Help !dorada bezicnog bozicnog lightshowa!

poruka: 4
|
čitano: 3.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Help !!! Dorada bezicnog bozicnog lightshowa!

Dakle ovako napravio sam  si prije godinu-dvije *bežični božićni light show* i pošto mi je sad u polu funkciji (stoji na ormaru i tu i tam zatreperi :D )  zanima me dali bi to ikako bilo moguce sloziti u komp i povezati s neon  "lampama"(vidi sliku)  i sto bi mi sve trebalo za to povezivanje :)  

Iphone 3GS 8GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Help !!! Dorada bezicnog bozicnog lightshowa!
askip kaže...

Dakle ovako napravio sam  si prije godinu-dvije *bežični božićni light show* i pošto mi je sad u polu funkciji (stoji na ormaru i tu i tam zatreperi :D )  zanima me dali bi to ikako bilo moguce sloziti u komp i povezati s neon  "lampama"(vidi sliku)  i sto bi mi sve trebalo za to povezivanje :)  

Jednostavno makni ledice, povecaj izlazni napon sklopa, spoji to na drugi sklop koji koriste neonke za povecat napon s 12V na 90+ V....

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
17 godina
Help !dorada bezicnog bozicnog lightshowa!

Ispričavam se ako pišem glupost.. {#}

Fluroscentna cijev koja se koristi za računala koliko znam nije predviđena za titranje/treperenje i stalno paljenje/gašenje...

Isto vrijedi i za neonke koje se koriste za rasvjete prostora.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Help !dorada bezicnog bozicnog lightshowa!
Ziga kaže...

Ispričavam se ako pišem glupost.. {#}

Fluroscentna cijev koja se koristi za računala koliko znam nije predviđena za titranje/treperenje i stalno paljenje/gašenje...

Isto vrijedi i za neonke koje se koriste za rasvjete prostora.

kad se ugrije, tj stoji ukljucena, 10-15 minuta u stanju je tirtati.
Isprobano.  

Vidi da je moguće: 

i: 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice