Kako napraviti server

poruka: 13
|
čitano: 9.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

E ovako.Trebo bi napravit server za cod4 naravno HARDVER.Nemora to bit neki ultimativni.Nego samo mali dijelovi.

Jeli ima koja shema ili slika za napravit.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

Ako sam dobro shvatio pitanje, onda ti nisu jasni neki pojmovi.

Server moze biti obican PC koji ima funkciju servera.

Znaci uzmes obican PC i instaliras neki server software u tvom slucaju COD4 server i to je to.

Ono na sta ti mislis to je heavy duty hardware koji ima redudantne komponente u slucaju kvara i posebnu arhitekturu.

Druga stvar je hoces li ga koristit u LAN-u ili preko interneta, ako ides na net onda ti broj igraca ovisi o brzini interneta i trebas imat stalnu IP adresu.

Ako nemas stalan IP mozes koristit nekakav dyndns servis ili hamachi softver.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti server

Nisam bio potpuno jasan.Ja ne želim da mi bude komp upaljen po cjele dane.

Je li ima neki program dok mi je komp ugašen da server radi.Jer jedino kad ja upalim cod4 console  server se pojavi.

17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

E sad tek nekuzim :)

Jel imas komp na kojem igras i komp na kojem je server, ili ti je sve na istom racunalu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve je na istom.

17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

Imaš CoD dedicated server... googlaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

ti ne kuzis da server nije kanta ( PC ) nego je to softver. i normalno da mora biti consola upaljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

ti ne kuzis da server nije kanta ( PC ) nego je to softver. i normalno da mora biti consola upaljena.

dobro ti i kažeš... nisam ja dobro pročitao šta je ovaj izvalio...
17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

Kako napravit server za CoD 4???

Kanta može bit bilo koja....od pentium 3 pa intel i 7 moze i amd (hh)......znaci ti mozes postavit server sa svog kompjutera....

konzola a to je serverski program koji drži dedicated internet server hosting ne zauzima puno memorije a ni procesorske snage ali nemoš sad stavit ih 100 ako nemaš komp koji to moze izdrzat....

Uglavno da ne objašnjavam namještanje konzole koje je dosta jednostavno moraš imat ne mjenjajuču ip adresu.....

Ti to nemaš....to se placa 800 kn....mjenja ti se ip adresa svaki dan u ponoč ili po spajanju rutera....znaci ti mozes na svom komjuteru ukljucit to dedicated server pa namistit još neke portove i tako i uglavnom imat ces server ali ce mu se svaki dan minjat ip adresa tj nece ga bit na xf.....i nece se moc na njemu igrat pošto niko!!! nece znat za njega.........

Mi bulletproofzi sa sponzorom Intechom već hostamo takve servere u hrvatskoj priko optičke veze, za malu lovu iskreno.......jer njemci to nabiju na 4 eura po slotu a to je previse....

otidi na www.bulletproofz.com tamo ces vidit temu na sri ekrana o hostanju servera i vidit ces da su svi puni i da ga mozes iznajmit...

Vjeruj mi to ti je puno lakse nego da da sastavljas novo kuciste kupujes primarnu adresu,optički vod i namještaš server....

pa promisli...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Nisam bio potpuno jasan.Ja ne želim da mi bude komp upaljen po cjele dane.

Je li ima neki program dok mi je komp ugašen da server radi.Jer jedino kad ja upalim cod4 console  server se pojavi.

Ti očito ne shvaćaš pojam servera, drugi su ti to lijepo objasnili. Kako bi ti server mogao raditi dok je komp ugašen? To isto ko da pitaš jel ima neko gorivo dok ti je auto ugašen da on vozi...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Kako napraviti server

E sad je ptanje:

Gdje mogu nać besplatno hostanje za cod4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nitko??

17 godina
neaktivan

Preformuliraj u: Nigdje??

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice