Kućište od pleksiglasa?

poruka: 11
|
čitano: 8.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kučište od pleksa???

Evo ovako ljudi!Imam par pitanja u vezi pleksa?posto mi je stari staklar i ima pleksa na bacanje(svih boja,dimenzija itd) zelio bi od njega sklopiti kućište.Eh sad!!Jel mi se isplati to raditi?Zbog zagrijavanja i to!!Stari kaze da to nema sanse da popuca ili da se zagrijava ali da i vas pitam sta mislite o tome???

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 11:34 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kučište od pleksa???

Evo sta je moj prijaelj iz skole napravio.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kučište od pleksa???

Hmmm...lijepo je to...kaj kaze frend na zagijavanje.....ja bi to u vise boja sklopio....satvorio bi sa svih strana ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Kučište od pleksa???
Hrvojestr kaže...

Hmmm...lijepo je to...kaj kaze frend na zagijavanje.....ja bi to u vise boja sklopio....satvorio bi sa svih strana ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........

Malo se potrudi oko pisanja poruka! Ajde još to što brkaš č i ć (piše se: kućište), no ova tvoja poruka je jedva shvatljiva koliko je tu tipfelera, izostavljenih interpunkcija i točkica na bacanje.

Svaka poruka ima gumb "Uredi", pa iskoristi tu mogućnost!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 11:45 (Miro).
17 godina
neaktivan
Kućište od pleksiglasa?

ne zagrijava se... nije to bas neka temperatura da ce se plexiju ista desit...

meni komponente leze na njemu vec 6 mjeseci upaljeno 0-24 tako da nema problema sa grijanjem...

samo pazi kako stezes i busis jer lako pucaju pod busenjem, valjda stari zna XD

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kućište od pleksiglasa?
Hacker-ri kaže...

ne zagrijava se... nije to bas neka temperatura da ce se plexiju ista desit...

meni komponente leze na njemu vec 6 mjeseci upaljeno 0-24 tako da nema problema sa grijanjem...

samo pazi kako stezes i busis jer lako pucaju pod busenjem, valjda stari zna XD

Pa dobro onda probat cu to napravit.Ma pazit cu na busenje a i ako koja pukne nije bed(ima toga i previse).Probat cu nesto napravit pa cu vam javiti kako je ispalo.
17 godina
RE: Kučište od pleksa???
Hrvojestr kaže...

... ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........

Nemoj, sve zatvori... Kroz mrežicu će ti prašina upadati... ufff, želim ti puno sreće s time... trebaš sve slagati, vodilice, sve... jedino ako misliš UMJESTO stranica od lima staviti plexija na konstrukciju od kučišta xD
Kublach
16 godina
neaktivan
Kućište od pleksiglasa?

Ma vrijedi mi pokusat!Nista nemogu izgubiti xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Ma vrijedi mi pokusat!Nista nemogu izgubiti xD

napravi kuciste, nadi onu mrezicu za komarce i na jednoj strani stavi mrezicu, a na drugoj ventilator...
mrezicu stavi na onu stranu na kojoj je polegnuta maticna, da prasina ne ulazi direktno u ventilatore...
i normalno stavis ostale ventilatore kao na pravom kucistu, a razmisli na jednom sa gornje strane da baca zrak van, tako ti nece bit prasine koja pada unutra odozgo a i koristit ce svrsi
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
Kućište od pleksiglasa?

jel zna neko di bi mogo nabavit pleksiglas, a da mi tata nije staklar?????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...

jel zna neko di bi mogo nabavit pleksiglas, a da mi tata nije staklar?????????????

Odes u neku malo vecu staklarsku radnju.....al mislim da ima i u ovim manjim samo nema svih boja.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice