Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 364.332
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA X10

O cemu ti.

:)
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

jel netko zna kako stvljati skinute softwaree na xperiu mini kuda točno sa kompa to stavit da poslje nadjem na mobu jer gdje go da stavim ne pojavljuje mi se,molim vas upomoć

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stavi gdje hoces. Kao na stick sto stavljas. Poslije udjes u taj folder sa nekim file managerom i pokrenes. Kao na kompu.

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

probala sam stavit u video i o sve ostalo ali mi ne očita, o kakvom file manageru pričaš jel bi mogao malo pojasnit ja sam totalni amater

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odes na marketi skines astro file manager. pokrenes i nadjes taj folder video i kad udjes u taj folder klknes na to sto si iskopirala, izaberes app manager i to ti je to. Manje vise sve kao i na kompu.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Verizon USA

Pitanje,imam priliku nabaviti dva uredjaja po niskim cijenama iz Verizona USA

jedan je X10 a drugi samsung galaxy (facscinante)

Ali nedavno sam na jednom forumu procitao da oni koriste nekakve cmda ili tako nesto mreze,dali je to istina ili se njihvi uredaji svejedno mogu ovdje koristiiti.U Hrvatskoj

And PS,kako cu ih odkljucati

Hvala

mozzart67

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

probat ću pa javim hvala puno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Molio bih pomoc,naime,ne mogu napraviti update sa 1.6 na 2.1. Svaki put kad spojim mob.ispise mi da vec imam najnoviji software. Imam i problema sa zvucnikom,skroz je tih i krci. U servisu su mi ga zamjenili ali i dalje ista stvar. Da li je imao itko istih problema jer mi se ne da slati mob u SE ovlasteni servis.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ukljucio sam gps za aplikaciju cardio trainer, a iskljucio sam s aplikacijom apndroid gprs, 3g i to..Sad me zanima kad budem trcao i kad mi se bude ucitavala mapa hoce li mi to skidat pare?

Svađe na netu su kao utrke retardiranih. Da i pobijediš, i dalje si retardiran!

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Izašao je novi update za x10. Nije još dostupan kod nas, al valjda bude do kraja godine. Link

Za one koji ne mogu čekati tu je i rootana verzija updatea koju si možete staviti: link

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:46 (dejo6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Izašao je novi update za x10. Nije još dostupan kod nas, al valjda bude do kraja godine. Link

Za one koji ne mogu čekati tu je i rootana verzija updateao koju si možete staviti: link

Znaš možda što se dobije tim update-om, kratke natuknice. Samo nemoj dati link, jer mi slabo ide engleski. Fala.

16 godina

brži timescape i mediascape, nova tipkovnica a neki kažu i glasniji zvuk u slušalici.

15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Evo, da ne čitam/tražim previše, jer se baš ne vrtim u zadnje vrijeme oko toga, postaviču pitanje.

Prijatelj mi treba pomoć. Evo, copy/past što mi je poslao preko fejsa.

Pozdrav, imam Xperiu x10 mini, kupljena je u dubai-u ili singapuru, problem je što nema android market instaliran i ne mogu skidati aplikacije kao što su skype facebook i sl...

Nadogradio sam android sa 1.6 na 2.1 ali opet isti problem.

Jel ima tko rješenje za ovi problem ..... jer još malo i leti xperia o zid...
Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prvo reci to prijatelju da je bahati debil,drugo nek flasha gapps i imat ce to

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
R4zOR229 kaže...

prvo reci to prijatelju da je bahati debil,drugo nek flasha gapps i imat ce to

Ma ajde, nije on loš. Malo je lnervozan valjda. Nije zato odmah debil {#}.

Aj hvala ti, javim rezultate {#}

17 godina

Evo ti ovo ako nema rootan mob pa nemoze to flashat(tj opet ce morat rootat al pise tu)

http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-x10-mini/211989-howto-install-missing-android-market-xperia-x10-mini.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:07 (R4zOR229).
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Imam problem za ADW louncherom, nemogu nikako uci u meni gdje su sve aplikacije i programi jer nemam ikonu za to, na tom mjestu su meni poruke.

Probao sam restart i sve ali nikako da udem u meni.

Nemogu niti sa ovim tipkama.

Jel sam ja glup, nesto mi promaklo ili sto?

0 0 hvala 0
17 godina

To ja zato kaj si promjenio taj shorcut,sada odi meni-add-mislim da je onda custom shorcut mislim da je ta negdje pod system shorcuts il tak nes nejsecam se vise uglavnom nadi to pojavit ce ti se na destkopu i onda ju dovuci tam i zamjeni sa ovom

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

a kam tocno trebam ici, mozes se sjetiti?

0 0 hvala 0
17 godina

Neznam jel trenutno nemam taj luncher uglavnom odes u menu tj dodes do onog screena da mozes dodavat widgete i ostale dreke po destkopu i tamo odes shorcut i nades negdje taj ja se vise nesjecam di je al moras ga lako prepoznat ako se sjecas kak je izgledo mislim da su onak 4 kockic od kojih je jedna bijela druge sive uglavnom ista ikona koju su prije ime tam di imas sad poruke

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Pozdrav!

Pitanje: Ima li tko mw600 wireless za xperiu x10?

Zanima me koliko je taj uređaj glasniji od same xperie x10, ponajprije me zanima 3,5mm izlaz, jer spojio sam x10 na autoradio u autu preko aux in, to je tak tihooo. Meni osobno to je jedna i jedina mana kod xperia x10, "glasnoća". Vjerujem da je i ostalima jer se onda ne bi toliko o tome pričalo i tema otvaralo. In-call volume ne želim ni spominjat..

Zahvaljujem! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

kAKO PROMIJENITI TIPKOVNICU NA XPERIA X10.......

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10 keyboard

ejjj zna li ko kako promjenit tipkovnicu na x10.....

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sony Ericsson XPERIA X10 keyboard

ohladi malo s tim spamom

14 godina
neaktivan

Ejjj znas li kako promijeniti tipkovnicu na x10....?????

16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA X10 keyboard
R4zOR229 kaže...

ohladi malo s tim spamom

Vidiš da je novi na forumu.

suja220 kaže...

Ejjj znas li kako promijeniti tipkovnicu na x10....?????

Koristi gumb uredi da ne spamaš po forumu. Koju tipkovnicu želiš? Inače dugi pritisak u polje za pisanje će otvoriti izbornik gdje možeš promijeniti "input method".

3D Designer
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Sta je sad na kraju sa tim multitouchem?jel to softverski ili hardverski?

budu li to slozili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

U ovom ili sljedećem mjesecu očekuj dual-touch implementaciju. Tako je službeno najavljeno, nisam siguran za datum updejta. Ne očekuj čuda, to je dual-touch sa poznatim axis problemom kada pokušaš zamijeniti osi sa prstima, izvan toga radi sasvim ok za pinch, a vjerovatno i u igrama sa ranije spomenutim eventualnim problemom.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

U ovom ili sljedećem mjesecu očekuj dual-touch implementaciju. Tako je službeno najavljeno, nisam siguran za datum updejta. Ne očekuj čuda, to je dual-touch sa poznatim axis problemom kada pokušaš zamijeniti osi sa prstima, izvan toga radi sasvim ok za pinch, a vjerovatno i u igrama sa ranije spomenutim eventualnim problemom.

jel ce mozda to dobiti x10 mini i x8 posto su identicni?

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Hm, pojavio se problem...

Koristim Rock Player za gledanje filmova, donedavno je sve radilo ok (mislim do updejta na 2.1, nisam siguran dali je i kasnije bilo ok ne sjećam se), bez obzira na format/rezu sve je radilo glatko, čak i na fullHD reprodukciji... Sada, trzaka stalno, ma koji format i rezoluciju ja odabrao, pokušao divx, pokušao mp4 sa mpeg4 kodekom, probao 854 x 480 rezu, probao veću rezu, jednostavno trzaka, FPS mi konstantno varira od jadnih 10 do nekih 20-tak...

Jedino značajnije što sam u međuvremenu mijenjao je JIT, onaj novi v2 optimiziran za X10... Možete li isprobati kako vama radi na 2.1, poželjno sa JIT-om?

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 20:30 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice