Na mobitelu uđi u Google Play, ulogiraj se Google accountom i nađi ovaj gore program, instaliraj ga i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na mobitelu uđi u Google Play, ulogiraj se Google accountom i nađi ovaj gore program, instaliraj ga i to je to.
Mene brate interesuje kako da to uradim preko racunara?
nije od prije. sada je da moraju otključat nakon godinu ako si na pretplati, a nakon 2 ako imaš na bonove.
Mene brate interesuje kako da to uradim preko racunara?
Mislim da moraš prek moba prvi put ić na GooglePlay. Onda kad ćeš se logirat prek kompa, biti će ti napisane applikacije i mob povezan s njima.
da ali ti neke lošije mreže ne mogu zvat međunarodno,nekad nemaju signala i sl. Znači to je u redu kod Tele 2?
...I neo v ima bravia engine...Ali je opet live with walkan bolji
na xda forumu imas bravia engine za live with walkman tak da... koju sad mrezu koristis Karlo Cool?
@ Karlo Cool
Live with walkmen nije bolji.
LWW je najisplativiji ali ako imaš love onda svakako ajde na neo zbog većeg i boljeg ekrana.
Inače imam jednog wave-a sa super amoledom ekran je stvarno supp
imas opciju uredi s desne strane tak da nemoras pisat 5 uzastopnih poruka...LWW je 10 puta bolji od wildfire s...jos jednom ponavljam ako si mislis kupit nea v u tele 2 nemoras nuzno koristit tele 2 mrezu jer uredaj ce ti bit OTKLJUCAN na sve mreze...nema ti ni LWW dobru bateriju, meni traje jedva 1 dan...to ti je normalno kod svih androida tako...cijeli dan mi je spojen na wifi i surfam na njemu oko 2 sata dnevno i oko 1 sat igranja igrica...svijetlina ekrana na 80%
Evo poslije par dana mucenja, instalirao sam ovaj ES File Explorer (valjda jesam, jer nezz gdje stoji ovaj program ili sta je vec), ali aplikacije mi opet nece, e sada ako neko moze fino da mi objasni sta mi sve treba da bi imao aplikacije koje sam skinuo sa neta preko racunara i prebacio ih na telefon. Znaci sve korak po korak kako i sta sve trebam uraditi. HVALA unaprijed.
P.S Aplikacije su preuzete odavde http://gallery.mobile9.com/c/android-software/1/
ja sam popi*dio i rootao svoga...sve je bilo gotovo u 15 min ako izuzmemo skidanje programa sa interneta...jednostavno je jako i korisno...sad uzivam...evo radio sam po ovim uputama
Brate, ovdje ne vidim nista vezano za aplikacije i igre??
aha nisam ni citao tvoj post...pa samo ih prebaci i naci pomocu file explorera i instaliraj...nista lakse
ja sam popi*dio i rootao svoga...sve je bilo gotovo u 15 min ako izuzmemo skidanje programa sa interneta...jednostavno je jako i korisno...sad uzivam...evo radio sam po ovim uputama
U cemu se razlikuje? Kaj je bolje a kaj losije?
Ne gube se podaci flashanjem? Nema nekakvih problema?
Nemogu ni ja čekat više da naprave za .62 a još i ICS odgodili malo.
Ljudovi jel imate vi problema sa Memorijskom karticom,meni nece da sprema na memorisku,tj kad nesto skinem iz google marketa pise da nemam dovoljno INTERNE memorije,kao sto i nemam dok na mem. imam 500 mb slobodno -.- !?!
Ukoliko nisi, instaliraj APP2SD i premjesti sve aplikacije koje je moguće iz interne memorije na SD karticu, tak ćeš oslobodit puno interne memorije :)
To se može napraviti i bez te aplikacije. Udes u manage applications, i u opcijama move to SD.
Pozdrav ljudi,
Jel mi može netko objasniti što je taj "Bravia"?
Hvala :)
Može se flashat bez gubljenja podatako samo treba odznačit "wipe user data" i "wipe cache".
Evo i ja sam roota.
Ja sam si sad nakon dosta pokusavanja skinuo i instalirao Gta3.Radi perfektno!Sve ide glatko,bez stekanja.
Problem kod skidanja SD podataka (400mb) je bio da vrijeme na uredaju nije dobro podeseno,vratio sam sat 2 sata unatrag i instalirao sve najnormalnije!