tek sad? sta nisi u prijasnjim postovima naveo da si ga instalirao bez problema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam bas cu sad proc da vidim,jesam ga instalirao po tvojim uputama ali nikad nije proradio duze od 10 min,svaki put kad bih probao uci ili kada bih izgasio wi-fi igrica se rusila.
Mislim da je bilo do tog file-a..
ja sam popi*dio i rootao svoga...sve je bilo gotovo u 15 min ako izuzmemo skidanje programa sa interneta...jednostavno je jako i korisno...sad uzivam...evo radio sam po ovim uputama
Jesi li ga prvo flashao na .52 ili?
EDIT: Sad sam u uputama vidio da jesi.

sad sam napravio i titanium backup(ko oce full verziju nek mi se javi na PP)...stvarno ima prednosti velike taj ROOT...
sad sam napravio i titanium backup(ko oce full verziju nek mi se javi na PP)...stvarno ima prednosti velike taj ROOT...
Evo i ja sam rootao metodom s jednog od tvojih hostova.
Pozdrav ljudi,
Jel mi može netko objasniti što je taj "Bravia"?
Hvala :)
Brevia engine daje bolje boje i veći kontrast, bolje se vidi pod suncem, uglavnom ljepšu sliku.
LWW ga nema.
Jel to uopce moguce staviti tj jel to do softwerskog dijela ili hardvera?
Jel to uopce moguce staviti tj jel to do softwerskog dijela ili hardvera?
Da ima ali to nije ono pravo, djelom je softwerski i djelom hardwereski.
@domac5: Dali si stavija taj bravia engine?
Ok, javi onda kad budeš kako je prošlo i dali se vidi kakvo poboljšanje.
Ja sam stavio Bravia Engine, razlika nije velika ali je primjetna, posebno kod gledanja slika. Efekt je najizraženiji na najvećoj svjetlini.
evo stavio sam i ja bravia engine...jos sam stavio i onaj megabass
evo da napravim anketu kolko vas ima rootan mob
3 | Imam rootan mob |
---|---|
4 | Nemam rootan mob |
0 | Cekam toolkit za .62 |
4 | Ne mislim ga uopce rootat |
I jel se iskreno isplati stavljat Braviu?
Daj reci šta se sve maknuo kad si rootao od aplikacija?
maknulo se nije nista kad sam rootao nego kad sam flashao na verziju .58 nisam odznacio wipe user data i jos nesto pa mi se sve izbrisalo sta je bilo na memoriji uredaja
maknulo se nije nista kad sam rootao nego kad sam flashao na verziju .58 nisam odznacio wipe user data i jos nesto pa mi se sve izbrisalo sta je bilo na memoriji uredaja
Mislio sam što si maknuo od aplikacije koje su došle s uređajem i koje se nisu mogle maknuti prije roota
maknuo sam office suite
Ja sam maka sve one aplikacije za skidanje igrica i aplikacije.
Zaboravia san kako se točno zovu, ima nešto fun&download, popcast, ima ih još par nešto je vezano za facebook.
I maka san stari TrackID i stavia novi.
Ja sam maka sve one aplikacije za skidanje igrica i aplikacije.
Zaboravia san kako se točno zovu, ima nešto fun&download, popcast, ima ih još par nešto je vezano za facebook.
I maka san stari TrackID i stavia novi.
kako si maka te aplikacije,i reci mi koje i ja bi to napravija na svome
moras ga rootat da ih mozes maknut...
Tijekom razgovora mi se ne zaključa ekran tako da licem često ugasim mikrofon jel postoji kakvo rješenje za to?
Nemoj stiskat mobitel na facu nego samo na uho :)
Pozdrav,
od nedavno sam i sam vlasnik ove male pile .
Kako mi je ovo prvi android mob.,zanima me iskustvo sa aplikacijama za čuvanje baterije,kao npr.EASY BATERY SAVER i druge,recimo FAST REBOOT.
a li ima smisla koristiti aplikacije tog tipa,ili prave više štete nego koristi.
Hvala!
nema nikakve koristi izbrisi to....jednostavno se moras pomirit s tim da baterija traje 1 dan na androidu
nema nikakve koristi izbrisi to....jednostavno se moras pomirit s tim da baterija traje 1 dan na androidu
ako ga ne ''siluješ'' može izdržati i dva dana
ako radiš kao ja,a pod to mislim na povremeno slušanje glazbe , pozivi i internet drži dva dana sigurno