Izoliranje harda

poruka: 6
|
čitano: 1.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Izoliranje harda

Imam problem s hardom.Radi normalno,ali nekad zna zazujat za poluditi.Mislio sam ga staviti izvan kućišta i nekako ga izolirati da ga se uopće ne čuje.Predložite nešto,da ga u nekakvu kutiju stavim ili??

Tupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Some good shit!!!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Izoliranje harda

ako zuji zbog toga što se vibracije prenose na kućište koje posljedično rezonira, treba ga objesiti na gumice i/ili položiti na nekakvu spužvu (a sve to u 5,25" bay).

u svakom slučaju, pazi da ima lufta, ne možeš ga hermetički zatvoriti jer će se pregrijavati. ima i gotovih rješenja za u kućište, npr. ovako nešto, ali ne znam koliko je to efikasno ili isplativo budući da doma možeš i sam složiti tako nešto.

15 godina
neaktivan
Izoliranje harda

Pogledaj ovo: Scythe Himuro

Imaš ovdje tablicu s usporedbom buke između tog i par sličnih proizvoda

Links je imao donedavno i Scytheov Quiet Drive, ali čini se da ga više nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa ako je postavio temu u samogradnju vjerojatno hoce napraviti sam nesto  da smanji vibracije

ja predlažem da napravi silikonske pravokutnike i stavi hard između njih u 5.25  i zasarafi s onim dugackim sarafima tak sam i ja napravil i smanjile su se vibracije a temperatura se povecala s 40 na 44 

15 godina
neaktivan
mcoko33 kaže...

pa ako je postavio temu u samogradnju vjerojatno hoce napraviti sam nesto   da smanji vibracije

ja predlažem da napravi silikonske pravokutnike i stavi hard između njih u 5.25   i zasarafi s onim dugackim sarafima tak sam i ja napravil i smanjile su se vibracije a temperatura se povecala s 40 na 44 

Jbg, nisam ni vidio da je u samogradnji
15 godina
odjavljen
Izoliranje harda

Ja sam svog smjestio na spužvu dimenzija cca 10x7x3cm i uopće se ne čuje. Ići ga zatvarati u potpunosti nije baš najpametnije radi zagrijavanja...

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice