Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.677
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
15 godina
neaktivan

Ekipa znate da se na piratebayu može naći večina popularnih android igara?

EDIT: znate da GO locker na mobu ne funkcionira dobro jer ga ne drži zaključanog kad stisnete walkman tipku (I ja isto koristim sketch temu na mobu{#})

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:43 (peroko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Znamo,znamo hehehe ;)

Da,jako ljepo izgleda ova tema..

Edit:Znaci i ti koristis launcher,ja sam ga koristio jucer i danas nesto malo,nekako mi se cini sve sporije,tako imam osjećaj neki..

Evo sto se igra u zadnje vrijeme...slobodno i vi stavite screen shot..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:52 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina

ala kako sam naso lijepu temu..samo kad je instalirate ugasite pa opet upalite mob...cak ima nove ikone za neke programe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moji ss postani ranije u temi

Malo ali samo malo je sporiji, ti to primjetiš jer je inače mob brz ko munja.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 12:05 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moguće,jako lijepa tema,al ona sto si prije link stavio mi je puno ljepsa,treba to nac negdje ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, meni neke stvari nisu jasne, pa sam zapisivao i evo ih:

1. Kako mogu znati koje aplikacije smijem maknuti da ne bi nešto zablokiralo? Vrti ih se jedno 100 komada.

2. Zašto mi non stop radi Facebook u pozadini? Ja to ne želim.

3. U pozadini takodjer imam neki fun and download. Šta je to, kako da to maknem? Takvih ima još (popcap, itd)

4. Dali da imam upaljen 3g i 2g ili samo 2g?

5. Dali postoji negdje widget za paljenje 3g po potrebi kao ua npr GPS što postoji.

6. Kako se aplikacija "spušta" a kako zatvara? Kako provjerim koje su mi samo spuštene?

7. Kako da namjestim da mi pretražuje lokalno. Npr, ukucam u google "t-mobile" a on mi prvo izbaci com, co.uk, ito, sve na eng. a doma mi je prvo .hr.

8. Dali se može dodjeliti neka druga funkcija W tipki (one do tipke za paljenje)?

9. Šta je to lattitude aplikacije?

10.Dali postoji search telefona? Npr, ukucam wireless i on mi izbacisve što u telefonu ima veze sa wireless.

11. Kada vidim neku aplikaciju a menuu aplikacija, kako je najljaše mogu unistalirati?

12. Dal telefon automatski provjerava dali ima neki update ili treba ručno. Di se to regulira?

13. Zasto neki imaju ikonu google play a ja google market?

14. Dali mi treba McAffe, dal da ga maknem?

15. Kako mogu biti siguran da mi download aplikacija ide na karticu SD?

16. Čamu sluči "WiFi" widget (on/off)? Kad upalim Wifi, nigdje se ne spaja niti nudi spajanje,nego moram ici u settings menu.

17. Dali postoji mogucnost da zvuku sms bude drugaciji od notification. Isto i za alarm naravno.

18. Zasto mi za SD karticu pise da je 1 GB used, a ima samo 3 aplikacije na njoj.

19. Kako da prebacim aplikacije sa memorije tlefona na SD?

:D Znam da je puno pitanja, ali ja sam inače pedantan, a ovo mi je prvi Android, i sad dva dana samo zapisujem pitanja, uopće ne guštam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
the_dammed kaže...

Evo, meni neke stvari nisu jasne, pa sam zapisivao i evo ih:

1. Kako mogu znati koje aplikacije smijem maknuti da ne bi nešto zablokiralo? Vrti ih se jedno 100 komada.

2. Zašto mi non stop radi Facebook u pozadini? Ja to ne želim.

3. U pozadini takodjer imam neki fun and download. Šta je to, kako da to maknem? Takvih ima još (popcap, itd)

4. Dali da imam upaljen 3g i 2g ili samo 2g?

5. Dali postoji negdje widget za paljenje 3g po potrebi kao ua npr GPS što postoji.

6. Kako se aplikacija "spušta" a kako zatvara? Kako provjerim koje su mi samo spuštene?

7. Kako da namjestim da mi pretražuje lokalno. Npr, ukucam u google "t-mobile" a on mi prvo izbaci com, co.uk, ito, sve na eng. a doma mi je prvo .hr.

8. Dali se može dodjeliti neka druga funkcija W tipki (one do tipke za paljenje)?

9. Šta je to lattitude aplikacije?

10.Dali postoji search telefona? Npr, ukucam wireless i on mi izbacisve što u telefonu ima veze sa wireless.

11. Kada vidim neku aplikaciju a menuu aplikacija, kako je najljaše mogu unistalirati?

12. Dal telefon automatski provjerava dali ima neki update ili treba ručno. Di se to regulira?

13. Zasto neki imaju ikonu google play a ja google market?

14. Dali mi treba McAffe, dal da ga maknem?

15. Kako mogu biti siguran da mi download aplikacija ide na karticu SD?

16. Čamu sluči "WiFi" widget (on/off)? Kad upalim Wifi, nigdje se ne spaja niti nudi spajanje,nego moram ici u settings menu.

17. Dali postoji mogucnost da zvuku sms bude drugaciji od notification. Isto i za alarm naravno.

18. Zasto mi za SD karticu pise da je 1 GB used, a ima samo 3 aplikacije na njoj.

19. Kako da prebacim aplikacije sa memorije tlefona na SD?

:D Znam da je puno pitanja, ali ja sam inače pedantan, a ovo mi je prvi Android, i sad dva dana samo zapisujem pitanja, uopće ne guštam. 

1.Sve koje možeš maknuti makni.

2.Radi jer po defaultu dolazi s androidom a nemaš root prava da ju makneš

3.To su sony ericsson aplikacije, što se  papcapa tiče gasi ga neče se upalit do ponovnog paljenja moba

4.Pogledaj pod bežične mreže

5.Da postoji widget za to nađi ga u listi widgeta

6.Skini app/task kiler pa češ znati.

7.Stavi da ti je google.hr početna stranica

8.NE

9.nešto od google, proguglaj.

10.Drži menu gumb dok ne dobiješ tipkovnicu, a imaš i google search aplikaciju

11.Stisni desni gumb dok ikone ne dobiju crveni iksić, one koje ga imaju možeš deinstalirati stiskanjem iksića.

12.Kad se spojiš na market on provjeri, to se vidi pod moje aplikacije. To možeš maknuti da iskučjučiš pozadinske podatke.

13.Zato što ti se nije updateao market, spoji se preko wifia i pusti 5-10 min

14.PO želji, ja sam ga maknuo.

15.aplikacije se večinom skinu na mob pa ih pojedinačno treba premještavati na sd.

16.On služi za paljenje i gašenje wifia. Ako postoje mreže na koje si se več spajao on če se spojit na njih automatski ako ne moraš sam.

17.Idi u opcije zvuka i promijeni

18. Zato što su ti natrpali hrpu beskorisnih stvari na karticu.Formatiraj ju.

19.Idi u pocije pojedine aplikacije i nađi opciju "premjesti na SD"

pero_HR
15 godina
neaktivan
peroko kaže..

1.Sve koje možeš maknuti makni.

2.Radi jer po defaultu dolazi s androidom a nemaš root prava da ju makneš

3.To su sony ericsson aplikacije, što se  papcapa tiče gasi ga neče se upalit do ponovnog paljenja moba

4.Pogledaj pod bežične mreže

5.Da postoji widget za to nađi ga u listi widgeta

6.Skini app/task kiler pa češ znati.

7.Stavi da ti je google.hr početna stranica

8.NE

9.nešto od google, proguglaj.

10.Drži menu gumb dok ne dobiješ tipkovnicu, a imaš i google search aplikaciju

11.Stisni desni gumb dok ikone ne dobiju crveni iksić, one koje ga imaju možeš deinstalirati stiskanjem iksića.

12.Kad se spojiš na market on provjeri, to se vidi pod moje aplikacije. To možeš maknuti da iskučjučiš pozadinske podatke.

13.Zato što ti se nije updateao market, spoji se preko wifia i pusti 5-10 min

14.PO želji, ja sam ga maknuo.

15.aplikacije se večinom skinu na mob pa ih pojedinačno treba premještavati na sd.

16.On služi za paljenje i gašenje wifia. Ako postoje mreže na koje si se več spajao on če se spojit na njih automatski ako ne moraš sam.

17.Idi u opcije zvuka i promijeni

18. Zato što su ti natrpali hrpu beskorisnih stvari na karticu.Formatiraj ju.

19.Idi u pocije pojedine aplikacije i nađi opciju "premjesti na SD"

1. A kako se miše?:) Ja nju vidim u running processes, ali kako da maknem, trajno. Ne da se pali opet.

2. Glipo su to napravili.

3. Kako da trajno to maknem? Zauvijek.

4. Našao sam ja to. Kako većina ima to postavljno?

5. Nema... Kako se zove taj widget?

6. Ok, tako se provjerava. A kako se spušta tj zatvara? Vjerojatno sa home button?

7. Je, google.hr mi je, no svejedno.

8. ok

9. ok

10. ok

11. ok. Šteta da se tako može samo mali dio može maknuti.

12. ok

13. ok

14. ok

15. ok

16. ok

17. Nema tam, zato i pitam. Baš sam sad pogledao.

18. Mogu li tako nešt pobrkati? Nešto sa samim telefonom. Kako mogu formatirati?

19. Samo par ih to dopušta.

16 godina
neaktivan

Evo narucio sam taj mob preko bonbon-a,pogledo sam hrpu review-a,i procito sve postove u ovoj temi i cini se da je mob super ,dolazi za 3-4 dana pa vam recem svoja misljenja :)......btw jel iko skinio Avast Mobile Security ,ako je jel ste provjerili anti theft ?? ... 

Odsjec cu ti obe sake,pa ces da skrolas nosem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ekipa, jel ga ima u kojem t-centru u Zagrebu da je izložen da ga malo isprobam prije nego ga kupim :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rodach kaže...

ekipa, jel ga ima u kojem t-centru u Zagrebu da je izložen da ga malo isprobam prije nego ga kupim :)

Mislim da ga imaš u skoro svima. Ja u ponedeljak prčko u City Centru One i u Vukovarskoj, tam blizu placa.

15 godina
virus_cleaner kaže...

Evo narucio sam taj mob preko bonbon-a,pogledo sam hrpu review-a,i procito sve postove u ovoj temi i cini se da je mob super ,dolazi za 3-4 dana pa vam recem svoja misljenja :)......btw jel iko skinio Avast Mobile Security ,ako je jel ste provjerili anti theft ?? ... 

za to ga trebas rootat?

13 godina
neaktivan

jel mi moze neko ko ima  ovaj mob napisat mali review o njemu ? jer uskoro cu u kupovinu {#}

0 2 hvala 0
15 godina
Imas review na prvom postu ,4 poruka po redu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemrem nac taj widgat za ukljucivanje i iskljucivanje 3G, moze pomoc?

Edit: Mora se skinuti taj widget posebno, a i onda je on u biti shortcut u meni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 20:07 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da li usporava mobitel ako imam jako puno aplikacija i jakih igrica na njemu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo ako te aplikacije rade konstantno u pozadini i popuniš ram

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jel moze neko rec kako cu otkljucati SE LWW  na druge mreze trenutno imam BonBon a tio bi VIP ? Fala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Upisi u youtube How To Unlock Sony Ericsson Live with Walkman (WT19) by USB (sad sam na mobu pa ti ne mogu dat link)...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ionako po sadašnjem zakonu nakon 12mj imaš pravo na besplatno otključavanje od strane operatera.

nema potrebe za ovakvim gubljenjem garancije

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ionako po sadašnjem zakonu nakon 12mj imaš pravo na besplatno otključavanje od strane operatera.

nema potrebe za ovakvim gubljenjem garancije

imam ga tek 3 dana tako da tih 12 mj nece nikad proc :)

15 godina
neaktivan

Dal neko zna kako isključiti zvonjavu kada neko zove, a da mu ne poklopim? Na nokii je bila ta opcija.

E, i kako se rade direktoriji u galeriji za slike? Ne želim da mi slike za kontakte budu pomješane sa npr. roštiljem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli bude uopće moguće rootati uređaj sa verzijom 0.62? jer ovim nešt drugo to treba...prije će nam doći ICS...hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi moze neko objasnit sta je taj ICS hahaha ?

0 1 hvala 0
15 godina

najnovija verzija androida...jbt postajem tolko ocajan da cu jos na kraju flashat na .58 rootat i vratit .62

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

jel mi moze neko objasnit sta je taj ICS hahaha ?

pero_HR
16 godina

Dal bi bilo moguce  napravit neki program , skriptu ili tak nešto da se  deaktiviraju one dvije touch tipke pored home gumba.    Da se pale / gase po potrebi  , u igrama su strašno iritantne i neke igre su zbog tog gotovo neigrive .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...

najnovija verzija androida...jbt postajem tolko ocajan da cu jos na kraju flashat na .58 rootat i vratit .62

Meni se neda jer se nezna dali će ostat kad dođe ICS, pa ću pričekat još to malo.

Only the brave
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
domac5 kaže...

Meni se neda jer se nezna dali će ostat kad dođe ICS, pa ću pričekat još to malo.

Ni meni se neda, a nikad dočekat, pričekat ćemo ICS (i sumnjam da bi ostalo, sigurno bi se pokrpala i ta rupa)

15 godina
Kad se vama neda onda neda se ni meni... Da ne budem crna ovca
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice