio nakon flashanja stock 4.1.1 tmobile.

Sada bi samo stavio unbrand 4.1.2 pa molim vas pomoc, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SIII Deny kaže...

gdje ukljuciti na poljaku 4.1.2 screenshot da slikam trenutnu pozadinu na kojoj se nalazim u mobitelu?

Prijeđi s dlanom preko ekrana, naravno treba ti u postavkama biti uključena ta opcija {#}

16 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Na svakom Samsungu možeš napravit SS tako da držiš power button + home, osim ako su ti uključeni pokreti, pa imaš par caka, ovisno jel Note, S III,... Za S III je potez rubom dlana preko ekrana.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Meni nerade pokreti rukom na 4.1.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

probaj onda power buton+home, meni radi i s pokretima i sa tipkama, samo odi u opcijama u pokrete i upali si ako je slucajno iskljucceno..

hvala Gale i Mitsuoka!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni na 4.1.2. rade i pokreti i preko tipaka... za preko tipaka u isto vrijeme stisnes home+ power button dok se necuje zvuk, a za ss pokretom sa dlanom (palac okrenut gore povuces ruku sa desna na lijevo).

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Svi su mi upaljeni i rade osim ti sa dlanom a home+power radi a nisam ih prije isprobavo tako da mozda nisu ni na 4.1.1 radili.

Ima li netko rijesenje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 12:52 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jumperrr kaže...

meni na 4.1.2. rade i pokreti i preko tipaka... za preko tipaka u isto vrijeme stisnes home+ power button dok se necuje zvuk, a za ss pokretom sa dlanom (palac okrenut gore povuces ruku sa desna na lijevo).

Možeš i s lijeva na desno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

baterija na poljaku... u pocetku nekih tri sata bez prestanka prckanja po njemu, zatim stavljanje omege i vracanje na poljaka, noc i cjeli dan osnovnog prckanja po njemu.. 

gdje je presjeceno je stavljanje rooma pa je progutao malo vise baterije gdje je presjeceno je stavljanje rooma pa je progutao malo vise baterije
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 18:17 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Narode da ne bude kasno,{#} 

Sretan Vam svima Božić i sve ono što si poželjeti možete a da je u granicama normale ( ne smijete poželiti S IV,do proljeća ) !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 20:12 (robijan).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
robijan kaže...

Narode da ne bude kasno,{#} 

Sretan Vam svima Božić i sve ono što si poželjeti možete a da je u granicama normale ( ne smijete poželiti S IV,do proljeća ) !

Tko zna možda nam Djedica donese "update" na 4.1.2 :)

EDIT: Ili ipak ne {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 22:12 (Gale92).
15 godina
neaktivan

Ljudi sretan bozic svima za pocetak

Imam jedan banalan problem, svaki put kad napunim mobitel preko noci, on pocme tulit da je mobitel napunjen. I to me probudi. Kako to iskljuciti? Mob mi nije rootan.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice