Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.156
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

pozdrav svima{#}

evo ako ima netko ko ima xperiu x10 ako bi mi ju mogao malo recenzirati jer namjeravam kupiti taj mobitel...tu ili na pp..unaprijed hvala

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
Potrudi se malo. Imas ih milion na netu i ovdje. Bas ce neko pisati bas za tebe.
:)
14 godina
logic kaže...
Potrudi se malo. Imas ih milion na netu i ovdje. Bas ce neko pisati bas za tebe.

ja volim ovaj forum i vjerujem ljudima na forumu..treba mi netko ko ima bas taj mobitel da mi kaze kako recimo ucitava m.bug.hr i sl.

16 godina
neaktivan
Kako mislis kako ucitava? Kao isvaki drugi android smartphone. Odlicno.
14 godina
logic kaže...
Kako mislis kako ucitava? Kao isvaki drugi android smartphone. Odlicno.

a onda ok...i jos me samo najvise zanima kako mob sa baterijom posto ima 4" ekran..mob bi uglavnom koristio znaci za surfanje cca oko 1 1 i pol...te za slusanje muzike

16 godina
neaktivan
Prvi dan ces puniti 2 puta minimum a poslije ce t izdrzati cijeli dan bez problema
14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

jos samo jedna stvar...jeli ima u xperii onako ko u iphone da se smanji intenzitet svjetlosti na ekranu odnosno smanjenje potrosnje baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCoO kaže...

jos samo jedna stvar...jeli ima u xperii onako ko u iphone da se smanji intenzitet svjetlosti na ekranu odnosno smanjenje potrosnje baterije?

Ima

- Psiho246
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

naravno da ima,to ima skoro svaki mob,smartphone

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA X10

Meni je baterija sa stock ROM-om trajala 5-6 dana, s trenutnim otprilike isto. Ne pisem puno poruke, razgovaram dosta, tu i tamo net (rijetko ali u tih 5-6 dana par puta sigurno). Trajanje baterije je jedan od najvecih razloga zasto nisam nikad htio kupiti smartphone (imao sam iPhone, prvi model, puno prije nego je dosao u HR, nije mi legao i poklonio sam ga bratu) jer su mi svi govorili da traje i manje od dana. Ovu Xperiju sam od scuma dobio za 1kn tako da sam joj odlucio dati sansu. Definitivno vrijedi vise ;)

Mozda mi je najdraza mogucnost to sto stalno mijenjam ROM-ove jer volim cackati po hardwareu. ima dobru (koliko kamera sa ovolikom lecom moze biti) kameru pa ne moram nosit aparat stalno sa sobom za slikavat maloga, a i navigacija je zgodna stvar ako je ne slusas bas uvijek. Nadam se da ce uskoro android Mireo i da me oni nece navoditi da na rivi u Makarskoj skrenem preko stepenica kroz metar usku kalu na trg.

Sama po sebi (out of box) Xperia je dosta troma, trza, iPhone je po tome puno bolji, ali kad je ustimas - leti. Jedan dan sam skoro cijeli dan slusao glazbu (ribolov, reprodukcija FLAC i malo internet radija, sa stock slusalicama) i nije mi potrosilo bateriju (mislim niti pola). HD video snimanje trosi dosta. preporucljivo je zamijeniti stock micro SD jer je class 2, ali nije obavezno.

Nije neka recenzija no nadam se da ce ti ipak malo pomoci.

Mislim da nije pametno davati neke velike novce za nju (ni za bilo kakav smartphone, pogotovo iPhone), jer je to ipak igracka.

Ako mozes dobiti povoljno - kupuj.

2 0 hvala 2
14 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Mozes pomocu power widgeta (puno brze) ili u settingsima. Mozes manualno mijenjati osvjetljene a mozes namjestit i da mijenja automatski s obzirom na doba dana.

14 godina
Commodore kaže...
FiCoO kaže...

Mozes pomocu power widgeta (puno brze) ili u settingsima. Mozes manualno mijenjati osvjetljene a mozes namjestit i da mijenja automatski s obzirom na doba dana.

ma to bi mi vise koristilo da se smanji potrosnja ako je baterija naknap a treba mi jos nesto

14 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Commodore kaže...
FiCoO kaže...

ma to bi mi vise koristilo da se smanji potrosnja ako je baterija naknap a treba mi jos nesto

pa i nije samo za potrosnju. po suncanom danu i najjace osvjetljenje nije bas dovoljno a po noci bode oci cim stavis preko pola snage.

14 godina
Commodore kaže...
FiCoO kaže...
Commodore kaže...
FiCoO kaže...

pa i nije samo za potrosnju. po suncanom danu i najjace osvjetljenje nije bas dovoljno a po noci bode oci cim stavis preko pola snage.

to se podrazumjeva{#}

14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

ja bi volio da mi je neko roota u ST-u jer se ja ne kuzim u to...  :(

0 0 hvala 0
16 godina

Pa ne moraš se baš nešto kužiti u to, jednostavnije je nego napisati poruku tu na forumu.

tu su ti upute

14 godina
dejo6 kaže...

Pa ne moraš se baš nešto kužiti u to, jednostavnije je nego napisati poruku tu na forumu.

tu su ti upute

sta trebam sa tim superoneclick fajlovima? prebacit na mob i pokrenit ih?*

16 godina

Ne, pokreneš na kompu i klikneš root i kad kaže waiting for device spojiš mob.

14 godina
protjeran
dejo6 kaže...

Ne, pokreneš na kompu i klikneš root i kad kaže waiting for device spojiš mob.

Mobitel mozes spojiti i ranije ali obavezno u settingsima mobitela omoguci USB debugging.

To ce ti rootati mobitel i instalirati "Superuser" aplikaciju. Nakon toga instaliraj BusyBox i Xrecovery. kad si to sve odradio mozes izabrati bilo koji ROM sa XDA (za X10) i instalirati kao custom .zip.

13 godina
neaktivan
Root.... Vrlo jednostavno.... Skines z4 root(imas ga free na marketu) instaliras ga i pritisnes root.... Brzo i bez nepotrebnih komplikacija.... Meni sve radi kak treba....
13 godina
neaktivan
E ljudi zna ko mozda kak poboljsati ostrinu slike na x10..... Primjerice kad koristim barcode scanner slika je super ostra
i kod malih udaljenosti... A kad zelim nesto poslikat slika je mutna i nikako da se izostri.....
15 godina
the_secret_me kaže...
E ljudi zna ko mozda kak poboljsati ostrinu slike na x10..... Primjerice kad koristim barcode scanner slika je super ostra
i kod malih udaljenosti... A kad zelim nesto poslikat slika je mutna i nikako da se izostri.....

Vjerujem da je camera software u banani... Ja rijetko uspijem išta dobro uslikati s tom kamerom... Uvijek zamuti sliku.

3D dizajner
13 godina
neaktivan
Pa da.... Al kao sto reko... Probaj na,barcodu doci nekamo blizu pa budes vidio koja je ogromna razlika...
16 godina

A vi niste nikad čuli za macro mod?

15 godina
dejo6 kaže...

A vi niste nikad čuli za macro mod?

Ma ja sam govorio općenito, naravno da znam za macro mode. Stvar je u tome što uvijek, bez obzira o sceni, slika ispadne na nekim mjestima mutnjikava. Kao da je shutter prespor, a ako se netko i mrvicu pomakne tokom slikanja ili ti se ruka mrvicu zatrese, kompletna slika ispadne katastrofalno. Mislim, možda izgleda ok na mobu, ali rastegni ju na monitor pa ćeš vidjeti.

3D dizajner
16 godina
neaktivan

VI nikako da naucite da kamera na mobu jos dugo nece stici imalo pristojnijeg idiota. Plasticno socivo i minijaturan chip u kombinaciji sa losim software-om jednostavno ne moze dati nista spektakularno. Pumapju se megapikseli ali se time ne dobija nista.

14 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

samo da provjerim...x10 je sa 2.1 verzijom ima podrsku za mulitouch ili ce sa gingerom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sa 2.1

14 godina
logic kaže...

sa 2.1