Kako napraviti vlastiti prenosni hard disk

poruka: 3
|
čitano: 3.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi.... evo prije 10-ak min sam rastavio svoj prenosni hard disk,,,, inace to je onaj stariji koji se može odvidati te u kojem stoji obicni hard disk.....

Icy box i u njemu 80 gb- itni ata disk...

E...sad.... sve se spaja u jedan cip(napajanje, svijetlo, hdd, konektori i te gluposti) sto znaci da se sve moze napraviti sam, ali jedino mi treba taj cip(mislim tako ga nazivam,, sta ja znan koje je pravo ime) pa ako tko zna kako se taj"čip" zove neka kaže

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti vlastiti prenosni hard disk
helloworld kaže...

Pozdrav ljudi.... evo prije 10-ak min sam rastavio svoj prenosni hard disk,,,, inace to je onaj stariji koji se može odvidati te u kojem stoji obicni hard disk.....

Icy box i u njemu 80 gb- itni ata disk...

E...sad.... sve se spaja u jedan cip(napajanje, svijetlo, hdd, konektori i te gluposti) sto znaci da se sve moze napraviti sam, ali jedino mi treba taj cip(mislim tako ga nazivam,, sta ja znan koje je pravo ime) pa ako tko zna kako se taj"čip" zove neka kaže

ne isplati ti se raditi prijenosni disk zato što je prijenosna ladica već 130kn , za 130kn moraš kupiti usb to sata napajanje i port i stim da još moraš napraviti kučište za taj disk tako da ako imaš para kupi si prijenosnu ladicu.

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
17 godina
neaktivan

možeš ti  to radit al će te ja kos kupo izać

i pročitaj sa čipa što piše (osim ako izgleda kao da je čip ispod neke crne kapljice ljepila kao na slici - onda je neki najjeftiniji za serijsku proizvodnju i zasebno se nemože nabavit)

uostalom što ovem trenutnom tvom kućištu fali?

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice