Prvo spusti ton. Drugo sam si rekoa da na x10 stalno nesto petljas i preporucis HD2 sa androidom u dual boot. Zar i to nije petljanje? Ako zeli andorid onda kupi andorid mob. Ako ne zeli andorid onda je hd2 lose rjesenje jer ima zastario os. Zastario u smislu da ga je i MS prestao razvijato i presao na wp7 koji ne moze na hd2. I ako ne zelis petljanje sta ce ti zaboga win95, win98 na mobitelu? To nije petljanje?
U cemu je razlika ako ti baterija traje 1 ili 2 dana? Nemas doticaj sa strujom 2 dana? Kupis dvije baterije. Kupis auto punjac. Oboje je bagatela. HD2 je losa kupovina u ovom trenutku.
Poznanik ima HD2, dosta dobar mob, lagano se stavi gore WP7 i radi dosta dobro (ali više to nije to, to je isto kao da staviš Frojox10 na x10 otprilike). Ima malo veći ekran od x10 i tanji je, ali x10 nekako bolje leži u ruci i s palcem mogu dohvatiti bilo koji dio ekrana. Baterija je definitivno najlošiji dio toga moba. Btw. ja dok koristim svoj X10 samo za pozive i sms, zna trajati i 4 - 5 dana.
Imam x10 već dosta dugo i zadovoljan sam s njim. Dok FroyoX10 (besplatni rom na xda) izađe van iz "bete" definitivno stavljam to čudo gore.