Sony Ericsson Live with Walkman

poruka: 1.283
|
čitano: 283.668
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Live with Walkman".
16 godina
protjeran

Evo nasao sam enabler za Bravia Engine, ako ste rootali mobitel.

http://naw32fsystem.blogspot.com/2011/11/adding-bravia-engine-megabass.html

The cake is a lie!

0 0 hvala 0
15 godina
Danas sam skinuo igru skater boy s android marketa... Predobra igra... Jel se i vama android market od danas zove google play
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
domac5 kaže...
Danas sam skinuo igru skater boy s android marketa... Predobra igra... Jel se i vama android market od danas zove google play

Igru imam vec jedno 3 dana, zarazna igra :D (preporucavam i igru Ninja Chicken)

A google play sam dobio vec prije par dana (ikona vise nije zelena nego bijela) :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 13:11 (Uny).
16 godina
protjeran
domac5 kaže...

Prvi dan kad sam dobio mobitel odmah sam skinuo angry birds i skater boy, predobra igra.

The cake is a lie!
14 godina
neaktivan

uzeo i ja ovaj mob..odlican za te novce,,,,,,,adio ajfon ,svidja mi se i ekran i zvuk i sasvim je ok.........

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vedranST kaže...

uzeo i ja ovaj mob..odlican za te novce,,,,,,,adio ajfon ,svidja mi se i ekran i zvuk i sasvim je ok.........

dok sam testirao zvučnike, poglasnio do kraja , mišnjenje: mhh, oke je zvuk fini čisti

kasnije našao opciju xLOUD pa je bilo Mother of God {#}

jedina zamjerka kod kupnje moba su slušalice, pošto je Walkman klase očekivao sam nešto kvalitetnije slušalice

nije da imaju loš zvuk, nego mi ispadaju van kod neke radnje ( vožnja biciklom )

16 godina

Ma bass u slušalica je nikakav, skoro da ga i nema, ostalo je ok. Ali s obzirom na cjenu i šta sve nudi , nežalim se toliko, uzet ću nove.

EDIT: Evo tko još nije neka da +1 u ovu temu da dobijemo svoj vlastiti podforum za naš mobitel.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1495004

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 23:46 (RePlaY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DariusXX kaže...
vedranST kaže...

dok sam testirao zvučnike, poglasnio do kraja , mišnjenje: mhh, oke je zvuk fini čisti

kasnije našao opciju xLOUD pa je bilo Mother of God {#}

jedina zamjerka kod kupnje moba su slušalice, pošto je Walkman klase očekivao sam nešto kvalitetnije slušalice

nije da imaju loš zvuk, nego mi ispadaju van kod neke radnje ( vožnja biciklom )

al to je nesto nevjerojatno...kad stavis na najslabiju glasnocu bez xlouda cujes onak slabo...a kad stavis na najslabiju sa xloudom cujes ko da si pojacao na 50% bez xlouda...odlicna stvar

15 godina
neaktivan

Eto, uzeo sam taj Mobač. I pošto je ovo moj prvi Android, niiiišta ne znam. :D 

Vidim da imam hrpu nekih aplikacija koje mi rade u pozadini. Kako da ih isključim trajno? I kako da provjerim čemu uopće one služe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Instaliraj task killer ako na to mislis,aplikacije koje se vrte u pozadini..

Ili ostavi ovako,task killer je po meni nepotreban skroz..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 21:16 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina

skroz nepotrebno...kad ih ugasis oni se automatski pale i dodatno trose bateriju tako da task killer ti netreba...pogotovo kad imas 512 mb rama

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Mobitel je sam po sebi jak i brz,i sam otvara i zatvara procese u pozadini,prakticki ti ne treba task killer.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

skroz nepotrebno...kad ih ugasis oni se automatski pale i dodatno trose bateriju tako da task killer ti netreba...pogotovo kad imas 512 mb rama

pošto je i meni prvi android mob

dok sam tamo pod running aplications

mi pokazuje 137mb used 157mb free RAM = 294mb

al pa to nije ni blizu 512mb ? ili se tu nešto dodatno gleda?

16 godina

Ja mislim da dio koristi GPU.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tak i meni pise... Malo je rezervirano za sustav android, vecinu trose aplikacije... Kad radis nesto full zahtjevno sustav android sam gasi nebitne aplikacije kako bi oslobodio sto vise rama... A kasnije kad izades iz neke zahtjevne igrice mozes tocno vidjet kak se polako ponovo pale widgeti na homescreenu... Zamisli da si kupio android s 256 mb rama... Za moje potrebe bi bio beskoristan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koja je razlika između cashed proceses i running services kada se ode u "running applications"?

Tamo se hhhhrrrrpa toga vrti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DariusXX kaže...
domac5 kaže...

pošto je i meni prvi android mob

dok sam tamo pod running aplications

mi pokazuje 137mb used 157mb free RAM = 294mb

al pa to nije ni blizu 512mb ? ili se tu nešto dodatno gleda?

Kod svih mobitel je tako, nitko ne dobije onoliko koliko zapravo ima. Neke teorije kažu da je to do androida tj njegovog kernela koji nemože iskoristit tj adresirat više od toliko i toliko mb rama (tipa 32bit win), drugi pak kažu da je do verzije androida i da svaka nova verzija povečava količinu memorije koju možeš iskoristit tj koja je dostupna korisniku.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 12:53 (peroko).
15 godina
neaktivan

Ja zapisujem pitanja na papir, pa kad ih skupim, postam ovdje, i valjda će mi netko odgovoriti. :) Da ne ubacujem svako malo neka pitanjca. 

Ja i android smo se tek jučer susreli. Više moja mjka zna sa Windowsima nego ja sa Androidom, onda je valjda svima jasno. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slobodno ti pitaj kad oces i sta oces da ovu temu odrzavamo zivom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima ko kakvu zanimljivu temu(Launcher)za predloziti?

0 0 hvala 0
15 godina

GO launcher...neogranicen broj homescreenova,puno tema {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Hvala,probat cu!

Probao sam sada onaj Spb shell 3d,cini mi se lijepo ali mi se isto cini da usporava mobitel,da li ti launcheri opcenito usporavaju rad mobitela?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 22:04 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina

malo al neki i trose bateriju puno...ovaj GO launcher na nasem mobitelu neces ni osjetit...koristim ga vec mjesec dana

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta vas dvojica djelite jedan mobitel {#}

pero_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ma ne haha,to se misli na ovu nasu zvjer {#}

1 0 hvala 0
16 godina

Odlican je mob. -stvarno mala zverka XD ,imam ga sad vec par dana i zadovoljan sam sa svime osim s baterijom , nije baš tak strašno , al mogla bi ipak malo duže držat .

Može procjena dal se isplati uzet uvu s ebay-a http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-HIGH-BATTERY-SONY-ERICSSON-ST15i-XPERIA-MINI-WT19-WALKMAN-/110798110937?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item19cc1500d9

Ili mi preporucite neku drugu ako ima bolja .

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 9:58 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma neznam bas da li je to sigurno za kupovati.

Ja radije nebih,pricekaj jos koji dan da ti se malo baterija kompenzira pa bi mogla trajati dulje..

0 0 hvala 0
15 godina
Obicno treba tjedan dana da se baterija kalibrira a ako ne imas za skinut program kojim ces je kalibrirat
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

E u vezi ovog go launchera,koju temu koristis,dal se isplati uopce imat to na mobitelu?

Mislim ako usporava rad mobitela,ne osjeti se toliko ali malo se osjeti..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 11:40 (nixa2210).

0 0 hvala 0
15 godina

koristim temu sketch...lijepo izgleda al trazim sad ovu temu besplatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice