Ekipa kak vam nije 4.1.2 stigo
Meni je drugi dan nakon objave o seedanju stigao update... bolesno dobro
Nema "update" niti na mobu niti na kiesu
DP
Rootanje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050297
ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656
Onda mi fkt nije jasno kak ja imam :/
Aj baci SS osnovne, kernel verzije i broja verzije.
Onda mi fkt nije jasno kak ja imam :/
Mislim da si krivo pročitao...
Dobio sam mob u nedjelju i odmah se sam updateao na 4.1.1 i vjrujem da je to najnovija verzija...
Ajde vi 3.14čke koje ne znate ništa, a samo se sakrivate iza anonimne liste TD-ova, objasnite mi zašto ovo nije vama rješenje?
Yebem vam TD-ove, da vam...
zato šta je ovaj forum postao pokvarena ploča,samo se ponavlja,ane čita se...
nova nadopuna novi kernel:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35593292&postcount=5561
jer ima nekakve razlike od oficialnog, posto sam ja stavio oficial 10.1 nightly, a ti vidim i dalje ostajes pri unoficial?
Bok!
Planiram kupiti SGS3 preko oglasa, pa me prije zanima par stvari.
Kako prepoznati kopiju SGS3?
Na njuškalu su im cijene oko 3000kn. E sad, na 90% oglasa prodaje se više uređaja, a ne samo jedan, pa me zanima dali je moguće da je riječ o nekoj prevari ili su mobiteli uredu?
Ako znate nekog pouzdanog koji tako prodaje SGS3 i dostavlja u Split, možete li mi poslati njegov kontakt i oglas na pp?
imei broju ces najlakse znat jel o kopiji i originalu
jer ima nekakve razlike od oficialnog, posto sam ja stavio oficial 10.1 nightly, a ti vidim i dalje ostajes pri unoficial?
ima razlike u kernelu i navigation bar-u,drugo sve isto i e da nigtly-iem dobiješ prije nadogradnju,kod mene malo kasni,ma ništa strašno.malo mi se pari baterija da je bolja.eto ga direktore!
Je zna neko di kupit ota kabel u RH? Preko neta naravno :)
Edit: jbt zivot otg sry xD
A OTA kabel je?
A OTA kabel je?
Bežični kabel
Al pošto ima WiFi, očigledno misli na nešto drugo, zato moje pitanje.
EDIT: google je izbacio ovo
I'm selling two lengths of the famous OTA interconnect/speaker cable from 47 Labs. For information about the cable, see sakurasystems.com or read various threads here, at Audiogon or Audioasylum. In short, this is an ultra-thin, minimalist cable reported to sound superior to much more complex designs.
Eto
I ja sam ga dobio prije tj dana poljak ali super radi sve.
Al pošto ima WiFi, očigledno misli na nešto drugo, zato moje pitanje.
EDIT: google je izbacio ovo
I'm selling two lengths of the famous OTA interconnect/speaker cable from 47 Labs. For information about the cable, see sakurasystems.com or read various threads here, at Audiogon or Audioasylum. In short, this is an ultra-thin, minimalist cable reported to sound superior to much more complex designs.
Možda je mislio na OTG?
ima razlike u kernelu i navigation bar-u,drugo sve isto i e da nigtly-iem dobiješ prije nadogradnju,kod mene malo kasni,ma ništa strašno.malo mi se pari baterija da je bolja.eto ga direktore!
hvala! I V10 u pogonu
Al ja nisam flashao ni nis samo sam ota instaliro... mob je iz tele 2 i dobio sam official
Al ja nisam flashao ni nis samo sam ota instaliro... mob je iz tele 2 i dobio sam official
Da citas malo forum vidio bi da sam ja odavno dobio neda mi se sad ponavljat sve.
Pozzz,
Imam Samsung S III, android verzija 4.1.1. Zanima me kako ga mogu povezati s kompom( preko kabla), jer u postavkama nemam opciju povezivanja mobitela sa Pc, meni mi je nekakav drugaciji?!
Komp mi ne prepoznaje uredaj!
Tnx
Pozzz,
Imam Samsung S III, android verzija 4.1.1. Zanima me kako ga mogu povezati s kompom( preko kabla), jer u postavkama nemam opciju povezivanja mobitela sa Pc, meni mi je nekakav drugaciji?!
Tnx
Najlakši i najzanimljivi način jest preko Airdroida
Ovdje ti se nalaze upute i što je to Airdroid
Ukratko povezuješ svoj uređaj i računalo putem iste wi-fi veze
Pozzz,
Tnx
odes u postavke i na opcije razvojne mogucnosti (developer options) i nades uklanjanje pogreske usb-a (usb debagging) i stavis kvacicu na to i to je to spoji se na komp
stavio sam liquid smooth jb rc9, meni je rom odlican, brz, ima puno opcija, sve 5. Jel ga netko koristio pa mozet preporucit neki kernel?
Možda je mislio na OTG?
A na to san prvo pomislia, al ko će znat... uglavnom šta je da je, Europatrade ili Sancta Domenica ako hoće novo i original u RH.
Zgodno ali skupo :/
http://www.svijet-androida.com/19/12/2012/samsung-pustio-prodaju-3000mah-bateriju-za-galaxy-iii/
*Greska dupli post* Molim admina da obrise
imei broju ces najlakse znat jel o kopiji i originalu
Jel to piše na bateriji ili postavkama uređaja?
Koji broj treba pisati da bi prepoznao da nije kopija.
Ajde molim te malo detaljnije, nekužim se baš u te stvari.