- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mojih zapažanja u vezi Radio/RIL varijante:
1. Daily driver I9300BOLJ1 RADIO + I9300XXDLID RIL (MD5 checksum od I9300XXDLID RIL-a odgovara onom što je došlo s 4.1.1 Stock ROM-om) - najbolja kombinacija signala/baterije (T-Mobile mreža),
2. jednako dobar uz možebitnu veću potrošnju baterije I9300XXDLID RADIO + I9300XXDLID RIL,
3. I9300BOLJ1 RADIO + I9300XXDLIB RIL daje visoku razinu signala uz značajnu potrošnju baterije.
Pitanje vezano za CM10.1: Kakvi su grafički driveri? Radi li Asphalt 7 normalno ili zastajkuje?
Ljudi pomagajte ..sinoc mi je pao s3 sa metra ravno na prednji dio i od tad ne radi ... tj nece se uplait ekran samo blinka plavo svjetlo ... i one tach tipke :/
Ljudi pomagajte ..sinoc mi je pao s3 sa metra ravno na prednji dio i od tad ne radi ... tj nece se uplait ekran samo blinka plavo svjetlo ... i one tach tipke :/
Paaa, ako nema vidljivih oštećenja u servis. Je si probao izvadit bateriju pa upalit ponovno? Dal se buta?

ima al iz nutra vec je na servisu
opis kvara:
LCD u donjem lijevom uglu napuknut (1.5 cm jedva vidljivo)
drz te mi fige da ne bude skup popravak
edit: javio je lik 1040kn popravak ... u pon ce bit gotovo
uzo sam na 6 rata pa je tolko kolko ok ispalo ... reko lik da sam imo srece kaj nije puko skorz jer bi to kostalo oko 2.500 3 soma !
Pozdrav ljudi!
Evo za par dana trebao bi dobit S3, na njemu je trenutno 4.0.4 verzija za vip, na sammobileu je dostupna 4.1.1.
Medjutim, citao sam da ima dosta novosti kod 4.1.2. pa me interesira od koje drzave da skinem istu verziju. (recimo, za svoj s2 koristim Poland 4.0.4.), a vidim da je i za Njemacku izaslo u prosincu.
Dakle, ne interesiraju me sa zad, custom kerneli, i custom romovi, samo "oriđiđi" dok se ne zasitim.
Hvala!
Pozdrav ljudi!
Evo za par dana trebao bi dobit S3, na njemu je trenutno 4.0.4 verzija za vip, na sammobileu je dostupna 4.1.1.
Medjutim, citao sam da ima dosta novosti kod 4.1.2. pa me interesira od koje drzave da skinem istu verziju. (recimo, za svoj s2 koristim Poland 4.0.4.), a vidim da je i za Njemacku izaslo u prosincu.
Dakle, ne interesiraju me sa zad, custom kerneli, i custom romovi, samo "oriđiđi" dok se ne zasitim.
Hvala!
imas preko kiesa updejt za 4.1.2 na vip
meni je na proslom updejtu prebacio csc na vodafonov i sad sam uredno dobio vodafonov gell1
Ok.
Samo sam računao stavit direkt 4.1.2... nekad bolujem od cjepidlačivosti...pefekcionizma...računam, radit će fluidinije...
osim gappse fix neznam drugi fix kamere :/
jel bi ova aplikacija poboljsala sta opstanak baterije vise nego obicno?
jel bi ova aplikacija poboljsala sta opstanak baterije vise nego obicno?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuYmF0cnNhdmVycHJvIl0.
Mišljenja sam da ako "pogasiš" 3g, wi-fi ( kada ih ne koristiš), aplikacije koje ne koristiš da ih makneš ih "pozadine" itd, npr nestavljaš live wallpapers za pozadine itd, dobit ces solidno na autonomiji baterije
ali to je samo moje mišljenje
kako pronalazite slušalice? meni su uzas, stalno ispadaju i zvuk je jako loš, mozda nisam navikao na taj kanalni tip slusalica .. ili su stvarno tako lose?
kako pronalazite slušalice? meni su uzas, stalno ispadaju i zvuk je jako loš, mozda nisam navikao na taj kanalni tip slusalica .. ili su stvarno tako lose?
Pokušaj s stavljanjem drugih čepića
je li ok što se baterija 2 sata nakon punjenja smanji za 6 posto uz mizerno korištenje? čini mi se puno.
je li ok što se baterija 2 sata nakon punjenja smanji za 6 posto uz mizerno korištenje? čini mi se puno.
Pojasni to mizerno korištenje ?
kao što sam naveo u postu gore, bilo bi poželjno "zgasiti" aplikacije iz pozadine koje se ne koriste,
isto tako, kod baterija za galaxy s 3 je poželjno da ih stavljaš puniti na 30-40% te da ih ne držiš dugo na "punjaču" kada ti uređaj javi da je napunjen ( indikator počinje svijetliti zeleno)
ma ako je bilo 5 min surfanja...
ekran je na cirka 40-50 %, wifi je stalno uključen, mobilni podaci, gps i isključeni, programi također.
a glupo mi je stavit punit mob na 30-40%, to automatski znači da se svaki dan mora puniti,, a htio bi da barem 2 dana izdrži.
dobra stvar je kaj se mob stvarno brzo puni. cirka 2-2,5h do max.
o mobu sve najbolje, iphone izgleda smješno pokraj njega
Kak sad na kraju radi cm 10.1? Koje su mu najvece mane, tj.bugovi, Razmisljam trenutno da li da ga stavim, ali se ne mogu odlucit pa pomagajte tko je probao
Hvala ;)
imam pitanje hitnoo :)
moj frend je iz švicarske dobio galaxy s 3, ne radi na hrvatske mreže, pa ga mi je odlučio prodati za 700kn, (DA 700kn)
znači dobio ga je prije 3 dana, kutija, oprema sve uz njega..
e sad mene zanima koiko košta otključavanje na hrvatske mreže išta da još provjerim da vidim da je sve u redu s njim i jel se on može rootat
iako je zaključan na švicarsku mrežu?
(a i taj lik ima para pa mu nije bas do novca)
300 do 500kn je otlkjucavanje al to mozes i sam napraviti...
Ovako imam problem,nadogradio sam novi software 4.04 na svoj mobitel xperia p i sve super ali kada hocu uc u album ili u folder "filmovi" ne mogu..izbaci me van.jel imo ko kakav slican slucaj?
vidim da si novi pa necemo bit tak strogi .,..Novi kolega fulao si topic ovdje se radi o s3-.u :)
Imam 4.1.2 Sa multy view i svim mogucim feturesima, povukao mi ga je preko OTA.
E sad ne mogu se oteti dojmu da baterija moze biti nesto bolja, pa da li ima neki isto takav stock rom 4.1.2 da je netko zadovoljniji, tipa Engleski ili neki, svejedno?
Mislim odlican je, ali imam osjecaj da to moze malo bolje :).
mala pauza od custum rom-ova,malo na englezu officiale unbranded..
oprosti sta znaci unbranded?
ja sam jos neki dan vratio se na 4.1.2 ali poljaka preko kiesa, i htjeo sam staviti engleza jer se cini boljim od poljaka, ali kad se spojim na kies pise da imam najnoviju verziju i nemam ponudeno koji da biram (XELL4 ili XELKC ili neki drugi)
ja sam jos neki dan vratio se na 4.1.2 ali poljaka preko kiesa, i htjeo sam staviti engleza jer se cini boljim od poljaka, ali kad se spojim na kies pise da imam najnoviju verziju i nemam ponudeno koji da biram (XELL4 ili XELKC ili neki drugi)
A po cemu si ti zakljucio da je poljak losiji?
to znaci da nije brendiran tj t-mobile npr.. nema onih nepotrebnih app od istog. koji samo zauzimaju ram bzvz
A po cemu si ti zakljucio da je poljak losiji?
imao sam i prije poljaka, i los mi je bio signal poprilicno slab, i na poljaka sam samo stavio engleski modem XDLID i signal puno jaci i bolji, tako da bi stavio 4.1.2 engleza a i bat koliko vidim je bolja, u vezi signala sto sam ti reko mozes i sam napraviti test oba modema pa prosudi sam
šta još moram provjeriti za svaki slucaj prilikom kupnje??
i dali ga mogu rootat iako je zaključan na švicarsku mrežu?