Imam problem s hardom.Radi normalno,ali nekad zna zazujat za poluditi.Mislio sam ga staviti izvan kućišta i nekako ga izolirati da ga se uopće ne čuje.Predložite nešto,da ga u nekakvu kutiju stavim ili??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako zuji zbog toga što se vibracije prenose na kućište koje posljedično rezonira, treba ga objesiti na gumice i/ili položiti na nekakvu spužvu (a sve to u 5,25" bay).
u svakom slučaju, pazi da ima lufta, ne možeš ga hermetički zatvoriti jer će se pregrijavati. ima i gotovih rješenja za u kućište, npr. ovako nešto, ali ne znam koliko je to efikasno ili isplativo budući da doma možeš i sam složiti tako nešto.
Pogledaj ovo: Scythe Himuro
Imaš ovdje tablicu s usporedbom buke između tog i par sličnih proizvoda
Links je imao donedavno i Scytheov Quiet Drive, ali čini se da ga više nema
pa ako je postavio temu u samogradnju vjerojatno hoce napraviti sam nesto da smanji vibracije
ja predlažem da napravi silikonske pravokutnike i stavi hard između njih u 5.25 i zasarafi s onim dugackim sarafima tak sam i ja napravil i smanjile su se vibracije a temperatura se povecala s 40 na 44
pa ako je postavio temu u samogradnju vjerojatno hoce napraviti sam nesto da smanji vibracije
ja predlažem da napravi silikonske pravokutnike i stavi hard između njih u 5.25 i zasarafi s onim dugackim sarafima tak sam i ja napravil i smanjile su se vibracije a temperatura se povecala s 40 na 44
Jbg, nisam ni vidio da je u samogradnji
Ja sam svog smjestio na spužvu dimenzija cca 10x7x3cm i uopće se ne čuje. Ići ga zatvarati u potpunosti nije baš najpametnije radi zagrijavanja...