Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.713
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
13 godina
protjeran

Na mobitelu uđi u Google Play, ulogiraj se Google accountom i nađi ovaj gore program, instaliraj ga i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Auctor kaže...

Na mobitelu uđi u Google Play, ulogiraj se Google accountom i nađi ovaj gore program, instaliraj ga i to je to.

Mene brate interesuje kako da to uradim preko racunara?

14 godina
domac5 kaže...
to je još otprije.. novi zakon je uveden u 11 mjesecu prosle godine samo sto je tek nedavno uzeo maha...

nije od prije. sada je da moraju otključat nakon godinu ako si na pretplati, a nakon 2 ako imaš na bonove.

15 godina
neaktivan
Kezualac kaže...
Auctor kaže...

Mene brate interesuje kako da to uradim preko racunara?

Mislim da moraš prek moba prvi put ić na GooglePlay. Onda kad ćeš se logirat prek kompa, biti će ti napisane applikacije i mob povezan s njima.

13 godina
neaktivan
da ali sam s tim operaterima mislio da u ovim ne tako poznatim da neće bit signala,pa da nemožeš zvat međunarodnoi sl.
NEMAN POJMA
13 godina
neaktivan

da ali ti neke lošije mreže ne mogu zvat međunarodno,nekad nemaju signala i sl. Znači to je u redu kod Tele 2?

NEMAN POJMA
13 godina
neaktivan

...I neo v ima bravia engine...Ali je opet live with walkan bolji {#}

NEMAN POJMA
15 godina

na xda forumu imas bravia engine za live with walkman tak da... koju sad mrezu koristis Karlo Cool?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@ Karlo Cool

Live with walkmen nije bolji.

LWW je najisplativiji ali ako imaš love onda svakako ajde na neo zbog većeg i boljeg ekrana.

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 14:18 (RePlaY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
jedino sto live with walkmanu fali je malo veci ekran... al jbt nemos dat 500 kn vise samo za 0,5" veci ekran... dobro ono kod xperie neo je LCD a kod ovog TFT al opet..da neo ima Super Amoled ekran dalo bi se razmislit...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trenutno t-mobile preći ću vjerojatno na Vip (ako kupim live with ealkman a vjerojatno hoću) a pada mi napamet i tele 2
nikad ne odustaj
13 godina
neaktivan
da ali ima puno bolji zvuk a ekran mu je dovoljno velik i čak mi se čini da čvršći od nea V
nikad ne odustaj
13 godina
neaktivan
i neo v ima loš ekran
nikad ne odustaj
13 godina
neaktivan

Inače imam jednog wave-a sa super amoledom ekran je stvarno supp

nikad ne odustaj
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
....a za Neo V bi prešao u Tele 2 a to mi i nije baš po volji....hvala na pomoći i nadam se da ćete mi još pomoći pri odabiru moba i ja ću vama...A znate li ko je bolji HTC Wildfire S ili LWW
nikad ne odustaj
13 godina
neaktivan
oprostite št pišem ovako puno poruka ali se uvijek nečeg sjetim...Kažu da neo v ima jako lošu bateriju...i nitko nije zadovoljan s njim...Inače ja bi najradije da biram Xperiu play al mi je to preskupo nekako
nikad ne odustaj
15 godina

imas opciju uredi s desne strane tak da nemoras pisat 5 uzastopnih poruka...LWW je 10 puta bolji od wildfire s...jos jednom ponavljam ako si mislis kupit nea v u tele 2 nemoras nuzno koristit tele 2 mrezu jer uredaj ce ti bit OTKLJUCAN na sve mreze...nema ti ni LWW dobru bateriju, meni traje jedva 1 dan...to ti je normalno kod svih androida tako...cijeli dan mi je spojen na wifi i surfam na njemu oko 2 sata dnevno i oko 1 sat igranja igrica...svijetlina ekrana na 80%

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 21:25 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo poslije par dana mucenja, instalirao sam ovaj ES File Explorer (valjda jesam, jer nezz gdje stoji ovaj program ili sta je vec), ali aplikacije mi opet nece, e sada ako neko moze fino da mi objasni sta mi sve treba da bi imao aplikacije koje sam skinuo sa neta preko racunara i prebacio ih na telefon. Znaci sve korak po korak kako i sta sve trebam uraditi. HVALA unaprijed.

P.S Aplikacije su preuzete odavde http://gallery.mobile9.com/c/android-software/1/

0 1 hvala 0
15 godina

ja sam popi*dio i rootao svoga...sve je bilo gotovo u 15 min ako izuzmemo skidanje programa sa interneta...jednostavno je jako i korisno...sad uzivam...evo radio sam po ovim uputama

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ja sam popi*dio i rootao svoga...sve je bilo gotovo u 15 min ako izuzmemo skidanje programa sa interneta...jednostavno je jako i korisno...sad uzivam...evo radio sam po ovim uputama

Brate, ovdje ne vidim nista vezano za aplikacije i igre??

15 godina

aha nisam ni citao tvoj post...pa samo ih prebaci i naci pomocu file explorera i instaliraj...nista lakse

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

U cemu se razlikuje? Kaj je bolje a kaj losije?

16 godina
domac5 kaže...

Ne gube se podaci flashanjem? Nema nekakvih problema?

Nemogu ni ja čekat više da naprave za .62 a još i ICS odgodili malo.

Only the brave
15 godina
da izgubio sam sve podatke jer se nisam pripremio za flashanje nego mi je dosla zuta minuta i nisam razmišljao o ničemu drugom osim o tome da ga rootam... i nije mi zao sto sam zaboravio na backup jer sad fino radi adFree
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ljudovi jel imate vi problema sa Memorijskom karticom,meni nece da sprema na memorisku,tj kad nesto skinem iz google marketa pise da nemam dovoljno INTERNE memorije,kao sto i nemam dok na mem. imam 500 mb slobodno -.- !?!

Odsjec cu ti obe sake,pa ces da skrolas nosem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ukoliko nisi, instaliraj APP2SD i premjesti sve aplikacije koje je moguće iz interne memorije na SD karticu, tak ćeš oslobodit puno interne memorije :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Auctor kaže...

Ukoliko nisi, instaliraj APP2SD i premjesti sve aplikacije koje je moguće iz interne memorije na SD karticu, tak ćeš oslobodit puno interne memorije :)

To se može napraviti i bez te aplikacije.  Udes u manage applications, i u opcijama move to SD.

13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,
Jel mi može netko objasniti što je taj "Bravia"?
Hvala :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
da izgubio sam sve podatke jer se nisam pripremio za flashanje nego mi je dosla zuta minuta i nisam razmišljao o ničemu drugom osim o tome da ga rootam... i nije mi zao sto sam zaboravio na backup jer sad fino radi adFree

Može se flashat bez gubljenja podatako samo treba odznačit "wipe user data" i "wipe cache".

Evo i ja sam roota.

Only the brave
13 godina

Ja sam si sad nakon dosta pokusavanja skinuo i instalirao Gta3.Radi perfektno!Sve ide glatko,bez stekanja.

Problem kod skidanja SD podataka (400mb) je bio da vrijeme na uredaju nije dobro podeseno,vratio sam sat 2 sata unatrag i instalirao sve najnormalnije!{#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice