Evo ovako ljudi!Imam par pitanja u vezi pleksa?posto mi je stari staklar i ima pleksa na bacanje(svih boja,dimenzija itd) zelio bi od njega sklopiti kućište.Eh sad!!Jel mi se isplati to raditi?Zbog zagrijavanja i to!!Stari kaze da to nema sanse da popuca ili da se zagrijava ali da i vas pitam sta mislite o tome???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm...lijepo je to...kaj kaze frend na zagijavanje.....ja bi to u vise boja sklopio....satvorio bi sa svih strana ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........
Hmmm...lijepo je to...kaj kaze frend na zagijavanje.....ja bi to u vise boja sklopio....satvorio bi sa svih strana ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........
ne zagrijava se... nije to bas neka temperatura da ce se plexiju ista desit...
meni komponente leze na njemu vec 6 mjeseci upaljeno 0-24 tako da nema problema sa grijanjem...
samo pazi kako stezes i busis jer lako pucaju pod busenjem, valjda stari zna XD
ne zagrijava se... nije to bas neka temperatura da ce se plexiju ista desit...
meni komponente leze na njemu vec 6 mjeseci upaljeno 0-24 tako da nema problema sa grijanjem...
samo pazi kako stezes i busis jer lako pucaju pod busenjem, valjda stari zna XD
... ali bi s desne strane stavio mrežicu ak me razumijes kaj ocu reci........
Ma vrijedi mi pokusat!Nista nemogu izgubiti xD
Ma vrijedi mi pokusat!Nista nemogu izgubiti xD
jel zna neko di bi mogo nabavit pleksiglas, a da mi tata nije staklar?????????????
jel zna neko di bi mogo nabavit pleksiglas, a da mi tata nije staklar?????????????