@bad - nisi mi jasan. nisam nicim zasluzio da me napadas i ti to radis. OK, imas problema sa mojom izjavom da su znanstvenici kreativni. Nema problema, npaisi sto kako i zasto pa cemo pricati o tome. Nazivati me padobranacom i praviti paralele mog mozga i mozga kod mog avatara je u najmanju ruku uvrijedljivo.
Kazes da sam se uhvatio jedne tvoje rijeci, izvukao je iz konteksta i napisao post od 1000+ rijeci o tome? NE gospodine, tvoja se tvrdnja/izjava spominje u jednom kratkom dijelu texta. Tu samo pokusao da ti (a i ostalima koji neznaju) objasnim to da bi netko nosio titulu znanstvenika mora biti kreativan u svom radu a ne samo nositi bijeli ogrtac. Kako je ovo prekomplexna tema da stane u jedan post a koliko mi se cini da tvoje namjere uopce nisu dokzivanje teorema i zdrava rasprava ostavio bih te u mirnoj kontemplaciji o sljedecem troll postu koji ces usmjeriti prema meni.
@mbaksa - ma pokusaj male sale u nadi da ce se tenzije smiriti ali sam neslavno poginuo od metka namjenjenog tebi :D
Edit: evo popravljam greske u textu i skuzim da mi je pravopis i struktura recenice kod pisanja na hrvatskom otisao u 3 p.m. moram se gibati iz ove kine pod hitno.